Auto huren Cairo

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 11 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Caïro - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 12:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 12:55 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 12:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 12:55 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 12:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 12:55 uur.

Beoordeling autoverhuur in Caïro

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Caïro:

4.9 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Nooit gedacht zo goedkoop een auto te kunnen huren maar via HappyCar is het ons toch gelukt
Huurauto beoordeling van Michiel B.- 17 jul. 2015 16:35
(4.8 tot 5 )
Ik heb een auto gehuurd omdat ik van de ene naar de andere kant van het land moest, maar geen zin had om met het openbaar vervoer te gaan. Prima bevallen met HAPPY CAR
Huurauto beoordeling van Ferdinand P.- 17 jul. 2015 10:28
(4.8 tot 5 )
De Happycar website is zeer handig in gebruik, echte aanrader!
Huurauto beoordeling van Jeroen H.- 19 jul. 2015 00:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Cairo

Huurauto in Cairo

De hoofdstad van Egypte is het metropool Caïro en telt 20 miljoen inwoners. Het is daarmee de grootste stad van Afrika en het Midden-Oosten. Caïro bestaat uit twee gouvernementen, Caïro en Gizeh. De stad heeft een internationale luchthaven waar u uw huurauto met alle gemak kunt ophalen en uw reis voortzetten.De stad is een verzamelpunt voor reizigers door Egypte, Caïro is een absolute must als u door Egypte reist.

Wat is Egypte zonder een bezoek aan de piramiden? Piramiden zijn een symbool voor Caïro en u moet deze echt overwegen te bezoeken! De piramiden van Gizeh zijn de bekendste en deze zijn gevestigd direct aan de rand van de stad. Om dit terrein te betreden moet u een bedrag betalen. Op het terrein heeft u de mogelijkheid om tegen een betaling op kamelen de omgeving the verkennen.

Het allergrootste Egyptologie museum is ook te vinden in het centrum van Caïro. Vondsten vanuit archeologische plekken vanuit heel Egypte hebben hier een plekje in het museum en zijn tentoongesteld aan de bezoekers. Honderdduizenden objecten worden hier tentoongesteld. U kunt hier mummies, beelden, tronen en het graf van farao Toetanchamon vinden. Ook is hier het wereldberoemde gouden dodenmasker van Toetanchamon te vinden.

De Burj Caïro is de televisietoren van de stad en is 187 meter hoog. De hoge toren zorgt voor een 360 graden panorama over de stad. U kunt deze toren betreden tegen een betaling. Tegen zonsondergang is het vaak het drukst op het platform. Met wat geluk met het weer kunt u in de verte de piramiden zien liggen.


De rivier de Nijl.

Dankzij de duizenden kilometers lange rivier de Nijl is er leven in de woestijn en de stad mogelijk. De rivier is een echte trekpleister in Cairo. ’s Avonds varen er vele rondvaartboten op de rivier met veel muziek. Op de drijvende paleizen langs de oevers van het eiland Gezira vindt u vele restaurants waar u terecht kunt voor eten en drinken maar ook voor de sisha (waterpijp).

Binnen het voornamelijke islamitische Egypte werden de Katholieken Kopten genoemd. In Oud Caïro vindt u de Koptische wijk waar deze Katholieke stroming voortkomt. Hier vindt u ook de mooiste kerken van Caïro en tegelijk ook de eerste moskee ooit in het land.

De Khan El-Khalili bazaar is de grootste van het land en heeft naast een toeristische functie ook een commerciële rol binnen het dagelijkse leven van de lokale bewoners. Deze is ook de grootste soek binnen de Arabische wereld en biedt een ruim aanbod van handelswaar. Voor de toerist zijn er volop souvenirs te vinden zoals magneten, beeldjes etc. U kunt hier volop kruiden, groente, kleding en andere behoeftes vinden.

Het bekende Egyptisch Museum wordt jaarlijks door 2,5 miljoen toeristen bezocht. Dit museum heeft 136.000 Oud-Egyptische items in bezit. Deze items zijn de grootste schatten uit de Egyptische oudheid. Hier kunt ook de Toetanchamoncollectie bewonderen evenals echte mummies zoals Seti I en Ramses II. Tickets zijn niet bepaald goedkoop maar wat u ervoor terug krijgt is meer dan het geld waard. Hier vlakbij vindt u ook het Tahrir Plein. Het wordt ook het centrum van de recente revolutie genoemd.

De bekendste moskee van Caïro is de Moskee van Mohammed Ali. Deze moskee is gebouwd in Ottomaanse architectuur in opdracht van Mohammed Ali Pasha. De Mohammed Ali-moskee ligt bovenop de citadel.

Op nog geen 10 minuten van de internationale luchthaven van Caïro staat het moderne winkelcentrum Stars Centre. Dit winkelcentrum geeft een contract van het rijke gedeelte van Caïro en het luxe leven in Caïro. Het winkelcentrum heeft zeven verdiepingen en is een waar walhalla voor winkelaars.

Een reis naar Hurghada is absoluut de moeite waard. Vanuit Caïro kunt u ook uitstapjes maken naar andere landen, bijvoorbeeld Israël. Bezoekt u hier de heilige stad Jeruzalem. U kunt er vervolgens voor kiezen om uw huurauto weer in te leveren op het vliegveld van Tel Aviv. Op die manier kunt u een prachtige reis maken door dit gebied. Een huurauto biedt hiervoor de uitkomst. Boek deze dus nu via HAPPYCAR.nl!