Auto huren Goes

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Goes - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 aug. 2020 04:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 aug. 2020 04:20 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 sep. 2020 02:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 sep. 2020 02:18 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2020 11:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2020 11:57 uur.

Beoordeling autoverhuur in Goes

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Goes:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Moest kiezen tussen trein rijden of auto huren. De prijs bij Happycar.nl heeft me overtuigd! Snel geboekt en van het prachtige landschap genoten. Top!
Huurauto beoordeling van Max P.- 19 jul. 2015 18:08
(4.7 tot 5 )
Superhandige vergelijkingswebsite
Huurauto beoordeling van Yves v. T.- 19 jul. 2015 23:09
(4.8 tot 5 )
Zeer blij hoe makkelijk alles te regelen was
Huurauto beoordeling van Marleen S.- 19 jul. 2015 14:21
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Goes

Gaat u een bezoekje brengen aan het mooie Goes en bent u op zoek naar een betaalbare huurauto? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van HAPPYCAR. Wij bieden u het duidelijkste overzicht als u een huurauto in Goes nodig heeft. Met een Rental Car Goes en omgeving bezoeken is een mooie gelegenheid om dit prachtige stukje Nederland eens te ontdekken.

Ontdek Goes


Goes is gelegen op het schiereiland Zuid-Beveland. Dit is een bijzonder stukje Nederland waar het uitzicht nog niet wordt verhinderd door hoge flatgebouwen of kantoren. Goes is een stadje met zo'n 27.000 inwoners. Het is heerlijk authentiek en staat vol met prachtige, kenmerkende gebouwen. Zo zijn er in Goes meerdere molens te bewonderen. De korenmolen De Koornbloem is hier een goed voorbeeld van, een eeuwenoude molen die nog steeds bekijks uit binnen- en buitenland trekt. Maar er is meer moois te zien in Goes. In het centrum is niet alleen het klassieke stadhuis een aandachtstrekker. Hier staan ook meerdere kerken die het bezichtigen meer dan waard zijn. Sowieso is het centrum van Goes een wandeling waard. Hier zijn vele kleine straatjes met mooie, oude huizen en gebouwen waar u eens rustig naar kunt kijken. Tevens is dit oude centrum van de stad omringd door oude wallen en vestes, die de stad al vele eeuwen beschermen. Als u in Goes bent raden we u ook aan om eens te gaan kijken naar de watertoren, of om een ritje te maken met de stoomtrein van Goes naar Borsele. Goes is geen hele grote stad, maar het is toch handig om eens naar de mogelijkheden voor autoverhuur in Goes te kijken. Enkele van de bezienswaardigheden liggen namelijk wat verder weg bij het centrum.

Met een huurauto Goes ontdekken


Als u een huurauto in Goes tot uw beschikking heeft, dan raden we u aan om een ritje te maken naar de stadshaven van Goes. Deze mooie, oude haven ligt altijd vol met bootjes van watergangers uit de wijde omgeving. Goes is een stad met veel water en is door haar ligging op een schiereiland een populaire bestemming voor zeilers en mensen met motorbootjes. Aan de noordkant van de stad ligt een andere plek die altijd veel bezoek trekt: De Hollandsche Hoeve. Dit is een recreatiecentrum waar altijd veel te doen is. Niet alleen vindt u hier sportscholen en sportclubs, maar ook bijvoorbeeld een speeltuin en een kinderboerderij. Daarnaast is in de Hollandsche Hoeve ook een heemtuin gevestigd en kunt u hier genieten van diverse horecagelegenheden. Mocht u uw autohuur in Goes met kinderen gebruiken, dan is het nog handig om te weten dat hier een grote indoor speeltuin te vinden is. Ideaal op een dag dat het wat minder goed weer is!

Rondreis door de regio van Goes


Goes ligt op Zuid Beveland, een mooi stukje Zeeland. U vindt om Goes heen meerdere plekjes die absoluut de moeite van een bezoekje waard zijn. Met een Rental Car Goes en omgeving ontdekken betekent dat u rond gaat rijden door een uniek stukje Nederland. Hier is alles nog behoorlijk authentiek en u vindt om Goes heen een aantal prachtige dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. In deze dorpjes kunt u nog echt een indruk krijgen van hoe het er vroeger in Nederland uit moet hebben gezien. Als u via HAPPYCAR voor autoverhuur in Goes gaat kijken en hier een goede auto uitkiest, dan kunt u bijvoorbeeld ook iets verder weg van Goes rijden. Een klein stukje verderop, ook op Zuid Beveland, liggen namelijk de grote steden Middelburg en Vlissingen. Middelburg is een prachtige, oude stad waar altijd veel te bezichtigen is. Het oude centrum van de stad is gezellig en een ideale plek om eens lekker te shoppen. Niet alleen is er een groot aanbod aan winkels, het is ook fijn om hier tussen de oude gebouwen rond te lopen. Nog wat meer naar het westen ligt Vlissingen. Dit is een stad die aan het water ligt. Vooral in de zomer is het strand van Vlissingen een populaire plek waar u kunt genieten van zand en zee. Een goede reden om autohuur in Goes te overwegen!