Auto huren Southampton

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Southampton - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 11:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 11:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 11:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 11:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 11:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 11:00 uur.

Beoordeling autoverhuur in Southampton

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Southampton:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Mijn huur ervaring met happycar was ronduit fantastisch, een zeer goede vakantie gehad
Huurauto beoordeling van Aron A.- 21 jul. 2015 03:44
(4.4 tot 5 )
Snel, makkelijk en goedkoop geboekt via happycar
Huurauto beoordeling van Melinda G.- 21 jul. 2015 22:41
(4.5 tot 5 )
Genoten van onze vakantie zonder voor verrassingen te komen staan bij het huren van onze huurauto
Huurauto beoordeling van Laura G.- 21 jul. 2015 23:29
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Southampton

Gaat u binnenkort voor zaken of vakantie naar de Zuid-Engelse kust? Als u in de mooie stad Southampton verblijft, wilt u vast van de gelegenheid gebruik maken om de vele bezienswaardigheden in en om Southampton te bezoeken. Met eigen vervoer gaat dit toch het efficiëntst en geniet u ook het meest van comfort. U kunt van autoverhuur in Southampton gebruik maken en een korte blik online leert u dat er vele aanbieders van autoverhuur in Southampton zijn. Bent u goed in staat om het aanbod van Holiday Autos, RentalCars, Avis en Hertz onderling te vergelijken? Er zijn namelijk ook regelmatig tijdelijke acties en bovendien is er ook het aanbod van lokale leveranciers. Als u in één blik een goed overzicht wilt krijgen waarbij u kunt vertrouwen op onafhankelijk advies, maakt u dan vooral gebruik van HAPPYCAR. HAPPYCAR is een vergelijkingssite voor de autoverhuurbranche. Wij geven u het actuele overzicht van alle aanbieders van autohuur in Southampton, inclusief hun tijdelijke acties. Via HAPPYCAR bent u altijd voordeliger uit.

Over Southampton

De stad Southampton is een van de oudere steden van het Verenigd Koninkrijk. In de buurt van Southampton zijn sporen van nederzettingen uit de ijzertijd gevonden en toen de Romeinen in Groot-Britannië voet

aan wal zetten, stichtten ze hier het fort Clausentum, dat later een belangrijke rol vervulde bij de verdediging van de stad Winchester. Na de verovering door de Normandiërs werd Southampton een belangrijke havenstad en handelscentrum. De ligging aan zee en de nabijheid van Winchester, de toenmalige hoofdstad van Engeland, speelden hierbij een belangrijke rol. In Southampton kunt u nog vele overblijfselen zien uit zowel de vroege als late middeleeuwen. De stad ademt historie en met uw rental car in Southampton bezoekt u alle bezienswaardigheden en historische sites sneller dan met andere vervoersmiddelen. In Southampton, tegenwoordig een bruisende en moderne stad, valt ook veel te beleven. Houdt u van rust en natuur, dan geeft autohuur in Southampton u de gelegenheid om het mooie gebied rondom Southampton gemakkelijk te bezoeken.

Met een huurauto Southampton ontdekken

Als u door het centrum van Southampton wandelt, moet u echt de stadsmuren eens goed observeren. Een groot deel is goed bewaard gebleven en het geeft u een mooie indruk van het leven in de 14e eeuw, toen een groot deel van deze muren werden gebouwd. Het centrum van Southampton kent een oud en nieuw gedeelte. De grens tussen beide wordt gevormd door de indrukwekkende middeleeuwse stadspoort Bargate. Als u geïnteresseerd bent in Britse geschiedenis, dan is een bezoek aan het Tudor House Museum iets wat u niet mag overslaan. Volgens legendes waart hier de geest van Anne Boleyn, de tweede vrouw van Hendrik de Achtste, nog wel eens rond. Bezoekt u ook eens de historische kerk Holy Rood Church. Opvallend is het gedenkteken hier, het Titanic Memorial, opgericht ter nagedachtenis aan de wereldberoemde scheepsramp uit 1912. U kunt vervolgens het mooie Dolphin Hotel bezoeken. Dit is het hotel waar onder andere koningin Victoria regelmatig verbleef, maar ook de beroemde Britse schrijfster Jane Austen. In uw rental car in Southampton leert u de stad pas echt goed kennen.

Rondreis door de regio Southampton

De Zuid-Engelse kust is zeker in de zomermaanden een aangename plek om te verblijven. Op warme dagen kunt u heerlijk uitrusten aan het strand, of een aantal mooie watersporten beoefenen. Vlak voor de kust

van Southampton vindt u Isle of Wight, een eiland dat u zeker eens zou moeten bezoeken. Wie van de mooie natuur van Zuid-Engeland wil genieten, vindt rondom Southampton genoeg vermaak. Zo kunt u naar de Surrey Hills rijden, een plek die terecht bekend staat om zijn schitterende uitzichten, die bijzonder fotogeniek zijn. Ook Cranborne Chase en de North Wessex Downs zijn natuurgebieden die u beslist zult willen bekoren. De heuvels en de bossen zijn rijk aan planten- en diersoorten. Het is ook goed om te weten dat Londen eigenlijk niet zo heel ver van Southampton verwijderd is. Waarom zou u niet van de gelegenheid gebruik maken om in uw huurauto uit Southampton de prachtige hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk te bezoeken. Met uw rental car in Southampton wordt uw verblijf in Zuid-Engeland onvergetelijk.