Auto huren Weert

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 11 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Weert - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 12:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 12:12 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 12:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 12:12 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 12:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 12:12 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 12:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 12:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Weert

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Weert:

4.5 tot 5 (775 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Goede website met voordelige huurauto’s!
Huurauto beoordeling van Puck van der P.- 17 jul. 2015 04:18
(4.1 tot 5 )
HappyCar is echt een aanrader voor iedereen
Huurauto beoordeling van Hector K- 18 jul. 2015 12:03
(4.5 tot 5 )
probleemloos een auto gehuurd.
Huurauto beoordeling van Caterina Y.- 18 jul. 2015 05:36
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Weert

Met een auto maakt u van heel dichtbij kennis met een stad of streek. Alle plaatsen zijn bereikbaar en u kunt op uw gemak rondtoeren door plaatsen die u wilt ontdekken. HAPPYCAR weet dat ook en maakt het u graag gemakkelijk. Bij ons worden prijzen vergelijken voor het huren van een auto in bijvoorbeeld weerd. U komt veel aanbieders tegen zoals CarDelMar en RentalCars. Betrouwbaarheid vinden wij belangrijk en dat matchen we graag met een goede prijs. Door een auto te huren in Weert, bent u ervan verzekerd dat u een auto van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs tot uw beschikking heeft.


Ontdek Weert
Het Limburgse stadje Weert heeft ongeveer 50.000 inwoners. Doordat het precies op de grens ligt met Noord-Brabant én België, draagt dit plaatsje de erenaam 'de poort van Limburg'. Het ligt hiermee op de grens van diverse gemoedelijke culturen en dat zult u tijdens een bezoekje aan deze stad zeker merken. Vroeger was deze plaats omgeven door moerassen en dat is ook waar de naam vandaan komt. Weert is afkomstig van waard, een ingedijkt stuk land. Het plaatsje wordt voor het eerst in een akte genoemd in 1062. Waarschijnlijk bestond Weert in werkelijkheid al wat langer, met name door de strategische ligging. Rondom Weert kunt u genieten van de prachtige natuur. Hier liggen uitgestrekte bosgebieden, zoals de Weerter- en Budelerbergen en het Weerterbos. Met een huurauto vanuit Weert heeft u deze plaatsen binnen mum van tijd bereikt. Wanneer het mooi weer is en u zin heeft om te zwemmen kunt u gaan naar De IJzeren Man. Dit is een populaire bestemming in dit gebied, waar u heerlijk kunt zwemmen in de plas, maar ook zijn er hier diverse andere toeristische accommodaties gevestigd.

Met de huurauto Weert ontdekken
Wie met zijn huurauto Weert gaan bekijken moet ook zeker de Birgittinessenabdij Maria Hart niet vergeten. Op deze zelfde plaats was al in 1442 een klooster gebouwd. Later waren er woningen in het pand gevestigd. Die werden in 1843 weer verbouwd tot het huidige klooster. De zusters (Birgittinessen) hebben er sindsdien gewoond en hun bijdrage aan de gemeenschap van Weert is erg groot geweest. Zo zorgden zij voor de oprichtingen van een Burgerarmenschool. Ook in het begin van de 21e eeuw woonden er nog enkele zusters in het kloosters van hoge tot zeer hoge leeftijd. Inmiddels is de abdij met instemming van de orde gerestaureerd en heeft het een meer publieke functie gekregen. Een tweede bezienswaardigheid die u kunt bezoeken is de Broekmolen. Vanaf het begin van de 19e eeuw werd deze molen van Stramproy een water-graanmolen genoemd. De molen wordt aangedreven met een een houten onderslagrad. Om het effect van het snelstromende water wat te beperken zijn er plaatijzeren schoepen aangebracht. De molen kan ook elke 2e woensdag en 4e zondag van de maand van binnen worden bezichtigd.

Rondreis door de regio Weert
Hoewel u zich in het zuiden van Nederland bevindt, is de rest van het land ook zeer goed bereikbaar over mooie snelwegen. Wilt u naar de toeristische trekpleister Amsterdam met haar wereldberoemde grachten en monumenten. Binnen anderhalf uur bent u vanuit Weert in Amsterdam. Amsterdam behoort tot de Randstad, met de grootste steden van Nederland die per auto goed berijdbaar zijn. Ook is het vanuit hier gemakkelijk om naar de Noordzeekust te rijden en te genieten van de brede zandstranden. Blijft u liever in de provincie Limburg, dan is hier ook van alles te ontdekken. Hier stroomt de rivier de Maas door een on-Hollands landschap met vele heuvels bedekt met bossen. Daar treft u schilderachtige dorpjes aan waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De Limburgse gastvrijheid wordt elders in het land geroemd evenals de culinaire gerechten die u daar te wachten staan. Wilt u liever een uitje naar een gezellige stad met terrasjes luxe restaurants en een luxe winkelcentrum om te shoppen, dan is Maastricht de place to be. Voor de liefhebber van historische gebouwen heeft deze stad eveneens veel te bieden. U kunt ook vanaf de luchthaven van Maastricht uw auto ophalen en doorrijden naar Weert. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Wij wensen u veel plezier met uw huurauto!