Auto huren Meppel

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 20 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Meppel - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 08:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 08:51 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 08:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 08:51 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 08:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 08:51 uur.

Beoordeling autoverhuur in Meppel

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Meppel:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
HAPPYCAR was een hele positive ervaring voor ons
Huurauto beoordeling van albert W.- 20 jul. 2015 20:06
(4.2 tot 5 )
Zo blij dat we de auto gelijk meekregen op de bestemming zonder stress of lang wachten, prima geregeld. Wij kiezen zeker nog eens voor happycar!
Huurauto beoordeling van Rick K.- 20 jul. 2015 14:35
(4.4 tot 5 )
Snel, goedkoop en zonder problemen. Een auto boeken via happycar.nl is een echte aanrader!
Huurauto beoordeling van Cees. B.- 21 jul. 2015 01:21
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Meppel

Autohuur Meppel

Welkom in Meppel, de prachtige stad in de provincie Drenthe. Met een rijke geschiedenis dat dateert tot wel 1141 staat Meppel tot op de dag van vandaag bekend om verschillende verhalen. Één daarvan is het bekende verhaal over de herkomst van de naam van de inwoners. De inwoners worden de Meppeler muggen of muggenspuiters genoemd (naast dat ze gewoon Meppelers worden genoemd.) De reden hiervoor is omdat er op een nacht een grote rook of stofwolk te zien was om de Meppeler kerktoren. De Meppelers dachten dat de kerk in brand stond, maar het bleek later te gaan om een zwerm vuurvliegen of muggen. Door met een huurauto Meppel te gaan bezoeken, krijg je veel leerzame geschiedenislessen mee van deze geweldige stad. Via Autohuur Meppel van HAPPYCAR, ben je snel en goedkoop de weg op onderweg naar Meppel om de rijke geschiedenis te gaan ontdekken.

Ontdek Meppel

Zodra je met een Rental Car Meppel in komt, merk je dat er veel nostalgische gebouwen staan. Dit heeft allemaal te maken met de rijke geschiedenis van Meppel en de gebouwen die er sinds de vroege geschiedenis nog staan. Ook merk je misschien dat vele straatnamen je doen denken aan de Tweede Wereldoorlog. Straatnamen zoals de Synagogestraat doen je denken aan deze tijd, aangezien de Joodse gemeenschap rijkelijk was vertegenwoordigd in Meppel. Via Autoverhuur Meppel ben je mobiel en heb de je de mogelijkheid om de stad, die voorheen bekend stond voor het turfsteken, te gaan ontdekken.

Met een Retal Car Meppel zal je zeker geen spijt krijgen van je bezoek aan de stad. Met ruim 32.824 inwoners, is het een gezellige -maar niet al te drukke- stad. Je hebt er een goede gelegenheid om je auto te parkeren zodat je te voet de bezienswaardigheden kunt gaan bekijken, want die zou je niet willen missen! Niet alleen de evenementen die in Meppel worden georganiseerd zijn een bezoekje waard, maar ook de nostalgische gebouwen zoals de Mariakerk waarvan de toren uit de laat 15e en begin 16e eeuw afkomstig is. De molens zijn daarnaast echte bezienswaardigheden en voorbeelden hiervan zijn Molen de Weert en Molen De Vlijt. De pakhuizen uit de geschiedenis zijn allemaal nog te bewonderen in de binnenstad en het station, dat gebouwd is in 1867 is nog in zijn originele staat de bezichtigen. Ben je meer van de musea? Dan kan je terecht bij bijvoorbeeld het Drukkerijmuseum waar je dagelijks kunt kijken naar demonstraties over de oude grafische zettechnieken.

Met Autoverhuur Meppel de stad verkennen

Zodra je met een huurauto Meppel hebt ontdekt, is er niks leukers dan de dag af te sluiten met een heerlijk diner in een van de restaurants in de stad. Omdat er vele culturen in de loop der jaren hun invloeden hebben toegepast, vind je deze invloeden ook allemaal terug in de restaurants in de stad. Zo kun je er genieten van echte Hollandse maaltijden maar is een Chinees of een Italiaans restaurant er ook niet vreemd. Geniet van heerlijk zachte temperaturen verdeeld over vier seizoenen, waarbij de uitschieters zich kunnen voordoen in de zomermaanden en er temperaturen van gemiddeld 25 graden kunnen worden behaald en in de wintermaanden het kwik kan dalen tot net onder het vriespunt.

Rondreis door de regio Meppel

Met een Huurauto Meppel is het ook mogelijk om de regio van Meppel te gaan ontdekken. Ten slotte ligt het dorp in de prachtige provincie Drenthe en daar kan je genieten van de geweldige natuur van Nederland. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Park Weerribben Wieden dat ten Westen ligt van Meppel. Ben je meer van de attractieparken? Slagharen light vlakbij en dit park is erg leuk voor zowel jong als oud. Met een Rental Car Meppel wordt reizen pas echt een plezier en hoef je de details van een mooie stad zoals Meppel niet te missen.

Wij wensen je zeker een hele fijne reis toe!