Auto huren Kortrijk

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 25 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kortrijk - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 mei 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 mei 2020 02:28 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 mei 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 mei 2020 02:28 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 mei 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 mei 2020 02:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kortrijk

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kortrijk:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Wij gaan zeker nog een keer huren via HappyCar, omdat alles zo soepel verliep is onze vakantie geweldig geweest
Huurauto beoordeling van Bart P.- 20 jul. 2015 22:14
(4.4 tot 5 )
Scherp geprijsd
Huurauto beoordeling van Anna Z.- 20 jul. 2015 20:25
(4.5 tot 5 )
Geweldige services
Huurauto beoordeling van Jaap K.- 21 jul. 2015 01:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Kortrijk

Autohuur in Kortrijk

Reist u binnenkort naar Kortrijk? In deze stad is de auto een ideaal vervoermiddel. U kunt uw eigen tijd indelen en hoeft nergens rekening mee te houden. De wegen zijn uitstekend en er is overal voldoende parkeergelegenheid. Natuurlijk wilt u er wel zeker van zijn dat u over een betrouwbare huurauto in Kortrijk beschikt. Bij HAPPYCAR ziet u in een oogwenk welke autohuur in Kortrijk het goedkoopst is, terwijl toch de kwaliteit niet uit het oog wordt verloren. In ons overzicht vindt u daarom alleen huurauto's van betrouwbare partners, zoals Avis, Hertz en Europcar. Zoek naar de data die u in de planning hebt staan en controleer welke aanbieder de scherpste prijzen heeft.

Ontdek Kortrijk

Kortrijk is een oude stad waarvan de naam al genoemd wordt in laat Romeinse documenten in de 4e en 5e eeuw. Cortoriacum ofwel nederzetting aan de rivier wordt de stad genoemd is de Notitia Dignatium. Het belang van de stad in die tijd werd met name veroorzaakt door de ligging op het kruispunt van twee Romeinse heirbanen en aan de oever van de bevaarbare Leie. In de middeleeuwen werd Kortrijk erg belangrijk door de lakenindustrie. Omdat de kwaliteit minder was dan die van andere grote Vlaamse steden werd Kortrijk in de 15e eeuw het centrum van de fabricage van linnen. Niet ver van Kortrijk vond op het Groeningeveld in 1302 de Guldensporenslag plaats. Hierin lag de kiem van de toenemende invloed van de burgerij en de komende ontmanteling van de absolute heerschappij van de adel. Momenteel is Kortrijk een middelgrote stad met ongeveer 75.000 inwoners. De stad heeft een rijk cultureel erfgoed en behoort tot het toeristische centrum van Vlaanderen. Door te kiezen voor een goede autoverhuur in Kortrijk, kunt u de stad van onder tot boven ontdekken en is het ook nog eens mogelijk om er in de omgeving op uit te gaan.

Met een huurauto Kortrijk ontdekken

Het middelpunt van de stad is de Grote Markt. Er is geen zekerheid dat de deze markt overeenkomt met het forum in de Romeinse tijd. Door opgravingen is wel duidelijk geworden dat er op deze plaats al bewoning was bij het begin van onze tijdrekening. Momenteel wordt de Grote Markt omzoomd door café's en restaurants zodat het er gezellig druk is op de terrassen als het mooi weer wordt. Aan de markt ligt ook het schitterende oude stadhuis en het Belfort. Dat laatste is het monument voor de gesneuvelden in de eerste wereldoorlog. De Grote Markt zelf is autovrij maar u kunt uw rental car in Kortrijk eenvoudig kwijt in de omgeving. Bent u toe aan een dagje cultuur, dan kunt u terecht in het Broelmuseum dat u kunt vinden op het Schouwburgplein. Het gebouw zelf dateert al uit de 18e eeuw en is de moeite van het bezichtigen op zich al waard. De permanente collectie in dit stedelijk museum voor de schone kunsten is opgebouwd rond kunstenaars die in Kortrijk hebben gewoond en/of gewerkt hebben. Hieronder bevinden zich werken van kunstschilders van de late middeleeuwen tot het heden. Enkele bekende namen zijn: Jozef de Coene, Louis Robbe en natuurlijk Roelant Savery.

Rondreis door de regio Kortrijk

Kortrijk ligt in een stedelijk gebied maar heeft in haar omgeving ook een een paar pareltjes aan natuurgebieden. Met uw huurauto uit Kortrijk zijn deze eenvoudig te
bereiken. Hier treft u nog de diversiteit aan van fauna en flora zoals die passen bij dit gevarieerde landschap. Het Kennedy-bos ligt bijvoorbeeld tussen de E17 en het Kennedy Business Park. Hier kunt u ontspannen in prachtige omgeving waar ook weer ruimte is gemaakt voor speciale planten van de kalkrijke grond. Het Tyne Cote Cemetery ligt op ongeveer 20 km afstand van de stad en is een indrukwekkende herdenkingsplaats voor de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. Met een rental car uit Kortrijk kunt u niet alleen van de stad zelf genieten, maar ook van de omgeving ervan. U bent heel ontspannen op stap en kunt alles bezoeken wat u graag wilt zien en beleven. Dankzij de vele parkeergelegenheden in de stad kunt u de auto altijd in de buurt kwijt. Geniet van Kortrijk en omgeving en reis op uw gemak rond met een huurauto. Kijk bij HAPPYCAR om een passende autoverhuur in Kortrijk te vinden.