Auto huren Spijkenisse

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 63 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Spijkenisse - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 63 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 11:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 11:26 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 63 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 11:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 11:26 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 63 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 11:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 11:26 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 02:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 02:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Spijkenisse

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Spijkenisse:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Het was de eerste keer dat ik een auto gehuurd had. Ik goed door de medewerkers geholpen met al mijn vragen en alles is goed verlopen, ik vind het zeker voor herhaling vatbaar
Huurauto beoordeling van Iris C.- 20 jul. 2015 09:25
(4 tot 5 )
Ik had de auto doch langer nodig dan verwacht,. Het vriendelijke team van HAPPYCAR heeft dat zonder problemen voor mij geregeld.
Huurauto beoordeling van Kimberly S.- 20 jul. 2015 21:04
(4.9 tot 5 )
Huren bij HappyCar kann ik echt aanraden.
Huurauto beoordeling van Jacinta K.- 20 jul. 2015 21:27
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Spijkenisse

Een auto huren in Spijkenisse

 

Bij HAPPYCAR krijg je altijd het meest duidelijke overzicht van huurauto's op je scherm. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een huurauto in Spijkenisse? Dan hoef je alleen maar even op onze site te kijken om te zien welke aanbieders de beste aanbiedingen voor je klaar hebben staan. Ons overzicht is altijd actueel en compleet. Zo vind je eenvoudig de rental car in Spijkenisse waar je mooie ritten mee kunt maken.

Ontdek Spijkenisse


Spijkenisse is gelegen in Zuid-Holland. Het is een middelgrote stad met ruim 70.000 inwoners. Als u voor autohuur in Spijkenisse gaat, dan heeft u toegang tot een mooie stad die in een leuke, veelzijdige omgeving ligt. De plek waar Spijkenisse ligt is al millennia lang bewoond, maar werd pas in de dertiende eeuw voor het eerst Spijkenisse genoemd. Oorspronkelijk was het niet meer dan een bescheiden dorp achter een dijk, maar inmiddels is er een explosieve groei geweest. Dit heeft er ook toe geleid dat dit een stad is die voor een groot deel uit mooie, nieuwe gebouwen bestaat. Dit bekent niet dat er geen klassieke, oude gebouwen te bewonderen zijn. In het centrum zijn de roots van Spijkenisse als havenstad nog zeker terug te vinden. Spijkenisse was oorspronkelijk een havenstad, maar in de twintigste eeuw werd hier een einde aan gemaakt. Spijkenisse werd verbonden aan de omgeving van Rotterdam en sindsdien is het heel snel gegaan. Er wordt ook nog steeds hard gewerkt aan nieuwe groeikernen, zodat het voorlopig niet gedaan is met het stijgende bewonersaantal.

Met een huurauto Spijkenisse ontdekken


Als u tot autohuur in Spijkenisse overgaat, dan heeft u een mooi stukje Zuid-Holland dat klaar voor u ligt. Er wordt hard gewerkt aan het centrum van de stad, dat de komende jaren een modern, ruim opgezet centrum moet worden. Maar ook nu valt er in het centrum al meer dan genoeg te genieten. Er zijn veel winkels van bekende ketens, zodoende kan er lekker worden geshopt. Maar ook als u het juist leuk vindt om eens rond te snuffelen in winkeltjes die u niet uit andere steden kent bent u in Spijkenisse aan het juiste adres. De bedoeling is dat het aantal winkels in Spijkenisse nog explosief gaat stijgen in de komende jaren. Spijkenisse is een stad waar men houdt van kunst en cultuur. Vandaar ook dat er hier veel wordt georganiseerd. Neem bijvoorbeeld de Kunstroute Spijkenisse. Met autoverhuur in Spijkenisse kunt u ook een bezoekje brengen aan theater De Stoep, of aan het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse. Moeten we niet vergeten om ook nog even het Spijkenisse Festival en Spijkenisse Live te vermelden!

Rondreis door de regio rond Spijkenisse


Spijkenisse ligt in Zuid-Holland, een provincie waar meer dan genoeg te beleven valt. Denk daarbij alleen al maar aan de grote steden Rotterdam en Den Haag. Met een rental car uit Spijkenisse bent u hier in no time. Beide steden hebben zo hun pluspunten die een bezoekje de moeite waard maken. In Rotterdam is er het moderne centrum met de meest indrukwekkende wolkenkrabbers van Nederland. Het is een grote stad waar altijd wat te doen is en waar u dankzij autoverhuur in Spijkenisse zo bent. Maar ook Den Haag is een perfecte plek om met autohuur in Spijkenisse eens te bezoeken. Dit is niet alleen het politieke hart van Nederland, maar ook op zich staan een mooie stad met prachtige musea en een indrukwekkend aanbod aan topwinkels. Met die huurauto komt u ook snel in Leiden. Dit is ook al zo'n mooie stad met een rijke geschiedenis. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen in deze stad, waar u niet alleen een indrukwekkend aanbod aan bijvoorbeeld boekenwinkels tegenkomt, maar ook musea als Naturalis. We hebben hiermee nog niet eens het topje van de ijsberg gekrabd van wat er allemaal in de omgeving van Spijkenisse te beleven is. U bent bijvoorbeeld ook in de buurt van Zeeland, een stuk van Nederland waar weer een hele andere sfeer te proeven is.