Auto huren Heerlen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Heerlen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:38 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:38 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:38 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:38 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:38 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:38 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 apr. 2020 10:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 apr. 2020 10:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Heerlen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Heerlen:

4.3 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Super goede service!
Huurauto beoordeling van Chantal K.- 18 jul. 2015 01:34
(4.5 tot 5 )
Beviel zeer goed via happycar volgende leer weer!
Huurauto beoordeling van Evelien van M.- 17 jul. 2015 23:32
(4.3 tot 5 )
Geweldige service!
Huurauto beoordeling van Nicole H.- 17 jul. 2015 09:37
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Heerlen

Heerlen: een sfeervolle, bourgondische stad met veel winkels, restaurants en café's. Meer dan genoeg te beleven voor wie een dag weg wilt. Niet alleen Heerlen is de moeite waard, maar ook de omgeving in Zuid-Limburg is mooi. Weilanden, bossen en heuvels geven een gevoel van rust en vrijheid. Met autohuur Heerlen kunt u flexibel de omgeving verkennen op je eigen tempo. HAPPYCAR maakt dit extra makkelijk. Bij HAPPYCAR kunt u namelijk eenvoudig de prijzen vergelijken van bekende autoverhuurders, om zo een auto te huren die bij je past. Samenwerkend met bekende verhuurders zoals Avis, Europcar en Hertz weet u dat u bij een vertrouwd adres bent bij HAPPYCAR.

Ontdek Heerlen

Heerlen is een prachtige stad die veel te bieden heeft qua horeca en winkels. Daarnaast bezit Heerlen een mooi stuk historie dat absoluut de moeite waard is om te ontdekken. De bewoningsgeschiedenis van Heerlen begon al met de komst van de Romeinen. De resten van het Romeinse badhuis zijn daar een mooi bewijs van. Ook staat er in het centrum van de stad een oude kerk, de Sint Pancratiuskerk. Zuid-Limburg staat bekend als de mijnstreek, vanwege de uitgebreide mijnbouw die er vroeger was. Heerlen heeft door de mijnindustrie dan ook een enorme groei doorgemaakt. Als herinnering aan deze tijden is in Heerlen het mijnmuseum opgericht. Het Heuvelland waartegen Heerlen ligt, is het meest gevarieerde landschap van Nederland. Hoogteverschillen, stromende beken, bossen, mijngangen en haarspeldbochten maken dit een uniek gebied.

Met een huurauto Heerlen ontdekken

Autoverhuur Heerlen maakt het u makkelijk om de stad te ontdekken in uw eigen tempo. Heerlen is een gezellige stad om wat te eten of drinken bij de talloze café's en restaurants. Ook is er qua cultuur genoeg te zien. Zo kunt u in de resten van het Romeinse badhuis ontdekken hoe de Romeinen geleefd hebben. En in het Mijnmuseum komen de tijden van de mijnwerkers tot leven. Ook zijn de katholiek Romaanse Sint Pancratiuskerk en het Savelbergklooster twee historische gebouwen die de moeite van het bezoeken waard zijn. Zuid-Limburg heeft ook zijn streekspecialiteiten, zoals konijn in het zuur en de bekende Limburgse speltvlaai. Het is ook de streek waar het bekende Gulpener bier vandaan komt. Het klimaat in Zuid-Limburg verschilt iets van de rest van Nederland. Het aantal zonuren ligt beduidend hoger en de streek is gemiddeld enkele graden warmer dan de andere provincies.

Rondreis door de regio van Heerlen

Wanneer u een auto gehuurd heeft bij rental car Heerlen, kan het genieten in deze mooie streek beginnen.

In Heerlen zelf kunt u om te beginnen in de café's en restaurants genieten van streekspecialiteiten en heerlijk bier, en de historische bezienswaardigheden bezoeken zoals het Romeinse Badhuis, de Sint Pancratiuskerk of het Mijnmuseum. Niet ver ten zuiden van Heerlen, ligt het Imstenraderbos. Hier kan je een prachtige wandeling maken, u ziet Zuid-Limburg in het klein. U vindt er onder andere een oud bos, een dal, de restanten van een oud kasteel, een hellingbos en een uitzicht over Heerlen. Na het zien van Heerlen of het Imstenraderbos, kunt u met de huurauto richting Kerkrade rijden, waar de prachtige dierentuin Gaia Zoo ligt. Niet ver rijden van Kerkrade ligt het dorpje Gulpen, waar het bekende Gulpener bier vandaan komt. Voor bierkenners en nieuwsgierigen is een rondleiding en het proeven van het bier een aanrader. Richting het noorden, terug naar Kerkrade ligt Valkenburg. In dit dorp kunt u genieten van eten uit de streek. Ook is er in Valkenburg de mogelijkheid om te overnachten.

Na een bezoek aan Valkenburg is Heerlen dichtbij, maar Kasteel Hoensbroek te Hoensbroek is een bezienswaardigheid die u niet graag mist. Dit kasteel is een van de grootste in Nederland. Tot slot ligt er nog een prachtig natuurgebied bij Heerlen: Brunsummerheide. Dit is een goede plaats reeën, spechten, zeldzame vlinders en orchideeën te spotten. Terug in Heerlen kan je terugkijken op een rondreis met veel bezienswaardigheden, streekspecialiteiten en natuur!

Met behulp van HAPPYCAR kunt u ter voorbereiding op uw reis een auto huren met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo heeft u een zorgeloze rondreis!