Auto huren Huizen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 10 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Huizen - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 09:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 09:11 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 09:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 09:11 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 12:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 12:50 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:20 uur.

Beoordeling autoverhuur in Huizen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Huizen:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Wij wisten niet welke auto nu goed was voor onze bestemming, maar we werden uitstekend geholpen door de klantenservice
Huurauto beoordeling van Irene M.- 20 jul. 2015 14:16
(4.6 tot 5 )
hele positive ervaringen met HappyCar
Huurauto beoordeling van Abdel K.- 20 jul. 2015 15:15
(4.9 tot 5 )
Happycar geboekt en een prima auto meegekregen
Huurauto beoordeling van Ton P.- 20 jul. 2015 19:45
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Huizen

Wanneer je van water en watersport houdt, is de kans groot dat je in Huizen een prima vakantiebestemming vindt. Deze plaats in het Gooi ligt direct aan het Gooimeer, en heeft onder andere Amsterdam in haar nabije omgeving. Behalve zeilen, surfen en chillen op een zonnig terras, kun je in Huizen en haar nabije omgeving heerlijk shoppen. De meest luxe merken zijn vertegenwoordigd in de diverse boetieks, maar vanzelfsprekend hangt daar ook een prijskaartje aan. Wil je je daardoor niet teveel laten beperken? Dan is het belangrijk dat je voor je autohuur in Huizen niet de hoofdprijs betaalt en je huurperiode vooraf kunt afstemmen op je verwachte gebruik. Regel je je huurauto in Huizen via HAPPYCAR, dan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. HAPPYCAR biedt je de mogelijkheid het aanbod van verhuurbedrijven zoals Argus Car Hire, AutoEscape en Holiday Autos te vergelijken. Zo betaal je voor je autohuur in Huizen steeds de scherpste prijs en sla je geen onnodig groot gat in je vakantiebudget.

Ontdek Huizen
Al in de tiende eeuw was er een nederzetting op de plaats waar zich het huidige Huizen bevindt. In de beleving van velen is Huizen een vissersdorp, in werkelijkheid vormden landbouw en nijverheid tot het einde van de zeventiende eeuw de belangrijkste inkomstenbron voor de lokale bevolking. Wanneer je tijdens je vakantie in je huurauto in Huizen rondrijdt, zie je echter vooral de erfenissen van de eerdere visserij. Een authentieke oude vissersboot kun je huren in de botterhaven. Ben je geen bedreven zeiler? Dan kun je aan boord van een grotere botter in de haven genieten van een hapje of drankje of een feestje organiseren. Naast die botterhaven, kent Huizen maar liefst vier jachthavens en het spreekt voor zich dat die aanwezigheid ook de vestiging van allerlei horecagelegenheden en diverse thematische evenementen met zich meebrengt. Van je autohuur in Huizen heb je beslist geen spijt wanneer je een wat bredere blik op Huizen en omgeving wil werpen. Voor een dagje nautisch vermaak, heb je je rental car in Huizen echter niet nodig.

Met een huurauto Huizen ontdekken
Wanneer je besluit niet de motor van een boot te starten, maar de auto gebruikt die je gehaald hebt bij de autoverhuur in Huizen, dan valt er veel voor je te ontdekken. Huizen staat bol van de monumentale panden, te herkennen aan speciale monumentenschildjes op de gevel en in kaart gebracht op een plattegrond van het dorp. Uiteraard kun je deze panden wandelend bezichtigen. Wil je op dezelfde dag ook monumenten zien die aan de randen van de gemeente liggen? Dan is een rental car in Huizen geen overbodige luxe. Om een beeld te krijgen van de bewoners van de monumenten die je bekeken hebt, is een bezoek aan het Huizer Museum een aanrader. Het maakt niet uit in welke volgorde je de diverse monumenten bekijkt: wanneer je een auto gereserveerd hebt, rijd je in je vervoermiddel van de autoverhuur van Huizen in no time naar dat museum.

Rondreis door de regio Huizen
Toen in 1932 de Afsluitdijk opgeleverd werd, was het gedaan met de visserij in Huizen. Wat overbleef was het IJsselmeer, dat binnendijks ligt, en de Waddenzee, gelegen aan de buitenzijde van de Afsluitdijk. Jaren later werd besloten tot inpoldering van een deel van het gebied en ontstond de Flevopolder. Nu je kennisgemaakt hebt met hetgeen is overgebleven van het bestaan van de oude vissersbevolking, is het aardig te zien wat het einde van de Zuiderzee in de regio heeft opgeleverd. Heb je daar interesse in? Dan is de Nieuwlandroute een aanrader voor je. Uitgezet door de ANWB, leidt deze route jou en je auto van de autoverhuur in Huizen vanuit Almere onder andere langs Lelystad, het Aviodrome en de Oostvaardersplassen. Afhankelijk van je interesse in specifieke onderwerpen, parkeer je je rental car uit Huizen onderweg en bekijk je het natuurgebied of breng je juist een bezoek aan de fashion outlet Bataviastad. Als relatie van de onafhankelijke prijsvergelijker HAPPYCAR hoef je, ook bij een dergelijk wat langere rit, niet bang te zijn voor onvoorziene kosten of toeslagen. Je hebt gekozen voor de beste deal, dus die krijg je ook!