Auto huren Santo Domingo

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 17 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 19 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Santo Domingo - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 04:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 04:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 04:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 04:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 04:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 04:00 uur.

Beoordeling autoverhuur in Santo Domingo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Santo Domingo:

4.3 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Zeer tevreden over HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Nadia B.- 22 jul. 2015 00:57
(4.6 tot 5 )
De Volgende keer weer HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Namon S.- 21 jul. 2015 17:02
(4.4 tot 5 )
Wanneer ik weer eens een auto huur kom ik zeker weten bij HAPPYCAR terug.
Huurauto beoordeling van Romero S.- 21 jul. 2015 23:50
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Santo Domingo

Las Américas International Airport is een van de grootste luchthaven in het Caraïbisch gebied en ligt op rij-afstand van Santo Domingo. Het zomerse klimaat en de schitterende natuur lokken jaarlijks grote aantallen toeristen naar de Dominicaanse Republiek. De hoofdstad is het meest efficiënt om te bezoeken dankzij de autohuur in Santo Domingo. Kijk dus eerst bij HAPPYCAR om een autoverhuur in Santo Domingo te vinden die over een auto beschikt die aan uw wensen voldoet. Autoverhuur in Santo Domingo kunt u op onze site vergelijken, zodat u de voordeligste optie moeiteloos kunt traceren. Neem een kijkje bij de vele partners, waaronder Hertz, Sixt en Enterprise. Een huurauto in Santo Domingo boekt u vanuit uw luie stoel via HAPPYCAR.

Ontdek Santo Domingo

In Santo Domingo woont meer dan 1/3e deel van de totale bevolking van de Dominicaanse Republiek. De stad is met meer dan 3 miljoen inwoners een vrijwel bekende wereldstad geworden. Een rental car in Santo Domingo is de meest aangewezen weg om snel en comfortabel uw bestemming te bereiken. De stad werd in 1496 gesticht door de broer van Christoffel Columbus op de oostelijke oever van de Rio Ozama, maar werd 6 jaar later helaas door cyclonen verwoest en verplaatst naar de westelijke oever. Veel van de traditionele industrie is gevestigd rond de hoofdstad. Cement, ijzer en staal zijn de belangrijkste producten, maar de Dominicaanse sigaren zijn als exportproduct ook heel erg bekend geworden. De export van het eiland is vooral gericht op de Noord-Amerikaanse markt. Veel bedrijven hebben zich hier gevestigd vanwege het fiscale klimmaat dat buitenlandse investeerders en bedrijven aanlokt.

Auto huren in Santo Domingo

Het koloniale gedeelte van de stad is al in 1990 door UNESCO op de lijst van Werelderfgoed geplaatst. Een groot deel van de gebouwen uit de tijd dat de stad gesticht werd, is goed bewaard gebleven. Uiteraard werd destijds vooral de nadruk gelegd op militaire werken. Het La Fortaleza Ozama is hier een prachtig voorbeeld van en is vrijwel intact. Ook vindt u in het oude centrum het paleis van Diego Columbus, de zoon van de ontdekker van Amerika. Een andere attractie hier is de Falo a Colón, een symbolische vuurtoren in de vorm van een liggend kruis. Tevens is daar een museum en het mausoleum van Christoffel Columbus in gevestigd. Het gebouw werd in 1992 geopend door Paus Johannes II. In hoeverre Columbus inderdaad zijn laatste rustplaats heeft gevonden in Santo Domingo is echter onbekend. Het koloniale centrum kan tevens bogen op de oudste kathedraal in Amerika. Zoals u op een eiland kunt verwachten, zijn er op de menukaarten regelmatig allerlei visgerechten te vinden. De Midden-Amerikaanse invloed vindt u terug in de koolhydraatrijke gerechten met bonen, rijst en veel vlees. Gebakken banaan is een plaatselijke lekkernij. Snacks zijn verkrijgbaar in de vele kraampjes langs de weg, maar de herkomst van het vlees is niet altijd duidelijk. De favoriete plaatselijke drankjes zijn rum en bier. Zowel voor de zakelijke bezoeker als de toerist zijn de zwoele avonden in deze mooie stad een ideale manier om eens helemaal te ontspannen.

Rondreizen door de regio van Santo Domingo

Met een rental car in Santo Domingo kunt u een toeristisch eiland van wereldklasse gaan ontdekken. Natuurlijk zijn er de kilometers lange palmenstranden bij de bekende badplaats Cabarete, maar voor de liefhebber is ook de onderwaterwereld bijna onovertroffen. Indien u het geluk heeft in het juiste seizoen te komen (met name in het begin van het jaar) kunt het spektakel van parende bultruggen bewonderen. Deze walvissen komen hier elk jaar en u kunt in het museum van Samaná alles te weten komen over deze boeiende zoogdieren. Voor de golfliefhebber zijn er een aantal prachtige golfbanen ontwikkeld. In natuurgebieden kunt u kennismaken met de bonte natuur van de tropen en de watervallen zullen u de adem benemen door hun schoonheid. In de plaatselijk musea is er veel aandacht voor het onderzoek dat wordt gedaan naar de geschiedenis van de eerste bewoners, waarvan ook nu nog onbekende resten worden aangetroffen. Indien u met een auto van een autohuur uit Santo Domingo een wat langere rit wilt maken om het hele eiland te verkennen, is een bezoekje aan het schitterende Puerto Rico ook zeker een aanrader.