Auto huren Podgorica

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Podgorica - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Beoordeling autoverhuur in Podgorica

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Podgorica:

4.3 tot 5 (765 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Heel fijn en er kan gehuurd worden vanaf een jongere leeftijd!
Huurauto beoordeling van Mylan Z.- 27 jan. 2018 13:55
(4.8 tot 5 )
Auto gehuurd voor een langere periode, geen probleem geweest.
Huurauto beoordeling van Jelte R.- 20 jul. 2015 18:41
(4.6 tot 5 )
Ik ben zeker tevreden over happycar, het is lekker goedkoop en biedt een goede klantenservice!
Huurauto beoordeling van Roel H.- 20 jul. 2015 09:19
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Podgorica

Podgorica ligt in het zuidoosten van Montenegro en is tevens de hoofdstad van het land. De stad is pas sinds 1946 hoofdstad van Montenegro en heette tot 1992 Titograd, vernoemd naar de Joegoslavische president Tito. De stad fungeert als het culturele en commerciële centrum van Montenegro en wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Podgorica is een moderne stad en laat zich dan ook prima verkennen met een huurauto. HAPPYCAR biedt voor iedereen de perfecte huurauto voor de voordeligste prijs zodat u zorgeloos kunt instappen.

Ontdek Podgorica
Podgorica ligt in het zuidoostelijke deel van het land en er heerst een mediterraan klimaat. Zomers kunnen de temperaturen behoorlijk hoog oplopen en ook in de wintermaanden is het aangenaam vertoeven. Podgorica heeft een rijke geschiedenis als een van de oudste nederzettingen in de Balkan. In de tijd van de Romeinen was er al een klein plaatsje op de plek van de huidige hoofdstad. Naast de Romeinen hebben ook de Illyriers een tijd over de stad geheerst. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is bijna de gehele stad met de grond gelijk gemaakt. Het prachtige historische erfgoed wat de stad verrijkte is hiermee verloren gegaan. Na de oorlog hebben de bewoners hun best gedaan om de stad weer te herstellen. Podgorica bestaat nu uit grandioze pleinen, brede boulevards en mooie stadsparken. Verder herbergt de stad diverse kloosters, orthodoxe kerken en meertjes. Het centrum doet denken aan West-Europese steden zoals Parijs en Londen terwijl de rest van de stad een volledig eigen karakter heeft.

Met een huurauto Podgorica ontdekken
De enige wijk die nog wel overeind is blijven staan is Stara Varos. De historische wijk heeft een Turks karakter en er zijn nog huizen uit de Ottomaanse tijd te vinden. Stara Varos heeft een typisch oriëntaalse sfeer. De straatjes zijn er klein en nauw en in de wijk staat nog een oude Turkse moskee. De meeste huizen zijn historisch en een Ottomaanse klokkentoren uit de dertiende eeuw maakt het gehele beeld af. Er zijn nog enkele andere historische bouwwerken die de oorlog hebben overleefd. Een hiervan is de Georgskerk. Dit is een oude orthodoxe kerk uit de tiende eeuw en deze mag bij een bezoek aan Podgorica absoluut niet worden overgeslagen. Ook de citadel en de oude brug uit de tijd van de Ottomanen zijn nog bewaard gebleven. Autohuur in Podgorica is de perfecte manier om de stad te verkennen. Met aanbod van vele aanbieders zoals Hertz, AutoEurope en Avis. Op deze manier haalt u het uiterste uit uw reis en hoeft u niets te missen. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Podgorica Airport.

Rondreis door de regio van Podgorica
Met autoverhuur is Podgorica en de omgeving goed te bezichtigen. Buiten de stad zijn veel interessante steden en plekken om te bezoeken. Een paar kilometer buiten de stad liggen de ruïnes van het Romeinse Doclea. In de Romeinse tijd was dit een grote stad met wegen, riolering en een lopend watersysteem. Door een aardbeving in de zevende eeuw is een gedeelte van de stad verwoest geraakt maar u kunt nog steeds genieten van de resten van Doclea. Een andere plaats waar nog resten uit onder andere de Romeinse tijd te vinden zijn is Medun. Een plaats als Bar is ook zeker de moeite waard. Daar staat het oude wonder Stati Bar. In de tijd van het Byzantijnse rijk werden hier gebouwen neergezet. Deze gebouwen uit de zesde eeuw zijn tijdens de Ottomaanse gevechten in verval geraakt maar nog wel te bezichtigen. Na alle historische hoogtepunten is het ook fijn om even bij te komen. Dit kan bijvoorbeeld in het kustresort Budva of op het strand van Mogren. De echte actievelingen kunnen het hart ophalen bij het watercentrum aan het strand Slovenska Plaza. Waterskiën en parasailing behoren daar tot de mogelijkheden. Ook erg leuk is water-zorbing, in een grote strandbal over het water glijden. In elk geval is er voor ieders interesse een breed aanbod in Podgorica en omgeving! HAPPYCAR helpt u de juiste keuze voor Rental Car in Podgorica te maken zodat u zich op uw reis kunt concentreren.