Auto huren Tunesie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Tunesië

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tunesië:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Bedankt voor de service
Huurauto beoordeling van Serana L.- 22 jul. 2015 03:27
(4.5 tot 5 )
Ik kom zeker terug bij happycar
Huurauto beoordeling van Tessa G.- 21 jul. 2015 20:22
(5 tot 5 )
Mijn eigen auto was total loss, maar ik zou snel emigreren dus moest tijdelijk een auto huren, dit is allemaal prima verlopen met happycars.
Huurauto beoordeling van Maria D.- 21 jul. 2015 23:11
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Tunesie

Tunesië behoort tot de Maghreb-staten en ligt in Noord-Afrika. In zowel het oosten als het noorden grenst Tunesië aan de Middellandse Zee. Met een lange en interessante geschiedenis wordt het land door veel verschillende volken geregeerd. Deze verschillende invloeden van men tot op de dag van vandaag nog altijd voelen. Vooral in de keuken komt men deze invloeden van verschillende culturen tegen. Turkse, Joodse, Arabische, Italiaanse en Franse keuken hebben hun steentje bij gedragen, aan het feit dat het eten en drinken in Tunesië vol smaakbelevenis zit. Het artistieke erfgoed in Tunesië is opmerkelijk en tot de dag van vandaag is de kunst een zeer belangrijk industrie voor dit land. Onder andere is het land vooral bekend om zijn aardewerk en mozaïekkunst en daarnaast wordt er veel gesmeed en tapijten geknoopt. Deze waren worden dan op de traditionele markten, zoals de Souks, verkocht. Beleeft u de magie van de 1001 nachten en vlucht u heel eventjes van het alledaagse leven in een oosterse droom.

 

Ontdek Tunesië

De hoofdstad van Tunesië is Tunis. De naam van de hoofdstad is afgeleid van de volledige naam van het land. Echter kunt u ook in Tunis de oosterse sferen beleven, uzelf in een volledig andere cultuur begeven en onderdompelen in alles wat deze stad te bieden heeft. Als u in Tunesië een huurauto boeken wilt is dit natuurlijk uiterst handig! Met een huurauto kunt u gemakkelijk heel Tunesië ontdekken en ligt het land aan uw voeten. HAPPYCAR vergelijkt verschillende lokale verhuurder voor u en biedt autoverhuur Tunesië het beste aanbod dat perfect bij uw wensen en behoeften past. Met lokale verhuurder zoals Herts, Europcar en Avis kunt u voor uw reis naar Tunesië eenvoudig een Rental Car vinden. Begin uw avontuur en laat uw reis naar Tunesië beginnen bij HAPPYCAR!

 

Auto huren in Tunesië

Begin uw avontuur dus bijvoorbeeld in de hoofdstad Tunis. Tunis bezit over een prachtige oosterse oude stad, maar ook over een door Europa geïnspireerde nieuwe stad. Dit contrast maakt de stad zo interessant. De oude stad van Tunis, of de Medina genoemd, behoort sinds 1979 tot de UNESCO lijst met wereldwonderen. De Ez-Zitouna moskee bevindt zich in het centrum van Medina en is een van de belangrijkste moskeeën in Tunis. Rondom de moskee bevindt zich de wijk met alle markten. De markt straten, ook wel Souks genoemd, zijn altijd bruisend, volop economische activiteit en druk bezocht. Hier kan iedereen wel iets vinden, denkt u wellicht aan een souvenier die u terug mee naar huis kunt nemen als herinnering aan uw reis! Ontdekt u de hoofdstad met uw huurauto en gaat uw weg van alle toeristische routes. Beleeft u zo de stad op een volledig andere manier, hoe en waar u dan ook wilt. Dan zal uw reis naar Tunesië een onvergetelijke ervaring worden!

 

Rondreizen met uw huurauto door Tunesië

Niet alleen de hoofdstad, Tunis, heeft veel te bieden, maar ook het landschap en de steden in de rest van het land hebben veel te bieden. Dit kunt u eenvoudig ontdekken met autoverhuur Tunesië, zo kunt u eenvoudig gaan en staan waar u maar wilt. Hoe zou bijvoorbeeld een excursie naar La Goulette zijn? La Goulette ligt ongeveer 10 kilometer vanaf Tunis verwijderd. De oude visserijhaven is vooral een aanrader om te gaan bekijken, deze is voor inwoners een plek om even van het alledaagse leven te ontkomen. Ontspanning vind u gegarandeerd in dit kleine paradijs in Tunesië. Wie in Tunesië met een Rental Car onderweg wilt zijn, kan ook een omweg naar Nabeul maken. Ook hier kunt u de Medina, de oude stad of de traditionele markten ontdekken. Dit zijn plaatsen die ook veel bezocht worden door zowel toeristen als inwoners van deze stad. Als u 2,5 kilometer uit de stad rijdt en naar Nabeul richting het zuiden rijdt, bereikt u een oude romatische villa met mozaïekvloeren. Net als een antieke romatische fabriek. In deze fabriek werd Garum geproduceerd, die erg gelief was in de Romeinse keuken. Beide plekken kunt u vrijblijvend bezichtigen en worden vandaag de dag nog tentoongesteld.

 

Waar wacht u nog op? Met een huurauto via HAPPYCAR kunt u alles uit uw reis door Tunesië halen en zo de beste herinneringen mee naar huis nemen!