Auto huren Turkije

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Turkije - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 mei 2020 06:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 mei 2020 06:59 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 mei 2020 06:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 mei 2020 06:59 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 mei 2020 06:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 mei 2020 06:59 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 mei 2020 06:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 mei 2020 06:59 uur.

Beoordeling autoverhuur in Turkije

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Turkije:

4.8 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Mede dankzij happycar geen cent teveel betaald
Huurauto beoordeling van Jorn F.- 18 jul. 2015 00:38
(4.1 tot 5 )
Prachtige landschappen kunnen ontdekken met onze huurauto
Huurauto beoordeling van Merel V.- 18 jul. 2015 01:32
(4.1 tot 5 )
Wij hebben met ons gezin een grote auto gehuurd waar we allemaal in passte!
Huurauto beoordeling van Hermano H.- 18 jul. 2015 12:12
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Turkije

Turkije ligt naast de buurlanden Armenië, Syrië en Irak. Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentaal land. Na de verovering van Alexander de Grote werd het gebied gehelleniseerd. Het gebied werd bestuurd door de Romeinen met een overgang naar het Byzantijnse Rijk. De Turkse onafhankelijkheidsoorlog heeft er in 1923 door Mustafa Kemal Atatürk en zijn collega’s ertoe geleid tot de oprichting van de moderne Republiek Turkije, met Atatürk als haar eerste president. Door de jaren heen hebben er in Turkije verschillende beschavingen geleefd. Dit is vandaag de dag nog goed terug te zien. Zo werd de kust van Anatolië bezet door de Aeolian en de Ionische Grieken. Deze kolonisten hebben tal van belangrijke steden opgericht, zoals Milete, Efeze, Smyrna (Izmir modern) en Byzantium (later Constantinopel en Istanboel). Laat u betoveren in het prachtige Turkije. Met een huurato kunt u de verschillende bezienswaardigheden op een leuke en makkelijke manier bezoeken. 

Bezienswaardigheden in Turkije

Wanneer u uw droomreis in Turkije wilt beginnen, kunt u uw huurauto ophalen op een van de verschillende vliegvelden, zoals Luchthaven Ankara Esenboga. Vanaf deze luchthaven kunt u als eerste naar de hoofdstad van Turkije, Ankara. Ankara is een prachtige stad met haar 4,3 miljoen inwoners en kent vele verschillende bezienswaardigheden. U kunt gaan naar het musuem van de Anatolische beschavingen, waar u werken uit de Romeinse, Paleolithicum, Hettitische en Frygische tijdperk kunt aanschouwen. Een plek dat u gezien moet hebben in Ankara is het Anitkabir mausoleum. Dit is de begraafplaats van Mustafa Kemal Atatürk, de man die Turkije hervormd heeft. Zorgt u ervoor dat u geen gebrek aan respect toont, door middel van handelingen of woorden. In Turkije kan dit erg strafbaar zijn. Door heel het land heen vindt u monumenten en posters van Mustafa Kemal Atatürk.

De grootste stad van het land, Istanboel, ligt op een kleine 5 uur rijden. De weg naar Istanbul is werkelijk schitterend en u komt door verschillende kleine dorpjes, waar u kunt genieten van de authentieke Turkse keuken. Wanneer u hier bent kunt u ook zoek gaan naar de Sultan Ahmet Camii, een moskee met als bijnaam de Blauwe Moskee. De moskee heeft haar naam te danken aan de vele blauwe tegels uit Iznik aan de buitenzijde van de moskee. De moskee dateert uit het jaar 1616 en is vandaag de dag veelal een toeristische attractie, maar het wordt ook nog steeds als moskee gebruikt. Na deze moskee kunt u met uw huurauto doorrijden naar het TopKapi Paleisö. Dit was de hoofdverblijfplaats van de Ottomaanse sultans voor ongeveer 400 jaar. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Trabazon. Hier zult u veel musea en andere culturele hoogtepunten, van prachtige pleinen tot aan oogstrelende natuurgebieden, van gezellige eet tentjes tot aan bruisende cafe's. Daarnaast kunt u niet in Istanboel zijn geweest, zonder een bezoek te brengen aan de Grand Bazaar. Het is de grootste overdekte markt van de wereld en er is hier van alles te vinden van goud tot wierrook en van sjaals tot traditionele gewaden. Houdt u er wel rekening mee dat alles namaak is en u moet afdingen. Voor vele is afdingen een ware sport, waar u standvastig moet zijn en doorzettingsvermogen moet hebben. Een paar tips om te beginnen met afdingen: Neemt u een prijs in uw hoofd dat u er voor wilt betalen. Lukt het niet om het voor deze prijs te kopen loopt u dan weg en de winkelier zal u vaak achter volgen om het u alsnog te verkopen. Lukt het niet? Loopt u dan 100 meter verder en u zult dezelfde spullen geheid weer vinden. Daarnaast is het ook een prima plek om een kopje thee te drinken met de lokale bevolking.

Auto Huren in Turkije

Naast deze twee facineerende steden kunt u naar Marmaris. Marmaris heeft een van de luxste havens van Turkije en hier vindt u alles wat u van een luxe haven kunt verwachten. In Marmaris vindt u net zoals in vele andere steden een beeld van Atatürk. Verder heeft Marmaris heeft Marmaris vele musea en andere bezienswaardigheden te bieden. Met een huurauto in Turkije kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.