Auto huren Canberra

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 5 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Canberra - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 12:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 12:13 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 12:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 12:13 uur.

Beoordeling autoverhuur in Canberra

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Canberra:

4.6 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Veel van het land kunnen zien dankzij onze huurauto via happycar
Huurauto beoordeling van Marc d. G.- 17 jul. 2015 13:34
(4 tot 5 )
Voor het eerst een auto gehuurd! Een vriend raadde mij Happycar aan en dat is me uitstekend bevallen! Prima service!
Huurauto beoordeling van Wesley S.- 17 jul. 2015 10:14
(4.8 tot 5 )
Het was eenvoudig, snel en zo geregeld.
Huurauto beoordeling van Laurence T.- 18 jul. 2015 11:17
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Canberra

Wanneer u op vakantie gaat in Australië, dan is een verblijf in Canberra, in het Australian Capital Territory, de moeite waard. Canberra is de hoofdstad van het land en biedt een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Een bezoek aan Australië staat waarschijnlijk niet jaarlijks op de agenda. Het is dan ook logisch dat u zoveel mogelijk van de regio wilt zien. Wanneer u met een huurauto Canberra en omgeving bekijkt, maakt u een goede keuze. HAPPYCAR geeft u de tarieven voor autoverhuur in Canberra per aanbieder en betrekt in het prijsvergelijk organisaties zoals Avis, AutoEscape en RentalCars. HAPPYCAR is een onafhankelijke organisatie. De autohuur in Canberra die als het voordeligst genoemd wordt, is ook echt de beste deal. Onbezorgd en met alle comfort en bewegingsvrijheid, kunt u hierdoor van uw vakantie genieten. In uw vakantiebudget wordt daarbij geen onnodig groot gat geslagen.

Ontdek Canberra

Canberra is een van je jongste hoofdsteden ter wereld. De stad volgde in 1927 Melbourne op als hoofdstad van Australië en sindsdien zijn de parlementsgebouwen ook in Canberra gevestigd. Dat ging niet zonder slag of stoot. Canberra werd door de ambtenaren die daarheen moesten verhuizen gezien als een lelijke, dorpse stad en de kans is dus groot dat mensen die een Rental Car in Canberra zochten, daar toentertijd slecht in slaagden. Inmiddels is daar veel verandering in gekomen. Na de Tweede Wereldoorlog werd volop geïnvesteerd in de groei en ontwikkeling van de stad. Er werden monumenten opgericht, een grote bibliotheek geopend en de musea bieden sindsdien een brede inkijk in de cultuur en historie van het land. De ambtenaren konden tevreden zijn en hoefden zich niet meer te schamen wanneer zij buitenlandse gasten moesten ontvangen. Ongetwijfeld betekende de ontwikkeling van de stad ook een groei in autoverhuurkantoren. Hierdoor konden de buitenlandse gasten, net zoals als u waarschijnlijk gaat doen, in een huurauto huren in Canberra, om vervolgens de meren en het inheemse natuurschoon - het bushland - op een simpele en vlotte manier gaan verkennen.

Met een huurauto Canberra ontdekken

Wanneer u alleen de stad wilt bezoeken, kunt u in Canberra ook uit de voeten door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Een aandachtspunt daarbij is wel dat dit in de stad zelf uitsluitend uit busvervoer bestaat. Er is veel te zien, zoals het Parliament House, het National Monument of War en vele musea. Om vlot van a naar b te komen, biedt een huurauto in Canberra dus veel meer mogelijkheden. Wilt u echt wat van de regio te zien? Dan is autohuur in Canberra onontbeerlijk. Niet in de laatste plaats omdat u dan, bijvoorbeeld, maar 45 minuten onderweg bent naar het natuurreservaat Tidbinbilla. Daar kunt u, behalve met de inheemse flora en fauna, ook kennismaken met de cultuur van de Aboriginals. Die hoort bij Australië en het zou dus zonde zijn daar alleen in een museum kennis van te nemen.

Rondreis door de regio Canberra

Wanneer u kiest voor autohuur in Canberra, dan hoeft dat niet te betekenen dat u uw huurauto uit Canberra weer bij dezelfde vestiging moet inleveren. De bedrijven die autoverhuur in Canberra verzorgen, bieden veelal ook de mogelijkheid uw huurauto elders weer in te leveren. Ook wanneer een rondreis door de regio uw doel is, kunt u via HAPPYCAR bepalen welke aanbieder de scherpste prijs biedt voor een dergelijke service. Zo zou u, bijvoorbeeld, uw huurauto kunnen gebruiken om een reis naar Sydney te maken. Deze reis, van circa 255 kilometer, brengt u bij de bekende havenstad en in een omgeving met vele stranden, zoals het befaamde Bondi Beach. Op uw route tussen de autoverhuur in Canberra en Sydney komt u, soms met wat kleine omwegen, natuurreservaten en meren tegen. uw huurauto uit Canberra stelt u dus in staat het Australische landschap in al haar facetten te ervaren. uw auto uit Canberra laat u achter bij het betreffende verhuurkantoor in Sydney Airport, of rijdt u terug naar het kantoor van uw autohuur in Canberra. Een andere populaire bestemming in de buurt is Melbourne. U bepaalt hoe flexibel uw autohuur is enn u kunt kiezen voor de vorm die voor u het meest comfortabel is.