Auto huren Graz

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 22 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Graz - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 10:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 10:01 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 10:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 10:01 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 10:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 10:01 uur.

Beoordeling autoverhuur in Graz

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Graz:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Wanneer ik dit jaar weer een auto huur is het zeker bij happy car
Huurauto beoordeling van Zao K.- 19 jul. 2015 20:06
(4.7 tot 5 )
Had lang gezoekt voor een prijsvergelijk die mij overtuigd. HappyCar was de enigste die mij in alle punte tevreden stelde.
Huurauto beoordeling van Milan Z.- 19 jul. 2015 13:36
(4.1 tot 5 )
Alles verliep soepel en snel, wat voor mij ideaal is omdat ik zo druk ben
Huurauto beoordeling van Kevin S.- 19 jul. 2015 10:03
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Graz

Een welverdiende reis, niet al te ver van huis maar toch een plaats waar u volop kunt genieten. Daarvoor gaan we naar Graz. Het is de hoofdstad die gelegen is in de deelstaat Steiermark en is gelegen aan de bekende rivier de Mur in Oostenrijk. Het belooft een schitterende vakantie te worden in een stad vol historische gebouwen en creatieve culturele scenes. Echter om hier optimaal van te genieten is een huurauto Graz wel zo prettig. Want in zo'n grote stad is het heel prettig om u eenvoudig te kunnen verplaatsen naar alle bezienswaardigheden die het te bieden heeft. Bezoek dan de website van HAPPYCAR en vindt uit een uitgebreid assortiment de huurauto die perfect bij uw wensen past. HAPPYCAR is namelijk niet zomaar een aanbieder. Alle bekende verhuurder zoals Avis, Hertz en Europcar kunt u via de website vergelijken. Denk maar eens aan alle mogelijkheden die hiermee open liggen en ook de besparing die het gaat opleveren. Bij HAPPYCAR vindt u de ideale auto tegen de beste prijzen. Om alvast leuke voorbeelden te geven hebben we informatie en tips voor u opgesteld. Zodat uw vakantie in Graz een groot succes wordt.

Ontdek Graz

Aan het einde van de middeleeuwen begon de geschiedenis van Graz. In die tijd was het nog een plaats die geen betekenis had voor de mensen. Echter kwam hier verandering in nadat het hertogdom Stiermarken in de handen van Habsburgers van Oostenrijk kwam. In het jaar 1379 werd de stad uiteindelijk uitgeroepen tot een hoofdstad. Dit gold niet alleen voor Stiermarken, maar zelfs voor heel Oostenrijk. Naast Stiermarken behoorde ook Krain, wat nu Slovenië inhoud, Karinthië en een aantal delen van Italië tot het gedeelte wat men binnen Oostenrijk noemde. Het is dus wel duidelijk dat Graz een grote naam en veel bekendheid had opgebouwd in het Habsburgse Rijk. Ondanks alle aanvallen is het nooit iemand gelukt om Graz in te nemen. Dit had de stad namelijk onder andere te danken aan de burcht die te vinden is op de Schloßberg. Zelfs het Grande Armée die geleid werd door Napoleon was niet in staat om Graz te overmeesteren. Na een schitterende geschiedenis viel uiteindelijk het Habsburgse Rijk uiteen waardoor ook de status van Graz veranderde. Hierdoor is de stad vandaag de dag bekend als de hoofdstad in de deelstaat Stiermarken. Om naar al die mooie plaatsen uit de geschiedenis zelf te bezichtigen begin u vanuit autoverhuur Graz. Want iets missen is natuurlijk zonde. Wat nu juist de mooiste bezienswaardigheden zijn die vanuit autoverhuur Graz plaats kunnen vinden is de volgende paragraaf aan gewijd.

Auto huren in Graz

Graz is een grote stad vol bezienswaardigheden. Huur dus snel een auto bij rental car Graz en ga op avontuur uit. Als eerst zal de reis waarschijnlijk afgaan naar de Schossberg. Deze 473 hoge berg is namelijk een beboste helling die in het centrum van de stad is gelegen. Er zijn verschillende wandelpaden aangelegd waardoor het een goede mogelijkheid is om even de benen te strekken. Natuurlijk is het wandelen niet perse nodig want ook met de Sclossbergbahn is de bergtop te bereiken. Op het eerste gezicht zal de berg er niet anders uitzien als alle andere. Echter schijn bedriegt, want het is een doolhof van gangen die tijdens de Tweede Wereldoorlog als schuilplaats diende. Na aankomst op de top geniet u natuurlijk van een schitterend uitzicht over Graz. Wanneer u in de zomermaanden hierheen gaat, is het zelfs mogelijk dat er een van de openluchttheaters of toneelstukken plaatsvind. Een andere mogelijkheid om naartoe te gaan vanuit autohuur Graz is de Dom. Deze van oorsprong bekende parochiekerk werd door Keizer Friederich III aanzienlijk groter gemaakt. Hierdoor werd het tot de Hofkerk uitgeroepen en maakte het tevens deel uit van het keizerlijk paleis. Vooral het orgel vanuit 1978 is een echte bezienswaardigheid. Daarnaast is er nog veel meer te beleven in deze omgeving want aan de overkant vindt u ook het mausoleum.

Rondreis door de regio van Graz

Vanuit autohuur Graz is een dag uitje naar Wenen een uitstekende mogelijkheid. Daarnaast biedt autoverhuur Granz ook de mogelijkheid om naar de Riedersburg, Bärenschützklamm, Lurgrotte en de Kesselfallklammm af te reizen.

Kortom met autoverhuur Graz komt u overal eenvoudig en snel en maakt u van uw vakantie een onvergetelijke ervaring!