Auto huren Willemstad

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 25 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 24 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Willemstad - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 09:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 09:58 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 03:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 03:11 uur.

Beoordeling autoverhuur in Willemstad

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Willemstad:

4.4 tot 5 (767 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Overal ter wereld voor het meest gunstige tarief huren en de service is er niet minder om!
Huurauto beoordeling van Gijs V.- 18 jan. 2018 10:22
(4.5 tot 5 )
Goede site. Overzichtelijk
Huurauto beoordeling van Jacoba Maria S.- 08 okt. 2018 19:35
(5 tot 5 )
Lekker overzichtelijk en heel makkelijk
Huurauto beoordeling van Jacoba Maria S.- 22 okt. 2018 14:04
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Willemstad

Als u een bezoek wilt brengen aan Willemstad, de mooie hoofdstad van het eiland Curaçao, zult u ongetwijfeld de sfeer van de stad willen proeven, maar ook de rest van het eiland willen verkennen. Een auto huren van Rental Car Willemstad is dan een uitstekende optie, maar u wilt er wel zeker van zijn dat u een huurauto krijgt waarmee u niet alleen Willemstad, maar ook de vaak ruige binnenlanden van Curaçao goed kunt ontdekken. En bovendien wilt u er zeker van zijn dat u gebruik maakt van de meest voordelige en passende aanbieding. Bent u zelf goed op de hoogte van het aanbod van Avis, Hertz, Thrifty of Europcar? En houdt u ook tijdelijke en plaatselijke aanbiedingen in de gaten? Als u met zekerheid en vertrouwen een auto van Autoverhuur Willemstad wilt huren, maakt u dan vooral gebruik van de diensten van een onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van autoverhuur. HAPPYCAR is zo'n dienstverlener. HAPPYCAR kent het plaatselijke aanbod en ook de tijdelijke aanbiedingen houdt HAPPYCAR up-to-date. Nog voor u vertrekt naar Willemstad, kunt u vanuit het comfort van uw huis precies bepalen welke huurauto van Rental Car Willemstad het beste past bij uw plannen.


Ontdek Willemstad
Willemstad, de hoofdstad van Curaçao, wordt ook wel het Amsterdam van het wwstelijk halfrond genoemd. De reden hiervoor vindt u in het uiterlijk van veel oude gebouwen in de binnenstad, die Amsterdams lijken, maar eigenlijk van Portugese makelij zijn. De mooie binnenstad staat niet voor niets op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Een aantal bezienswaardigheden zijn prima te bezoeken met uw huurauto van autohuur Willemstad; voor enkele andere kunt u er beter voor kiezen om uw huurauto even te parkeren en verder te gaan te voet. Ongeveer 95% van de bevolking van Curaçao woont in Willemstad of de directe omgeving en de stad is hierdoor dan ook levendig, bruisend en biedt elk wat wils. Mensen die geïnteresseerd zijn in historie kunnen genieten van de musea en de architectuur in de oude stadsgedeelten. Mensen die vooral de Antilliaanse sfeer en gezelligheid willen ervaren, zullen volop kunnen genieten in Willemstad.


Met een huurauto Willemstad ontdekken
Willemstad bestaat uit twee delen, de wijken Punda en Otrabanda. Ze zijn van elkaar gescheiden door de St. Annabaai. Twee karakteristieke bruggen verbinden beide stadsdelen. Allereerst de Koningin Emmabrug en de beroemde 'pontjesbrug', een loopbrug op zestien pontons. In de wijk Punda vindt u Fort Amsterdam, waar vroeger de gouverneur zetelde. Wie wat meer wil weten over de geschiedenis van Curaçao, zou hier echt een bezoek moeten overwegen. Bent u geïnteresseerd in religie? Bezoekt u dan de Mikvé Israël-Emanuel Synagoge, de oudste synagoge op het westelijk halfrond waar nog daadwerkelijk diensten plaatsvinden. Voor de gezelligheid en het uitgaansleven kunt u het beste een bezoek brengen aan de Handelskade. Hier kunt u ook de kleurrijke en bekende gevelgebouwen van Willemstad zien. Vlakbij de Handelskade vindt u ook de beroemde Drijvende Markt. Als u echt van de typisch Antilliaanse sfeer wilt genieten, dan is dit de plek waar u moet zijn. Wie wil genieten van de plaatselijke keuken, kan goed terecht bij een van de vele restaurantjes aan de St. Annabaai. De wijk Otrabanda stond vroeger bekend als het verpauperde deel van de stad. Tegenwoordig vindt men er juist de meest trendy en luxe winkels, zeker in het gebied rond het oude Riffort, dat nu omgebouwd is tot een bruisend winkelcentrum. Welk deel van Willemstad u ook wilt bezoeken, in een huurauto van Autoverhuur Willemstad doet u dat efficiënt en wanneer het u uitkomt.Rondreis door regio Willemstad
Curaçao is meer dan alleen haar hoofdstad. De stranden van het eiland zijn een bezoek meer dan waard. Bij Sea Aquarium Beach vindt u niet alleen een prachtig strand waar u zelfs met dolfijnen kunt zwemmen, maar ook het indrukwekkende Curaçao Sea Aquarium. Het strand van Grote Knip is met name populair bij de plaatselijke bevolking. Playa Lagun is populair bij snorkelaars; de kans dat u hier een zeeschildpad kunt zien, is groot. Voor duikers is Porto Marie een van de beste plekken. Op Curaçao was vroeger de zoutwinning een belangrijke economische activiteit. De zoutpannen van Jan Kock zijn nog steeds te bezoeken en een aanrader als u wilde flamingo's wilt zien. Zoekt u wat verkoeling, gaat u dan vooral naar de grotten van Hato.

Er is zoveel te zien op Curaçao en in Willemstad. Met een huurauto van Autohuur Willemstad kunt u dat op de meest efficiënte manier.