Auto huren Marmaris

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 40 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Marmaris - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jun. 2020 04:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jun. 2020 04:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Marmaris

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Marmaris:

4.6 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Top van HappyCar deze mooie aanbiedingen
Huurauto beoordeling van Hanneke C.- 18 jul. 2015 10:59
(4.2 tot 5 )
Samen met mijn vriendin een heerlijke vakantie gehad met een huurauto die wij via happycar geboekt hebben.
Huurauto beoordeling van Ivo de G.- 18 jul. 2015 06:32
(4.3 tot 5 )
Alle vragen supersnel opgelost dakzij het happycar Team.
Huurauto beoordeling van Andy M.- 20 jul. 2015 05:50
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Marmaris

Ontdek Marmaris

Wanneer u aankomt op het vliegveld (Dalaman Airport bijvoorbeeld) is er nog een flinke reis naar Marmaris. Deze reis  kunt u maken met de bus, zo’n 2 uur. U kunt er ook voor kiezen om een huurauto te huren en zo dus sneller aan te komen in Marmaris. Indien u deze vooraf via HAPPYCAR.nl reserveert, kunt u snel de omgeving gaan verkennen. U kunt vanuit Marmaris naar de omliggende dorpjes en steden voor verkenning van het gebied.

Marmaris is erg populair onder de jongere toeristen. Het stadje heeft  uitstekende uitgaansmogelijkheden voor jong en oud! Zo kunt u de Barstreet in voor clubs en discotheken. Er zijn vele nederlande clubs gevestigt in deze straat. U kunt ook naar de haven gaan en een restaurant of cafeetje opzoeken en genieten van de sfeer en  alle lichtjes van de eilanden verderop.

Marmaris is één van de grotere badplaatsen aan de Lycische kust. Marmaris heeft prachtige baaien en een heldere blauwe zee. Als u landinwaarts gaat vindt u een mooie natuur en de gastvrije Turkse bevolking. U kunt landinwaarts de lokale gerechten en tradities vinden.

Bezoek het kasteel van Marmaris. Men denkt dat het kasteel gebouwd is door de Ioniers in 1044 voor Christus. Alexander de Grote heeft het kasteel erna opgeknapt. Na Alexander de Grote heeft Suleyman de Magnifieke het kasteel herbouwd en uitgebreid tijdens zijn strijd tegen het Griekse eiland Rhodos in 1522. Suleyman de Magnifieke gebruikte dit kasteel als militaire basis voor zijn troepen. Het kasteel liep schade op tijdens de eerste wereldoorlog. Kanonnenvuur van de Franse vloot heeft schade toegebracht tijdens deze oorlog. Het kasteel bestaat uit 18 huizen en een fontein. Het kasteel is uiteindelijk gerestaureerd tussen 1980 en 1990 en in 1991 werd het geopend als een museum.  Het kasteel heeft een geweldige panorama uitzicht. Een echte aanrader voor een dagtrip om Marmaris te bewonderen vanuit het panorama dek.

Het Cleopatra eiland ligt 16 kilometer ten noorden van Marmaris. De stadsmuren zijn nog terug te vinden op het eiland. Het eiland is bekend om zijn grote strand en de ruines van een antiek theater.  In het noordwesten  van het eiland zou Cleopatra hebben gezwommen in een interessant strand in een kleine baai. Volgens legendes zwommen Cleopatra en Antonius hier samen. Het zand van het strand zou dus ook komen uit Noord-Afrika doordat dit soort strand alleen is te vinden in Egypte. Op het eiland zijn ook ruines te vinden op het oosterlijke deel van het eiland. Deze komen nog uit de tijd van de Romeinen. Het theater is nog in goede conditie. Op dit oosterlijke deel is er ook een Agora. Volgens enkele tekeningen  werden er atletische festivals gehouden ter ere van Apollo.

Huurauto in Marmaris.

Als u nu toch al in Marmaris bent heeft u de kans om de Griekse sfeer dichtbij op te zoeken. U kunt de boot nemen naar Rhodos eiland.U vaart dan naar de hoofdstad Rhodos-stad. De stad kent een oud en modern deel. De hoofdstad is omringt met Middeleeuwse muren. U kunt er gezellig winkelen en van de griekse cultuur genieten, dat allemaal in een dag en dan kunt u weer met de boot terug naar Turkije.

Een bekend plaatsje is Dalyan. Op ongeveer 85 kilometers van Marmaris vandaan ligt het stadje. Het stadje heeft een aparte zand strand waar Karetschildpadden hun nesten leggen. Ook vindt u Kaunische rotsgraven, deze trekken vele toeristen. Het Iztuzu-strand is een  4,5 kilometer lange landtong en vormt daarbij een barrière tussen het zoete water van de Dalyan rivier en het zoute water van de Middellandse Zee. Ook de stad Dalaman is zeker leuk om eens gezien te hebben als u toch in de buurt bent.

Als u meer avontuur zoekt kunt u naar de Kloof van Saklikent. Deze ligt midden in het Ak Dağlar gebergte die 18 kilometer lang is. Langs de steile wanden is te zien hoe water en erosie destijd hun werk hebben gedaan. Om de kloof te bereiken moet u ook een stukje door water lopen dat uit de kliffen stroomt. Dit brengt natuurlijk extra spanning mee!

Zoals u leest valt er genoeg te beleven in Marmaris en haar omgeving. Boek daarom nu uw huurauto en maak u klaar voor een heerlijke vakantie!