Auto huren Quebec

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 23 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Quebec - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 03:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 03:39 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 03:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 03:39 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 10:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 10:00 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 03:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 03:39 uur.

Beoordeling autoverhuur in Quebec

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Quebec:

5 tot 5 (775 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Geweldige service
Huurauto beoordeling van Pieter O.- 17 jul. 2015 19:55
(4.5 tot 5 )
Wanneer ik volgende keer een auto huur dan zeker weer bij HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Leen P.- 18 jul. 2015 20:23
(4.3 tot 5 )
Heel fijn om bij happycar te huren
Huurauto beoordeling van Clarence R.- 20 jul. 2015 09:43
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Quebec

Canada kent vele mooie steden. Één daarvan is Quebec City. Dit is een historische stad en tevens de enige in Noord-Amerika die wordt omgeven door een stadsmuur. Een comfortabele en flexibele manier om deze stad en de omgeving te gaan verkennen is met een Autohuur Quebec City. Met een huurauto Quebec City ontdekken wordt makkelijker door HAPPYCAR. HAPPYCAR vergelijkt verschillende autoverhuurbedrijven zoals Argus Car Hire, Europcar en Enterprise om te komen tot de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Door gebruik te maken van deze vergelijkingssite bent u gegarandeerd van een geschikte auto voor de beste prijs.

Ontdek Quebec City

Deze Canadese stad is gelegen in het zuiden van Canada en heeft een koloniale historie. Quebec City is zowel door de Engelsen als door de Fransen bestuurd, vandaar ook dat deze twee talen, met name Frans, de voertalen zijn. In de jaren tachtig werd Quebec City op de werelderfgoedlijst van UNESCO gezet omdat het een van de best bewaarde koloniale steden is. De stad is dan ook zeker een aanrader om te bezoeken omdat er nog veel bezienswaardigheden te bezichtigen zijn uit de koloniale tijd.

Met een huurauto Quebec City ontdekken

Met behulp van HAPPYCAR en autoverhuur Quebec City is het eenvoudig om de stad in zijn geheel te ontdekken. De historische binnenstad van Quebec City kan onderverdeeld worden in een bovenstad en een benedenstad. De benedenstad ligt langs de oever van de rivier en is het oudst. Omdat hier een haven aanwezig is speelde handel een grote rol in koloniale tijden. In de benedenstad bevindt zich ook het Place Royale, een indrukwekkend plein met huizen uit de Franse tijd. De bovenstad is wat hoger gelegen en is later ontstaan. Hier bevinden zich voornamelijk 19e eeuwse bouwwerken. Een gebouw dat zeker de moeite waard is om te bezoeken is Château Frontenac. Dit is een hotel dat gebouwd is in de stijl van een kasteel en ligt op het hoogste punt van de stad. Om deze reden wordt de aandacht vooral hier naartoe getrokken in de skyline van Quebec City. Naast deze gebouwen zijn er nog een aantal basilieken en kathedralen te vinden die gebouwd werden in verschillende eeuwen. Een voorbeeld hiervan is het prachtige parlementsgebouw dat vlak buiten de stadswallen is gelegen.

Rondreis door de regio Quebec City

Begin uw reis vanaf de luchthaven van Toronto. Blijf een dagje in Toronto en bezoek daarna de stad Ottawa. Met rental car Quebec City is het eenvoudig om de stad in zijn geheel in korte tijd te zien. Daarom is het erg leuk om rond te reizen in de omgeving. Omdat gebruik wordt gemaakt van autoverhuur Quebec City kan ook dit op een comfortabele manier waarbij u zelf kunt bepalen waar u naartoe gaat en wanneer. In de nabije omgeving is de prachtige, 75 meter hoge Montmorency waterval te zien. Mocht u nog niet uitgekeken zijn op historische bouwwerken, dan is het eiland Île d'Orléans zeker een aanrader. Op dit eiland zijn meerdere koloniale bouwwerken te vinden en bevindt zich bovendien het indianenreservaat Wendake, waar het Wendatvolk woont. Dit is een inheems volk wat afstamt van de eerste inheemse bewoners van Amerika en zij worden ook wel indianen genoemd. Dit reservaat sluit goed aan bij de rest van de regio omdat het ook duidt op een koloniale geschiedenis. Vanwege het gemak van rental car Quebec City is het goed mogelijk om de tweede grootste stad van Canada te bezoeken; Montréal. Deze bruisende stad kent vele bezienswaardigheden en activiteiten waar men zich lang kan vermaken. Een paar voorbeelden zijn het olympisch stadion dat werd gebouwd voor de spelen van 1976, het Biodôme de Montréal; een ecologisch museum waarin vier ecosystemen worden nagebootst (Tropisch regenwoud, poolstreken, boswouden en het lokale systeem) en de vijf stranden waardoor Montreal wordt omringd. Heeft u interesse gekregen in deze veelzijdige rondreis in Canada? Ga dan snel naar HAPPYCAR en verzeker uzelf van een onvergetelijke vakantie binnen uw budget!