Auto huren Vlaardingen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 20 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Vlaardingen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 09:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 09:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 08:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 08:29 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 08:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 08:29 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 05:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 05:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Vlaardingen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Vlaardingen:

4.3 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Ik ga zeker nog een keer boeken met happycar, het was makkelijk en stressvrij
Huurauto beoordeling van Thomas A.- 20 jul. 2015 14:05
(4.9 tot 5 )
Veel websites vergeleken en toen voor HappyCar gekozen.
Huurauto beoordeling van Hanna P.- 20 jul. 2015 19:31
(4 tot 5 )
Het team heeft me goed geholpen met mijn ingewikkelde wensen
Huurauto beoordeling van Suzan P.- 20 jul. 2015 04:52
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Vlaardingen

Vlaardingen is een gemoedelijke en prachtige stad in het Rijnmond gebied. Vanuit Vlaardingen is het ideaal om rond te reien door deze regio waar geschiedenis, moderniteit, plezier en geschiedenis samenkomen. Of je nu cultuur wil opsnuiven, winkelen in de metropool Rotterdam of wil luieren op het strand van het nabij gelegen Hoek van Holland, Vanuit Vlaardingen is het simpel met een Rental Car Vlaardingen van onze partners zoals: Avis, AutoEurope of Hertz. Gemakkelijk en snel heeft u een huurauto in Vlaardingen.

Ontdek Vlaardingen


Vlaardingen ligt aan de Nieuwe Maas en is ontstaan rond 985 na Chr. Waarschijnlijk heeft er al in de Romeinse tijd een nederzetting in het gebied gelegen. Bewijzen of resten hiervan zijn echter nooit gevonden. Vlaardingen was rond deze tijd een strategisch belangrijke plek voor de Graven van Holland en Zeeland omdat Vlaardingen de toegang tot de Maas bestuurde. Tijdens de Tachtigjarige oorlog was Vlaardingen een stad zonder stadsmuren. Omdat de Spanjaarden bij Maassluis zaten liet Willem van Oranje de stad door de Schiedammers met de grond gelijk maken. De onenigheid tussen de twee steden door dit incident heeft onder de jongeren verbazingwekkend genoeg tot aan het begin van de 21ste eeuw geduurd met opstootjes in het gebied tussen de twee steden.

Vlaardingen is bekend om zijn haringvisserij en een haring happen hoort er dan ook wel een beetje bij. Maar ook zonder haring happen kunt u zich uitstekend vermaken in deze stad. U kunt genieten van het zomerterras met cultuur, nazomeren in september en een lentemarkt in mei. Komt u voor de streekgerechten probeer dan eens het Vlaardingse ijzerkoekje met een kruidenbitter genaamd schelvispekel.

Vlaardingen kent vele monumenten waaronder het prachtige beschermde stadsgezicht, de oude kerk, het stadhuis, de visbank en de korenmolen Aeolus uit 1790. Om deze monumenten snel te kunnen zien en allemaal te bezoeken is een Rental Car in Vlaardingen zeer aan te raden.

Met een huurauto Vlaardingen ontdekken


Waarom is autoverhuur in Vlaardingen een aanrader voor uw verblijf? Vlaardingen is immers niet zo heel erg groot en vol met openbaar vervoer? Heel simpel. Nederland heeft veel regen en kou en in een bushokje wachten op de bus is geen pretje. Autohuur in Vlaardingen is echter ook in de warme zomermaanden een aanrader. Met autohuur in Vlaardingen hoeft u ook niet te wachten op bus of trein. Het is efficiënt en scheelt u een hoop tijd die u kan gebruiken om de rest van de regio te bezoeken.

Rondreis door de regio Vlaardingen


Vlaardingen ligt ingeklemd tussen drie steden die het bezoeken zeer waard zijn. Dit zijn Maassluis, Delft en Schiedam. Bovendien ligt achter Schiedam de metropool Rotterdam, en achter Maassluis het strand van Hoek van Holland. Naast dat deze regio uitstekend openbaar vervoer heeft, waar u dan wel op moet wachten, is ook het wegennetwerk zeer uitgebreid. Als u de afslag naar uw bestemming mist hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt snel de volgende afslag nemen en simpel de bordjes volgen naar uw bestemming.

Met autoverhuur in Vlaardingen rijdt u binnen een uur over de A20 naar al deze bijzondere plekken. Wat dacht u van een dagje shoppen in Rotterdam waarna u in de avond bij het strand van Hoek van Holland een drankje doet en geniet van de zonsondergang? Een dagje cultuur snuiven in historisch Delft en de grootste molens te bezoeken in Schiedam, waarna u in het jenevermuseum in Schiedam bij komt met een heerlijke kruidenbitter, likeur of jenever. Vrijwel alle gemakken van het leven zijn te vinden in de omgeving van Vlaardingen. Gaat u liever naar een meertje dan de zee? Geen probleem u kunt ook naar het Delftse hout. Wilt u naar de Sauna? Geen probleem in Schiedam is een Thermen te vinden. Gaat u liever Golfen? Ook dit is geen probleem aangezien Vlaardingen zijn eigen golfbaan heeft.

Zelfs als u liever in de natuur bent kan u met een huurauto in Vlaardingen snel naar het groene hart van de Randstad rijden. Voor de echte natuurliefhebber ligt bij Dordrecht het natuurgebied de Biesbosch.

Kortom, Vlaardingen is de perfecte uitvalsbasis om de stad en de steden in de omgeving te ontdekken.