Auto huren Manchester

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Manchester - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 10:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 10:05 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 10:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 10:05 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 10:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 10:05 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 09:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 09:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Manchester

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Manchester:

4.5 tot 5 (786 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Heerlijk naar vele bestemmingen op mijn vakantie adres kunnen rijden met happycars
Huurauto beoordeling van Chuck N.- 17 jul. 2015 16:32
(4.7 tot 5 )
De beste website voor huurauto's!
Huurauto beoordeling van Jeroen S.- 18 jul. 2015 10:51
(4 tot 5 )
Kan met al mijn vragen terecht bij een uitstekende service
Huurauto beoordeling van Denise K.- 19 jul. 2015 22:06
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Manchester

Wie Manchester zegt zal zich al snel afvragen of het over Manchester United of Manchester City gaat. Dit is uiteraard geheel terecht. De stad leeft namelijk op voetbal. De twee clubs acteren met veel regelmaat op het hoogste niveau van Europa en zijn, zoals vaker voorkomt tussen twee clubs uit dezelfde stad, uiteraard aardsrivalen. Al zal het voetbal overheersen wanneer u naar Manchester komt, het is toch niet het enige wat de stad te bieden heeft. Manchester wordt gezien als een compacte stad met de “Good Vibrations” van de BeeGees die er nog hangen. Daarnaast heeft het ook een historische binnenstad, waar u prima kunt winkelen.

Aangezien u toch naar een echte voetbal stad gaat, of inmiddels al bent, kunt u gerust een kijkje nemen in het voetbalstadion van Manchester United. Het befaamde historische en volgens sommige het mooiste stadion van Engeland wordt Old Trafford genoemd. Manchester United is een van de grootste voetbalclubs in Europa en dat valt zeker te zien. Bij Old Trafford kunt u kiezen voor een tour van 90 minuten in het stadion. U zult hierbij mogen kijken in de kleedkamers en u kunt zelfs via de spelerstunnel naar het veld. Heeft u nog meer interesse in de club dan kunt u ook het Manchester United museum bezoeken. Is er nog wat anders dan voetbal vraagt u zich waarschijnlijk af. Het antwoord is; Ja! Zo kunt u naar de Art Gallery, de meest prestigieuze kunstcollectie van Engeland. De collectie heeft door zijn kwaliteit internationale faam gekregen en bestaat uit een collectie van over zes eeuwen aan Britse en continentale kunst. Mocht u hier uit gekeken zijn dan kunt u ook nog naar het stadhuis van Manchester. Het is een een indrukwekkend neogotische gebouw met een toren van maar liefst 90 meter hoog. Wanneer u deze beklimt krijgt u een uitzicht over heel Manchester.

Vanuit Manchester kunt u binnen 2 uur in Birmingham zijn. Dit is de thuishaven van een andere historische voetbalclub uit Engeland, namelijk Aston Villa. Daarnaast kunt u ook de historie van de stad ontdekken, wanneer u een bezoek brengt aan de Grachten van Brindleyplace. Of u kunt uw ogen uit kijken op Victoria Square. Het is ook mogelijk om vanuit hier binnen 2 uur in Londen te zijn. In Londen vindt u uiteraard de Big Ben, Buckingham palace, roode telefooncellen en de dubbeldekker bussen, die Engeland ook daaderkelijk Engeland maken. Verder kunt u ook de andere kant op om bijvoorbeeld Liverpool te ontdekken. Bij Liverpool denkt u waarschijnlijk aan de Beatles. Veel culturele bezienswaardigheden staan dan ook niet voor niets in het teken van één van de beroemdste bands in de wereld. U kunt een complete Beatles-tour uitstippelen die u met uw huurauto in Liverpool kunt verwezenlijken. Zo is er een museum die volledig geweid is aan de popgroep die in Liverpool de naam 'the Fab Four' heet. In The Beatles Story krijgt u een uitgebreid overzicht van de carrière van de Beatles. In de kleine bioscoop wordt u in 4D animatiefilm meegenomen naar een grappig avontuur waarbij de Beatles de hoofdrol in spelen. Een populaire bestemming in de buurt is ook Leeds. Leeds is een minder bekende toeristische stad, desondanks heeft Leeds veel te bieden voor mensen die op zoek zijn naar een korte stedentrip. Er zijn diverse musea en er bevindt zich ook een bruisend uitgaansleven door de aanwezigheid van de vele duizenden studenten, verdeeld over de drie universiteiten.

Zoals u heeft gelezen is Manchester erg veelzijdig en is er altijd wat te doen. Of u nu van culturele activiteiten houdt of van het nachtleven. Manchester biedt het allemaal. Met een huurauto in Manchester kunt u gaan en staan waar uzelf wilt en heeft u de vrijheid om te doen wat en wanneer u wilt. En of u nu noordelijk of zuidelijk rijdt, verder de industrie gebieden van Engeland in of naar het nette en hoffelijke London er zal altijd een huurauto voor u zijn. De verhuurstations op de luchthaven van Manchester bieden een eenvoudige manier om uw reis te beginnen!