Auto huren Rio de Janeiro

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 24 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Rio de Janeiro - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:53 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:53 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:53 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 04:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Rio de Janeiro

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Rio de Janeiro:

4.6 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
grote bus gehuurd om met de vrienden op stap te gaan, super goed bevallen. ThnX HappyCar.s
Huurauto beoordeling van Ise T.- 17 jul. 2015 17:29
(4.5 tot 5 )
Voor de vrijgezelle avond van mijn beste vriendin een auto gehuurd, snel geregeld en een prachtige auto meegekregen, happycars hartelijk dank.
Huurauto beoordeling van Celina S.- 19 jul. 2015 06:14
(4.8 tot 5 )
Auto gehuurd voor een langere periode, geen probleem geweest.
Huurauto beoordeling van Jelte R.- 21 jul. 2015 07:15
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Rio de Janeiro

Ontdek de Latijns Amerikaanse swing van de Flamenco in deze wereldstad. Wanneer men denkt aan Rio de Janeiro dan zullen veel mensen direct denken aan het enorme Jezus beeld op een heuvel die over de stad heen kijkt. Daarnaast wordt er ook vaak gedacht aan het jaarlijks terugkerende Carnval dat er wordt gehouden of er wordt gedacht aan het prachtige strand Copacabana beach. Ook kan men in deze metropool spetterend uit gaan. Verder is voetbal onlosmakelijk met Brazilië verbonden. Dit kunt u in stadion Maracanã dan ook niet ontgaan, aangezien het bijna tot een heiligdom is verklaard in dit prachtige Zuid-Amerikaanse land.

Het Carnaval in Sambadrome
Het Sambadrome Marquês de Sapucia zoals de volledige naam luidt is elk jaar weer het decor van het fenomeen in Brazilië dat men Carnaval noemt. Vier dagen lang staat het Sambadrome in het teken van dans, zang en natuurlijk prachtige kostuums. Het carnaval wordt doorgaans bezocht door miljoenen bezoekers die er alles aan doen om er een prachtig feest van te maken. Echter schuilt er meer achter het carnaval dan die vier dagen dat het carnaval gegeven is. Maandan van te voren is iedereen namelijk al in rep en roer om de kostuums te maken, de choreografie voor te bereiden, de wagens klaar te maken voor vertrek en vanzelfsprekend is iedereen bezig met het instuderen van de muziek en de dans.


Op de Corcovado berg staat een beeld van Jezus, dit is een must see wanneer u naar Rio de Janeiro komt en ook het symbool van de stad. Gelukkig hoeft u om het beeld te aanschouwen niet al te ver te klimmen en is er een treintje dat u boven op deze berg afzet, waarna u het beeld van alle kanten kunt bekijken. Het beeld werd tussen 1922 en 1931 gebouwd door beeldhouwer Paul Landowski naar een ontwerp van Heitor da Silva Costa. Het is een symbool van vrede en wordt nog altijd door miljoenen bezoekers bezocht, zowel door buitenlanders als door Brazilianen, die dan ook nog altijd zeer trots zijn op Cristo Redentor.

Verder kunt u een dagje ontspannen aan een van de prachtige stranden als Copacabana of Ipanema. U kunt op deze stranden met de Brazilianen een potje voetbal kunt spelen, zonnebaden of natuurlijk een heerlijke cocktail drinken. De stranden worden gezien de mooiste ter wereld. Ook kunt u met uw huurauto een reis maken naar Salvador. Dit is absoluut de moeite waard. Als u in Salvador bent, dan kunt u genieten van de rijke cultuur die zich uit in de typische gerechten en eventueel een show met capoeira. Een typisch gerecht uit Salvador is de Acarajé, een gebakken bal die gemaakt is van bonen. Een andere specialiteit is de Moqueca. Dit is een rijkelijk gevulde visschotel met kruiden, tomaat en kokosmelk. Aangezien Salvador gezien wordt als het centrum van de Capoeira, heeft u volop mogelijkheden om een show bij te wonen waarin deze dans, die eigenlijk als verkapte vechtsport is ontwikkeld door de slaven, wordt uitgevoerd.

Rondreizen rond Rio de Janeiro
Met een huurauto kunt u gemakkelijk alle prachtige plekjes van Brazilië bezoeken. Ook de plekken waar men normaal gesproken als toerist niet zo snel stopt. U kunt er ook voor kiezen om naar de tweede grootste stad van Brazilië, Sao Paulo te rijden. Vanaf Rio de Janeiro doet u hier ongeveer een dag over. Zo heeft Sao Paulo om te beginnen de op drie na grootste neogotische Kathedraal ter wereld. Daarnaast bevindt zich in Sao Paulo een van de grootste musea van Latijns Amerika, het Museo de Arte de São Paulo. Hier bevinden zich werken van de veel grote kunstenaars van Appel tot Vuillard en bijna alles wat er tussenin zit.

Zoals u hierboven heeft gelezen is er genoeg te doen in Rio de Janeiro en in de omgeving. U kunt uw huurauto ophalen op de luchthaven van Rio de Janeiro, waarmee u kunt gaan en staan waar uzelf wilt.