Auto huren Evora

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 8 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 1 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Evora - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 okt. 2019 09:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 okt. 2019 09:33 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 okt. 2019 09:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 okt. 2019 09:33 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 okt. 2019 09:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 okt. 2019 09:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Evora

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Evora:

4.7 tot 5 (775 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Gemakelijke boeking proces. Alles was goed tot ik de auto afhaalde. Zij hadden de auto niet meer, maar hebben mij een upgrade gegeven. Gratis uiteraard!
Huurauto beoordeling van Liesbeth E.- 20 jul. 2015 01:17
(4.9 tot 5 )
Onze boeking met HappyCar is vlekkeloos verlopen
Huurauto beoordeling van Fien T.- 20 jul. 2015 20:36
(4.2 tot 5 )
zeer te spreken over de manier van afhandelen
Huurauto beoordeling van Marcus W.- 21 jul. 2015 12:32
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Evora

Met haar welverdiende plaats op de UNESCO werelderfgoedlijst is Evora één van de mooiste plaatsen van Portugal. Evora ligt op de vlakte van Alentejo en is al bekend sinds de tijd van de Romeinen. Alentejo is een gebied, fraai gelegen aan de zuidwestkust van Portugal. Evora is de hoofdstad van Alentejo en telt ongeveer vijftigduizend inwoners. Bezoekers zullen zich absoluut niet vervelen want mede door de leeftijd van de stad is er ontzettend veel te zien. Om het maximale uit het bezoek aan de stad te halen is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met een rental car Evora bezichtigen geeft veel vrijheid en flexibiliteit in vergelijking met bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Huurauto vergelijkingssite HAPPYCAR vindt gegarandeerd de beste huurauto en ook nog tegen de laagste prijzen! HAPPYCAR is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur, waar alle mogelijke aanbiedingen te vergelijken zijn in één simpel overzicht. Zo is er via HAPPYCAR een huurauto voor elke gelegenheid. Met HAPPYCAR, partner van onder andere Europcar en AutoEurope, wordt met een rental car Evora ontdekken makkelijk, flexibel en bovendien biedt HAPPYCAR gegarandeerd het meeste waar voor het geld! Autohuur Evora was nog nooit zo eenvoudig!


Ontdek Evora

Er is voldoende keuze wat betreft verblijf in Evora. Men kan kiezen tussen een appartement, een camping of één van de vele hotels in de stad. Het centrum van Evora wordt gekenmerkt door witte huizen met prachtige tuinen, evenals typisch Moorse steegjes. Daarnaast zijn er in Evora veel paleizen uit de tijd van de Renaissance en de Middeleeuwen te vinden.


Auto huren in Evora

In Evora is genoeg te zien en te doen. HAPPYCAR vindt de meest geschikte huurauto van autoverhuur Evora om zo niks te hoeven missen! Het historische centrum van Evora heeft haar plaats op de werelderfgoed lijst niet voor niets. Er zijn vele bezienswaardigheden te vinden. Zo is er een aquaduct uit de tijd van de Romeinen. Met een lengte van achttien kilometer en een verloop van maar twee meter is dit erg bijzonder om te zien. Bovendien zijn er vele bouwwerken te bewonderen, zoals de Romeinse tempel van Evora met kenmerkende zuilen. Deze tempel is waarschijnlijk opgedragen aan de Romeinse godin van de jacht: Diana. In de loop der jaren heeft de tempel ook andere functies gehad zoals een wapen depot en een theater. In het museum van Evora zijn naast werken van beroemde meesters ook moderne beelden en zuilen te bewonderen.


Rondreis door de regio van Evora

Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Lissabon. Blijf een dagje in de stad Lissabon zelf of ga de grens over naar Málaga voor een grotere reis. In de omgeving van Evora zijn vele bezienswaardigheden. HAPPYCAR vindt de huurauto die het mogelijk maakt om deze goedkoop en flexibel te bezoeken. Zuidwestelijk gelegen van de stad ligt de Anta Grande do Zambujeiro. Dit is één van de grootste hunebedden van het Iberisch Schiereiland. Het is gebouwd tussen 4000 en 3500 v. Chr. De plek werd oorspronkelijk gebruikt als begraafplaats en in het museum van Evora zijn nog vele artefacten te vinden die hier opgegraven zijn. Het plaatsje Monsaraz is eveneens zeker de moeite waard. Hier is een grote kasteelmuur te vinden. Vanaf deze muur heeft men een prachtig uitzicht over het grootste stuwmeer van Europa. Een dagje Lissabon is tevens een aanrader en is vanuit Evora prima te doen. In deze fraaie hoofdstad van Portugal is veel te zien en te doen. Men kan hierbij denken aan indrukwekkende oude bouwwerken, mooie uitzichten en gezellige terrassen en winkelstraatjes. Kortom, er is genoeg te beleven in Evora en omstreken! Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Evora. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. Huurautovergelijkingssite HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Evora te bieden heeft en is daarmee gegarandeerd de beste keus!