Auto huren Santiago de Compostela

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Santiago de Compostela - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 02:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 02:54 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 02:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 02:54 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:12 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Santiago de Compostela

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Santiago de Compostela:

4.5 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Onze vakantie was geweldig want wekonden gaan en staan waar we wouden dankzij onze huurauto, en ook nog zonder problemen gekregen. Perfect begin!
Huurauto beoordeling van Mark D.- 18 jul. 2015 20:36
(4.6 tot 5 )
Verre reis gemaakt met happycar, goed bevallen prima service, uitstekende prijs en de ervaring was om niet te vergeten, thankx happycar.
Huurauto beoordeling van Alina L.- 20 jul. 2015 21:22
(4.7 tot 5 )
Met vrienden gezellig een weekend weg geweest met een auto van HappyCar prima geregeld.
Huurauto beoordeling van Joris P.- 20 jul. 2015 11:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Santiago de Compostela

Santiago de Compostela, gelegen in het noordwesten van het Spaanse schiereiland, is gemakkelijk te bereiken met de trein en het vliegtuig. Als u voor een van deze transportmiddelen kiest, is het wel handig als u eenmaal ter plaatste kan beschikken over een huurauto in Santiago de Compostela. Maar ook wanneer u als deelnemer aan de Camino de Santiago deze stad bereikt kunt u tijdens uw verdere verblijf best een beroep doen op een huurauto in Santiago de Compostela.

 

Een heilige stad

Santiago de Compostela werd genoemd naar de legende die stelt dat het graf de apostel Jakobus zich hier zou bevinden en is wereldwijd bekend als bedevaartsoord. Wist u trouwens dat deze alom bekende naam eigenlijk gewoon "Santiago, met als bijnaam Compostela" betekent? En dat de stad officieel inderdaad enkel als Santiago wordt aangeduid? Laat ons, voordat we verder de geschiedkundige of toeristische weg inslaan, echter eerst bagage, vermoeidheid en het stof van een lange reis afschudden in een van de honderden hotels die de omgeving van deze stad rijk is: hier is voor ieder wat wils. Daarna bent u klaar om u in uw eigen huurauto naar het centrum van de stad te gaan.

 

Duik in een rijke geschiedenis

In een stad die doordrenkt is van de christelijke tradities, en er zelfs haar naam aan dankt, mag het geen verwondering wekken dat vele bezienswaardigheden eveneens een christelijke oorsprong hebben. Parkeer de huurauto in de buurt van het centrum en wandel naar de Plaza del Obradoiro. Dit plein ontleende zijn naam aan het gouden portaal (fachada do Obraidoro) van de kathedraal die het hart van Santiago de Compostela vormt. De vroegmiddeleeuwse kathedraal is een bezoekje meer dan waard. Naast de kathedraal vindt u het bijhorende museum. Om hier naar toe te gaan heeft u uw huurauto niet nodig. U betaalt wel een toegangsprijs, maar daarvoor krijgt u wel meteen ook toegang tot het Pazo de Gelmirez en de crypte onder de Portico de la Gloria. Wie er niet genoeg van krijgt, kan tijdens een stadswandeling verder genieten van de gevels van het Pazo de Raxoi, het Hostal de los Reyes Católicos of het Casa de la Parra, om er maar enkele te noemen. Meer geschiedenis vindt u in het museum voor religieuze kunst, gevestigd in een voormalige kloosterkerk, of het Museo de la Peregrinciones, waar u alle informatie vindt over de geschiedenis van de pelgrimstochten en de groei van de stad. In het Casa da Troia komt u dan weer meer te weten over het 19de-eeuwse studentenleven.

 

Even iets anders

Na deze wandeling door vervlogen tijden, en voor je bezoek aan de overige historische bezienswaardigheden en musea, kunt u een frisse neus halen in het Parque de Santo Domingo de Bonaval. Kijk dan meteen even binnen in het vlakbij gelegen museum voor Hedendaagse Kunst.

Wanneer u tussendoor ook graag een bezoek wil brengen aan de overdekte markt op de Praza da Abastos schakelt u het liefst opnieuw uw huurauto Santiago de Compostela in, zo bent u zeker dat u al uw aankopen in één keer meekrijgt.

Tussendoor of als een uitje 's avonds geniet u in een van de talloze restaurants of tapasbars van de culinaire specialiteiten die Santiago u te bieden heeft. Wie zin heeft zet daarna nog een stapje in de wereld in het bruisende uitgangsleven. Met uw huurauto  rijdt  u daarbij moeiteloos van de ene toeristisch geïnspireerde uitgangsbuurt naar de andere, waar u dankzij de vele studenten tot in de late uurtjes terechtkan.

 

Meer dan een stadscentrum

Natuurlijk beperk je je bezoek aan deze prachtige, authentieke regio niet tot één stad, hoe charmant en veelzijdig ook. Dankzij de diensten van een autohuur Santiago de Compostela kan je ook op verkenning in de wijde omgeving, breng je zonder probleem een bezoekje aan andere bezienswaardigheden of geniet je zelfs een dagje van het uitzicht op de Atlantische oceaan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze stad het startpunt te laten zijn van uw reis door Spanje. Rijdt u bijvoorbeeld langs de noordkust en bezoek steden als Bilbao. Of gaat u liever richting Portugal en brengt u een bezoek aan Porto? Het kan allemaal. Santiago de Compostela heeft ook zijn eigen airport, wat dan weer bijzonder handig is voor de overname van uw huurauto.