Auto huren Hoogeveen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 18 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Hoogeveen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 01:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 01:39 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 01:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 01:39 uur.

Beoordeling autoverhuur in Hoogeveen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Hoogeveen:

5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Top service van Happycar
Huurauto beoordeling van David H.- 20 jul. 2015 03:57
(4.4 tot 5 )
HAPPY CAR heeft het voor mij heel goed gedaan
Huurauto beoordeling van Laurens F.- 20 jul. 2015 18:08
(4.3 tot 5 )
Met het zomerse weer een top deal gedaan bij happycar
Huurauto beoordeling van Renske L.- 21 jul. 2015 00:15
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Hoogeveen

Autohuur Hoogeveen


Hoogeveen is een stad in de provincie Drenthe en heeft ruim 55.000 inwoners. De geschiedenis van deze gemeente uit Drenthe gaat terug naar het jaar 1551. Het is de moeite waard om met een huurauto door Hoogeveen heen te rijden en alle mooie plekjes te ontdekken. Bovendien leent ook de omgeving van Hoogeveen zich uitstekend voor diverse uitstapjes met een huurauto. Laat u verrassen door wat de stad u te bieden heeft en ga voor een comfortabele huurauto. Voor een voordelige huurauto bent u bij HAPPYCAR aan het juiste adres. U profiteert altijd van een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ongetwijfeld beleeft u hiermee een fantastische tijd in Hoogeveen.

Ontdek Hoogeveen


In het jaar 1551 werd er voor het eerst over de gemeente Hoogeveen geschreven. Waar Hoogeveen voorheen uit twee verschillende gebieden bestond, werd dit in 1631 bij elkaar gevoegd en ontstond er een enkele gemeente. Uiteindelijk duurde het nog tot 1636 voordat de gemeente Hoogeveen officieel werd gesticht. Dit werd gedaan door Leidse investeerders. Turf was belangrijk voor de economische bloei van Hoogeveen. Tijdens de 19e eeuw ging met ook actief aan de slag met landbouw en veeteelt. Ook de industrie kwam tijdens deze eeuw meer tot leven. In de Tweede Wereldoorlog was Hoogeveen een broeinest van verzet. Illegale klanten werden destijds volop verspreid vanuit deze gemeente in Drenthe. Bovendien pleegde het verzet er diverse overvallen en werden er duizenden voedselbonnen buit gemaakt. Helaas zijn daardoor ook veel mensen overleden. Na de Tweede Wereldoorlog groeide de stad langzaam door qua inwoneraantal. In Drenthe is Hoogeveen een belangrijke stad. Dit komt mede door een breed aanbod van winkels en andere voorzieningen. Dankzij autoverhuur Hoogeveen maakt u op goedkope wijze kennis met deze gemeente in de provincie Drenthe. Laat u verrassen door wat Hoogeveen u te bieden heeft en ga voor Rental Car Hoogeveen.

Met een huurauto Hoogeveen ontdekken


Hoogeveen heeft een aantal bezienswaardigheden die u niet over het hoofd kan zien. Dankzij autohuur Hoogeveen kunt u deze eenvoudig bezoeken. In het centrum van de stad zijn bijvoorbeeld zeer oude gebouwen te vinden die dateren uit de 17e eeuw. Het opmerkelijkste gebouw is misschien wel de oude drogisterij. Dit gebouw heeft bijvoorbeeld gevelstenen uit het jaar 1703. Verder staat Hoogeveen ook bekend vanwege een grote hoeveelheid kerken. Enkele bekende kerken in Hoogeveen zijn de Grote Kerk aan de Grote Kerkstraat. In deze straat vindt u tevens de Remonstrantse kerk. Indrukwekkend in Hoogeveen zijn de twee Joodse begraafplaatsen. Als bezoeker aan Hoogeveen ontkomt u er niet aan om een bezoek te brengen aan het Vincent van Gogh huis. In het jaar 1883 logeerde de Nederlandse schilder Vincent van Gogh hier enkele weken. Uiteraard kunt u in Hoogeveen ook uitstekend terecht voor een hapje en een drankje. Hoogeveen heeft een ruim aanbod van restaurants en cafés waardoor er zeker iets voor u bij zit. Ga voor een Rental Car Hoogeveen en maak kennis met de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Hoogeveen.

Rondreis door de regio Hoogeveen


Dankzij autoverhuur Hoogeveen brengt u op eenvoudige en comfortabel wijze een bezoek aan bovenstaande bezienswaardigheden. Laat u ook inspireren door de omgeving en maak een rondreis door de regio Hoogeveen. De provincie Drenthe heeft u als toerist of zakelijke bezoeker ongelofelijk veel te bieden. Of u nu een huurauto reserveert bij Hertz, AutoEscape of Avis, de omgeving van Hoogeveen doet u voortdurend versteld staan. Hoogeveen is namelijk opgebouwd uit veelzijdige groene dorpjes zoals Pesse, Stuifzand, Elim, Fluitenberg, Hollandscheveld, Hoogeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Noordscheschut en Tiendeveen en Nieuw Moscou. Natuurlijk staat Drenthe ook bekend om de mooie landschappen en hunebedden. Laat u verrassen door dit unieke schouwspel. Vergeet vooral niet om uw camera mee te nemen, want er zijn ontzettend leuke plaatjes te schieten. Bent u er klaar voor om met een huurauto Hoogeveen te ontdekken? Wacht niet langer, maar reserveer vandaag nog een luxe en comfortabele huurauto bij HAPPYCAR.