Auto huren Sint Niklaas

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 11 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Sint Niklaas - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 aug. 2020 11:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 aug. 2020 11:47 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 10:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 10:03 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 08:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 08:39 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 10:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 10:03 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sint Niklaas

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sint Niklaas:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Topreis gehad dankzij de auto via HappyCar
Huurauto beoordeling van Sjors J.- 20 jul. 2015 17:49
(4.2 tot 5 )
Het was de eerste keer dat ik een auto gehuurd had. Ik goed door de medewerkers geholpen met al mijn vragen en alles is goed verlopen, ik vind het zeker voor herhaling vatbaar
Huurauto beoordeling van Iris C.- 20 jul. 2015 09:25
(4 tot 5 )
Ik had de auto doch langer nodig dan verwacht,. Het vriendelijke team van HAPPYCAR heeft dat zonder problemen voor mij geregeld.
Huurauto beoordeling van Kimberly S.- 20 jul. 2015 21:04
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Sint Niklaas

Sint Niklaas verkennen met een huurauto


Bent u van plan om binnenkort naar St. Niklaas in het Belgische Oost-Vlaanderen te gaan? Heeft u al nagedacht over het vervoer dat u daar nodig heeft? Als u niet beschikt over eigen vervoer zou het een goed idee zijn om een rental car in Sint Niklaas te huren, omdat u er niet alleen komt om op uw hotelkamer te blijven. U wilt ook de stad en zijn omgeving beter leren kennen. Als u wat voorinformatie zoekt, zult u zien dat er veel aanbieders van huurauto's in Sint Niklaas en omstreken zijn. Het is maar de vraag of u de voor u meest voordelige optie kunt vinden in het aanbod van Europcar, Avis, Hertz of AutoEurope. Daarnaast zijn er ook vast kleine lokale aanbieders, vaak met aantrekkelijke tijdelijke acties. Hier kan Happycar u van dienst zijn. Happycar is een onafhankelijke vergelijkingssite voor de autoverhuurbranche die wereldwijd het aanbod in de gaten houdt en alle acties op zijn site vermeldt. De informatie van Happycar is actueel, zodat u op uw gemak de meest voordelige huurauto in Sint Niklaas kunt selecteren.


Over Sint Niklaas

Sint Niklaas is een mooie Vlaamse stad in het midden van het Waasland. Grote steden als Antwerpen en Gent liggen in de nabijheid en de goed onderhouden Belgische wegen, zowel binnen als buiten de stad, zorgen ervoor dat u uw bestemming altijd binnen handbereik heeft als u gebruik maakt van autohuur in Sint Niklaas. Sint Niklaas is genoemd naar Sint Nicolaas, de legendarische bisschop van Myra. De geschiedenis van de stad begon in 1216, toen daar een kerk werd gebouwd ter ere van deze bisschop. De streek rond Sint Niklaas was ook al bebouwd in de tijd van de Romeinen, maar op het grondgebied van Sint Niklaas zijn geen sporen van een uitgebreide nederzetting gevonden. Tegenwoordig is Sint Niklaas een stad met ongeveer 75.000 inwoners met veel gezellige cafés, een aantal musea en het grootste marktplein van België. Sint Niklaas heeft goede wegen en voldoende parkeergelegenheid, waardoor autoverhuur in Sint Niklaas voor u nog comfortabeler wordt.


Ontdek Sint Niklaas met een huurauto

Als u in Sint Niklaas bent, moet u echt de Sint Nicolaaskerk bekijken, die immers de naamgever van de stad is en in feite de reden waarom deze stad ooit gebouwd werd. Na de beruchte beeldenstorm en een grote brand in de 17e eeuw is de kerk opnieuw ingericht. Deze kerk staat bekend om zijn grote hoeveelheid kunstschatten. Bekijkt u in de Onze-Lieve-Vrouwekerk ook zeker de symbolische schilderingen. Parkeer uw rental car in Sint Niklaas aan de rand van de Grote Markt en verken het centrum om het marktplein vooral te voet. Het neogotische stadhuis moet u echt even gezien hebben en als u van architectuur houdt, is het slim om deel te nemen aan de art deco-stadswandeling. Uw huurwagen van autoverhuur in Sint Niklaas parkeert u veilig en comfortabel als u 's avonds een van de gezellige restaurants of cafés rondom het marktplein bezoekt. Binnen de stadsgrenzen vindt u ook twee kastelen die u kunt bezichtigen. Bezoekt u de Egyptische zaal in het Moelandkasteel en komt u tot rust op het terras van Kasteel Walburg.


Rondreis door de regio Sint Niklaas


Wilt u met uw huurauto uit Sint Niklaas een dag naar een grotere stad, dan ligt een bezoek aan het nabijgelegen Antwerpen natuurlijk voor de hand. Bekijkt u daar de indrukwekkende haven en bezoekt u ook zeker de Antwerpse Zoo, die u midden in het centrum achter het centraal station kunt vinden. Antwerpen is een van de grootste centra voor diamanthandel en mocht u op zoek zijn naar een cadeau dat altijd in de smaak valt, dan is dit de gelegenheid. Houdt u er wel rekening mee dat veel diamantairs zaterdags gesloten zijn. Het Waasland staat bekend om zijn rustieke natuurschoon, vooral langs de oevers van de Schelde. Parkeert u uw auto van autohuur in Sint Niklaas langs de oever en volgt u een van de elf bekende wandelroutes. Een bezoek aan het historische plaatsje Brugge, ooit centrum van de Belgische kantweefkunst, is zeker aan te raden. En is het een echt zonnige dag, dan liggen de Belgische badplaatsen Oostende en Blankenberge ook beslist niet ver van u vandaan.