Auto huren Oekraine

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Ukraine

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ukraine:

4.8 tot 5 (780 beoordelingen)

(4 tot 5 )
HappyCar, de naam zegt het toch al?
Huurauto beoordeling van Hans L.- 19 jul. 2015 18:04
(4.5 tot 5 )
Heel veel plezier gehad met een autohuren bij HappyCar
Huurauto beoordeling van Janine A.- 19 jul. 2015 20:32
(4.5 tot 5 )
Geweldige vakantie gehad, dankzij onze huurauto overal naar wens kunnen gaan
Huurauto beoordeling van Bastiaan D.- 19 jul. 2015 07:44
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Oekraine

Huurauto in Oekraine.

Oekraïne, letterlijk: Grensland, is een republiek in Oost-Europa. Het land is op Rusland na het grootste land van Europa. Het land is maar liefst 14,5 keer groter dan Nederland en telt over meer dan 44,5 miljoen inwoners. De taal van het land is Oekraïens wat nauw in verwant met het Russisch. De Oekraïense gewoonten stammen sterk af van het christendom, welke ook de dominante religie is in het land. Oekraïne is nu een democratische republiek, dit betekend dat de president rechtstreeks door het volk wordt gekozen. Overal wordt gebouwd en gerenoveerd door het startende ondernemerschap die hoogtij viert. Dit komt natuurlijk als gegoten voor het toerisme in het land. Langzaam aan wordt de infrastructuur verbeterd , hotels en restaurants worden gebouwd.

Oekraïne heeft veel te bieden aan toeristen buiten Oekraïne. Zo heeft het land iets voor iedere behoefte. Strandliefhebbers kunnen naar de kust, natuurliefhebbers naar de bergen voor een wandeling en de cultuurliefhebbers kunnen de kunsthistorische schatten bekijken in de vele bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden Oekraine.

De hoofdstad Kiev is één van de bekende steden in Oekraïne. In Kiev kunt u het fascinerende Grottenklooster en de Sofia Kathedraal bezoeken. Het Schiereiland de Krim wordt vaak bezocht door westerse toeristen. Jalta wordt ook wel het pareltje van de Krim genoemd. Jalta wordt gezien als een geliefd kuuroord. Jalta heeft een aangenaam klimaat met 2250 zonuren per jaar met een gemiddelde juli tempratuur van 24 graden. Het huis met de meest vreemde architectuur in Kiev werd begin 20e eeuw ontworpen en gebouwd door Vladislav Gorodetsky. Van binnen en van buiten is Gorodetsky's House versierd met figuren; neushoorns, maagden op vissen, antilopen, salamanders en kikkers. Er gaan veel verhalen rond over de herkomst van deze ideeën. Vele zeggen dat de architect gek was geworden door de dood van zijn dochter. Andere zeggen weer dat de architect juist heel goed en creatief was.

Een museum die u echt niet mag missen is het Tsjernobyl museum in Kiev. Het museum houdt de herinneringen aan de kernramp in Tsjernobyl levend. In het museum worden niet alleen beelden getoond over de ramp maar ook hoe de bewoners van Oekraïne de ramp hebben ervaren. Buitenom dit komt u ook nog verschillende geheimen tegen die de pers nooit naar buiten heeft gebracht.

Het op 4 na grootste stad van Oekraïne is Odessa, met 1,1 miljoen inwoners. Odessa is altijd de belangrijkste havenstad van de Zwarte Zeekust geweest. De goede tradities en gastvrijheid, mooie architectuur en ruime stranden trekken de nodige toeristen naar de stad. In Odessa kunt u volop wandelen en kunt u de straten verkennen. Het stadje heeft vele prachtige herenhuizen en fascinerende moderne gebouwen en tegelijkertijd ook vele monumenten en fonteinen.

Voor de grootste markt voor levensmiddelen moet u bij de Privoz markt in Odessa zijn. De markt werd voor het eerst gehouden door marktkoopmannen die met hun paardenkar naar Odessa kwamen en deze volgooien met levensmiddelen en deze werden verkocht aan de lokale bewoners. In 1940 kwam de markt in het nieuws doordat de dieren van de nabijgelegen dierentuin verplaatst werden waarbij een olifant ontsnapte. De olifant ging recht op de markt af waar hij de handelswaren van de handelaren op peuzelde.

U kunt uw huurauto op verschillende luchthavens in Oekraïne ophalen om vervolgens uw reis voort te zetten naar uw bestemming. Oekraïne is een groot land dat veel te bieden heeft en daarbij is een huurauto ideaal om te hebben. Autohuur in Oekraïne geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.