Auto huren Luchthaven Athene

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Athene Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 05:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 05:37 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2020 05:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2020 05:18 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2020 11:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2020 11:37 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2020 06:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2020 06:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Athene Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Athene Luchthaven:

4.4 tot 5 (774 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Een geweldige vakantie gehad met een huurauto van Happycar
Huurauto beoordeling van Aron A.- 23 jul. 2015 00:07
(4.7 tot 5 )
Dankzij happycar een mooie huurauto kunnen huren voor een mooie prijs
Huurauto beoordeling van Tom K.- 23 jul. 2015 04:14
(4.4 tot 5 )
Wat fijn om zo goedkoop een auto gehuurd te hebben waardoor we extra van onze vakantie konden genieten
Huurauto beoordeling van Gert H.- 24 jul. 2015 16:57
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Luchthaven Athene

Ontdek Athene met een huurauto

Griekenland heeft de wereld veel goeds geschonken. Hier werd voor het eerst wijn gemaakt, maar ook werd het fundament gelegd voor de moderne filosofie en wiskunde. Homerus schreef er zijn Ilias en Odyssee, die duizenden jaren later nog steeds gelezen worden. Honderden jaren voor onze jaartelling waren het de Atheners die aan de basis stonden van de huidige democratie. Griekenland, met zijn hoofdstad Athene, is een land vol historie dat al veel eeuwen heeft aanschouwd. Het is dan ook zeker geen wonder dat er jaarlijks grote aantallen toeristen komen.

Bent u bekend in Athene en kent u haar omgeving? Als u per vliegtuig daarnaartoe gaat, maakt u dan gebruik van openbaar vervoer, of kiest u liever voor een huurauto vanaf de luchthaven van Athene? Er wordt aangeraden om van te voren een huurauto online te boeken. Hierdoor bent u er zeker van dat u een auto heeft en kunt u reis gemakkelijk vervolgen. U kunt uw auto boeken via de website van HAPPYCAR. HAPPYCAR is een onafhaneklijke vergelijkingssite voor het vinden van een huurauto. Naar welke bestemming u ook wilt gaan, het totale aanbod wordt voor u in kaart gebracht. U vindt op deze manier een huurauto die het beste past bij uw wensen en verwachtingen.

Ontdek Athene
Vaak wanneer men denkt aan Athene, zien zij de indrukwekkende antieke pilaren van het Parthenon op Akropolis voor zicht. De beroemde tempel van Zeus, de poort van Hadrianus uit de Romeinse jaren, de oude Agora met haar zuilengalerij uit de tijd van Plato en Aristoteles, vindt u allemaal in Athene. Met een huurauto in Athene ontdekt u al deze plekken op een efficiënte manier. De stad bestaat echter niet alleen maar uit historie. Het is ook een zeer moderne stad, wat ook duidelijk te merken is. Het Athinias is een modern cultureel centrum in een bruisende kunstenaarswijk en ook de oude volkswijk Plaka trekt veel bezoekers.
Daarnaast beschikt Athene ook over verschillende musea die het bezoeken meer dan waard zijn. In het Agoramuseum en het Nationaal Archeologisch museum liggen duizenden jaren geschiedenis binnen handbereik. De vele steegjes, winkeltjes en restaurants van de wijk Plaka bezoekt u het best te voet. Echter is een huurauto huren in Athene is een goed idee, wanneer u alle wijken van Athene snel en gemakkelijk wilt bereiken.

Rondreis door regio Athene

Wanneer u een dagje wilt uitruisten kunt u er voor kiezen om naar een van de zandstrandenl langs de Egeïsche zee te rijden. U kunt rijden naar een van de populaire badplaatsen, genaamd  Glyfada. Daarnaast kunt u ook over de kustweg rijden naar het zuidpunt van het Attische schiereiland. Hier kunt u de tempel van Poseidon bezichtingen of Marathon.

U kunt ten noorden van Athene rijden over de E75 en rechts afslaat richting Chalkis, dan komt u op het eiland Evia. Op dit eiland gaan de Grieken vaak zelf op vakantie. waar Grieken zelf graag op vakantie gaan. Dit eiland wordt ook wel het Griekse ‘Kleine Zwitserland’ genoemd en u vindt hier dan ook diepe ravijnen en mooie bergen. Voor deze plek is een huurauto ideaal. Als u de E75 blijft volgen, dan kunt u na een mooie tocht door de binnenlanden terecht bij het aloude orakel van Delphi. Als u ten westen van Athene over de E94 rijdt, komt u bij de oude stad Korinthe en van daaruit liggen historische plekken als Argos en Mycene op de Peloponnesos binnen een paar uur rijden. Wilt u echt op avontuur? Dan is het misschien een idee om van Athene naar Thessaloniki te rijden. Prachtige kustlijnen zullen u verbazen. Thessaloniki is altijd een kruispunt van beschavingen geweest. Een plaats waar het Oosten het Westen ontmoet en waar veel culturen en religies gemengd zijn.

Door uw huurauto op te halen op de luchthaven van Athene heeft vele extra mogelijkheden wanneer u Athene bezoekt.

De vrijheid die een huurauto van Rental Car Athene Airport u biedt, geeft u zoveel extra mogelijkheden als u Athene bezoekt. Een huurauto geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.