Auto huren Aberdeen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 17 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Aberdeen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 08:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 08:46 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 08:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 08:46 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 08:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 08:46 uur.

Beoordeling autoverhuur in Aberdeen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Aberdeen:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Wanneer ik met happy car een auto huur maak ik me nergens meer zorgen over
Huurauto beoordeling van Juriel S.- 18 jul. 2015 06:50
(4.9 tot 5 )
Ontzettend leuke reis gehad omdat we konden gaan en staan waar we wouden dankzij de huurauto
Huurauto beoordeling van Kevin D.- 18 jul. 2015 04:31
(4.2 tot 5 )
Ik wist niet zeker of ik op mijn bestemming een auto kon huren maar gelukkig ging dat via happycar, ik kom zeker terug
Huurauto beoordeling van Linda V.- 19 jul. 2015 02:00
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Aberdeen

Een stad van visserij, studenten en tegenwoordig natuurlijk ook olie. Het oude Aberdeen is zeker het bezichtigen waard voor zowel de zakelijke als de toeristische bezoeker van Schotland. Luchthaven Aberdeen ligt op negen kilometer van de stad. Met een rental car uit Aberdeen heeft u alle vrijheid om zoveel mogelijk moois te gaan bewonderen. Autoverhuur in Aberdeen begint bij HAPPYCAR. Natuurlijk wilt u de voordeligste huurauto in Aberdeen vinden die eveneens volledig naar uw smaak is. Op onze site heeft u de mogelijkheid om te vergelijken wat er bij in Aberdeen mogelijk is op het gebied van huurauto's. Vergelijk Avis, Hertz of Europcar of een van de vele andere aanbieders als u op zoek bent naar een rental car in Aberdeen.


Ontdek Aberdeen

Aberdeen ligt in het mooie graafschap Aberdeenshire aan de ruwe Noordzee. De stad telt tegenwoordig meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de derde stad in Schotland na Glasgow en Edinburgh. Vroeger was de haven gevuld met vissersboten die het koude, maar rijke water van de zee trotseerden. Inmiddels is de olie veel belangrijker geworden voor de stad. Op de nabij gelegen luchthaven zijn drie helikopterterminals gevestigd om de offshore-platforms te bedienen. Daarmee is het een van de drukste helikopterhavens van Europa. Ook de zeehaven heeft geprofiteerd van de olierijkdom en is uitgebreid voor de aan- en afvoer. Maar liefst zes belangrijke wegen verbinden Aberdeen met de rest van Schotland. Een huurauto in Aberdeen zorgt voor flexibiliteit voor de vele zakelijk bezoekers die de stad tegenwoordig aandoen. Happycar maakt het voor u gemakkelijk om de autoverhuur in Aberdeen te beoordelen, zodat u waar voor uw geld krijgt.


Met een huurauto Aberdeen ontdekken

De relatief kleine stad kent twee belangrijke universiteiten. De University of Aberdeen is in 1495 opgericht. Meer dan vijfhonderd jaar later kreeg de Robert Gordon University de status van een universiteit, namelijk in 1992. Hierdoor is Aberdeen de echte studentenstad van het noorden. De horeca is hier natuurlijk op aangepast en u treft in het centrum vele goedkope gelegenheden aan voor een hapje en een drankje. Wie een gezellige pub zoekt met live muziek hoeft vaak niet ver te zoeken, maar ook culinair staat de stad zijn mannetje. Als havenstad is vis natuurlijk de specialiteit naast de typische Schotse gerechten. Restaurants vindt u in alle prijsklassen en ook de internationale keuken heeft zijn intrede gedaan. De oliedollars hebben ook op het gebied van de horeca de stad veel extra's gegeven. Met een huurauto kunt u de bezienswaardigheden van de stad op uw gemak verkennen. De prachtige St Marchar Cathedral is een typisch voorbeeld van de grootse bouwkunst in Groot-Brittannië en verdient zeker uw aandacht, evenals de oude universiteit. Op mooie dagen heeft Aberdeen ook 45 parken te bieden. Het is dan ook geen toeval dat de stad inmiddels 10 keer de Britain in Bloom competitie heeft gewonnen. Voor de kooplustige bezoeker zijn er een aantal shoppingcenters in het centrum gevestigd, waar de grote namen zeker niet ontbreken. Met een huurauto kunt u echter ook het mooie Beach Boulevard Retail Park snel bereiken en winkelen met de zilte geur van de zee in uw neus geeft toch een extra cachet aan een dagje shoppen.


Rondreis door de regio Aberdeen

Aberdeen is een knooppunt van belangrijke wegen en daarom kunt u vanuit de stad de rest van Schotland snel en efficiënt bereiken. De A90 loopt naar het zuiden en verbindt de stad met Edinburgh, Dundee en Perth, maar als u de tijd wilt nemen om het prachtige schotse landschap te bewonderen kunt u ook de toeristische route naar het zuiden volgen via de Cairngorms. Het graafschap Aberdeenshire is een typisch voorbeeld van het groene Schotland dat u aantreft, voordat de Hooglanden worden bereikt. De ruige Noordzeekust is natuurlijk iets wat iedere bezoeker van dit deel van Schotland met eigen ogen zal willen zien. Misschien wilt u de veerboten nakijken die uit de haven vertrekken naar de Orkney- en Shetlandeilanden, maar op relatief korte afstand van de stad vindt u ook vrijwel verlaten kusten waar de kracht en het geweld van de natuur nog vrij spel heeft. Hier treft u nog oude, nostalgische vissersdorpjes aan waar de olie het leven niet lijkt te hebben veranderd.