Auto huren Sittard

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 20 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Sittard - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 05:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 05:56 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 01:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 01:39 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sittard

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sittard:

4.9 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Van happycar werd ik gewoon blij, eindelijk eens geen gedoe bij het huren van een auto.
Huurauto beoordeling van Kees K.- 17 jul. 2015 07:45
(4 tot 5 )
grote bus gehuurd om met de vrienden op stap te gaan, super goed bevallen. ThnX HappyCar.s
Huurauto beoordeling van Ise T.- 17 jul. 2015 09:34
(4.8 tot 5 )
Kregen een mooie auto mee
Huurauto beoordeling van Mary I.- 18 jul. 2015 14:07
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in SittardEen rental car uit Sittard staat garant voor een veelzijdig en gevarieerd verblijf. Op deze manier kunt u alle bezienswaardigheden en adressen bereiken die u wilt bezoeken. HAPPYCAR weet hoe handig een huurauto is en maakt het mogelijk om autoverhuur in Sittard op een eenvoudige manier te vergelijken. Zo vindt u bijvoorbeeld een auto van Avis of Europcar tegen de meest scherpe prijs.

Ontdek Sittard

Sittard is een gezellig stadje in het gemoedelijke Limburg. Het bevindt zich op de grens van het Limburgse heuvelgebied. Het is een van de oudste steden van Nederland en de op een na oudste stad van Limburg. De oorspronkelijk stad die later Sittard zou worden, is gesticht tussen 700 - 1.000. De eerste vermelding, toen nog onder de naam 'Sitter', vond plaats in 1147. In het centrum vindt u sfeervolle pleintjes die worden omgeven door vakwerkhuizen en stijlvolle geveltjes. De gevarieerde architectuur geeft de stad een heel verrassend uiterlijk. De monumentale panden op zich maken deze stad al een bezoek waard. Natuurlijk is er echter nog veel meer te bewonderen. Er zijn diverse oude kerken te vinden, zoals de Petrus Stoel van Antochiëkerk. Deze gotische basiliek werd in het begin van de Middeleeuwen gebouwd. Sittard biedt ook voor de liefhebber een groot aantal horecagelegenheden. Wie lekker wil eten in een gemoedelijke sfeer en wellicht onder het genot van een pul bier, zal in het centrum van de stad niet teleurgesteld worden. En natuurlijk moet u profiteren van uw bezoek aan deze mooie provincie door van een echte Limburgse vlaai te genieten op een mooi terras of in een gezellige lunchroom.

Met een huurauto Sittard ontdekken

Met een comfortabel voertuig van een autoverhuur uit Sittard is het heel ontspannen om door de stad rijden. Het prachtige pand van museum de Domijnen zal u zeker niet ontgaan als u een rondritje maakt door het mooie Sittard. Een bezoek aan het museum levert een verrassend veelzijdige collectie op. U vindt hier de geschiedenis van de stad en de streek inclusief een archeologisch deel, maar er is ook aandacht voor de ontwikkelingen in de hedendaagse internationale kunst. Op de benedenverdieping vindt u voorbeelden van de jonge helden van vandaag die hun inspiratie vonden in oude meesters. Het betreft voornamelijk video's, fotografie en cross-overs. Het mooiste monument in Sittard is zonder meer de Basiliek van Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart. Eind 19e eeuw was Sittard een bedevaartsoord voor Duitse katholieken. Men smeekte daar om hulp vanwege de vervolging van het katholieke geloof in delen van Duitsland. Ten behoeve van die pelgrims werd besloten een nieuwe kerk te bouwen. In 1879 was het gebouw voltooid en al in 1883 werd het door paus Leo XIII verheven tot een basiliek. Ook vandaag wordt de basiliek nog bezocht door pelgrims die daar komen bidden om een gunst of om een kaarsje aan te steken.
De kerk is ontworpen door de Venlose architect Johan Kayser. Het is waarschijnlijk het mooiste voorbeeld van de neogotische bouwstijl dat u in Nederland kan aantreffen.

Rondreis door de regio Sittard

Met een rental car uit Sittard kunt u de omgeving op uw gemak ontdekken. België en
Duitsland zijn relatief dichtbij, maar ook de Randstad is goed bereikbaar dankzij uw huurauto uit Sittard. Amsterdam ligt op minder dan 200 kilometer van deze Limburgse parel. Wilt u eropuit in Limburg, dan kunt u dankzij de autohuur in Sittard prachtige rondritten maken door het Limburgse heuvellandschap. Dit natuurschoon treft u in Nederland alleen in dit uiterste puntje in het zuiden aan. Mooie kastelen waar u er diverse van kan bezichtigen en andere monumenten zoals abdijen en kerken die zijn gebouwd in of in de buurt van dromerige dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Natuurlijk is er ook de Maas die trots door het mooie Limburgse land stroomt. Neem de tijd om uw huurauto uit Sittard even te parkeren en in alle rust te genieten van een pauze aan de rivieroever. Voor wie van fotograferen houdt, zal de trotse Maas een aantal prachtige plaatjes garanderen. Bent u een culinaire fan, dan is Limburg voor u een heerlijke plaats om te verblijven. Probeer eens een klein familierestaurantje in een stil dorp in het heuvelgebied en proef de echte Limburgse gastvrijheid daar. Door te kiezen voor een autohuur in Sittard, gaat u voor een veelzijdig uitstapje!