Auto huren Tuzla

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Tuzla - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 12:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 12:32 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 12:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 12:32 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 12:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 12:32 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 12:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 12:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in Tuzla

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tuzla:

4.8 tot 5 (768 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Goede duidelijke site en prima prijzen
Huurauto beoordeling van Arnesa H.- 23 okt. 2017 14:49
(4.5 tot 5 )
Fijne en snelle service voor een schappelijk prijs
Huurauto beoordeling van Kenan U.- 29 dec. 2017 16:40
(5 tot 5 )
Top
Huurauto beoordeling van Armin R.- 11 sep. 2018 08:12
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Tuzla

Tuzla verkennen in een huurauto


Gaat u binnenkort op vakantie of voor zaken naar Bosnië-Herzegovina en bent u op zoek naar een goede en betrouwbare rental car in Tuzla? Dan kunt u ongetwijfeld zelf een hoop informatie raadplegen en de voor u meest geschikte keuze maken. Maar bent u eigenlijk wel goed genoeg op de hoogte van het plaatselijke aanbod in Tuzla en Bosnië? U kent wellicht de grote verhuurbedrijven zoals Hertz, Europcar en Avis, maar wat weet u van het plaatselijke aanbod van de kleinere verhuurbedrijven? Wellicht loopt u de kans op echt voordeel mis. Het is verstandig om onderzoek te doen via een vergelijkingssite, zolang die vergelijkingssite maar onafhankelijk is en niet richting een aantal verhuurbedrijven adviseert. Wat u kunt doen, is gebruik maken van de diensten van Happycar. Happycar is een onafhankelijke vergelijker binnen de autoverhuursector die zowel het landelijke als plaatselijke aanbod goed in de gaten houdt en zich ook richt op aanbieders van tijdelijke acties. Zo weet u zeker dat u altijd via Happycar aan de meest voordelige optie komt als u zoekt naar een huurauto in Tuzla.


Over Tuzla


Tuzla is de derde stad van Bosnië-Herzegovina, na Sarajevo en Banja Luka. Tuzla is al sinds de negende eeuw bewoond en grote delen van de historische stad zijn gebouwd vanaf de vijftiende eeuw, toen dit gebied onderdeel was van het grote Ottomaanse Rijk. Een in geschiedenis en architectuur geïnteresseerde bezoeker zal ongetwijfeld de mooiste bezienswaardigheden van Tuzla met eigen ogen willen aanschouwen. Vaak ontbreekt hiervoor de tijd, maar in een huurauto van autoverhuur in Tuzla bent u niet afhankelijk van anderen en kunt u op de snelste en meest efficiënte manier alles bezoeken in zo kort mogelijke tijd. Autohuur in Tuzla is de beste optie om alles wat in deze historische stad en het interessante omliggende gebied te zien is, met eigen ogen te zien en daarmee het optimale comfort van een goed onderhouden rental car in Tuzla te ervaren. Deze stad is echt een stad waar u tijd voor zou willen vrijmaken.

Ontdek Tuzla met een huurauto

Tuzla heeft twee universiteiten en het is een algemeen bekend feit dat studentensteden vaak bruisend en levendig zijn. Het uitgaansleven, met zijn vele restaurants, bars en gezellige pleintjes is iets dat u geproefd moet hebben. U parkeert uw huurauto van autoverhuur Tuzla aan de rand van de historische binnenstad en verkent de kleine straatjes vervolgens te voet. Als stad met een lange Ottomaanse geschiedenis is het te verwachten dat Tuzla een aantal indrukwekkende moskeeën kent, die voor bezoekers toegankelijk zijn. U kunt zeker een bezoek brengen aan de mooie Turali-beg moskee uit de 16e eeuw. De moskee Waršijska džamija is gebouwd in 1548 en volledig gerestaureerd in 1874. De zogenaamde 'kleurrijke moskee' Šarena džamija is gebouwd in de 17e eeuw en doet zijn naam eer aan. Ook voor musea kunt u in Tuzla goed terecht. Het Museum voor Noordoost-Bosnië heeft een indrukwekkende collectie op het gebied van archeologie en de meer recente geschiedenis. Theaterliefhebbers brengen een bezoek aan het Nationale Theater dat door de Habsburgse keizers in 1898 is gebouwd. Tuzla is vanouds bekend om de zoutwinning. De naam Tuzla betekent ook 'zout'. Ten noorden van het centrum van Tuzla kunt u een nagebouwd dorp bezichtigen waarin de oorspronkelijke bewoners van deze streek, die zich met zoutwinning bezighielden, hebben gewoond.

Rondreis door de omgeving van Tuzla


Met uw huurauto in Tuzla kunt u uiteraard ook het omliggende gebied in Bosnië-Herzegovina op de meest comfortabele manier bezoeken. Vlak buiten de stad Tuzla vindt u het Pannoniameer, dat tien miljoen jaar geleden onderdeel was van de Pannonia-zee. Uiteraard is het zout waar Tuzla zo om bekend is, van deze oeroude zee afkomstig. Gidsen bij het meer kunnen u vertellen over de diverse fossielen die hier in de buurt aangetroffen zijn. Natuurliefhebbers kunnen de riviertjes Jala en Solina bevaren en als u van bergwandelingen houdt, is een wandeling door het Majvica-gebergte zeker aan te raden. Autohuur in Tuzla maakt het ook mogelijk om de andere twee grote steden in Bosnië te bezoeken. Banja Luka en Sarajevo zijn beslist de moeite waard, maar neemt u ook zeker een kijkje bij de beroemde brug van Mostar, Stari Most.