Auto huren Zwijndrecht

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Zwijndrecht - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 12:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 12:27 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 01:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 01:22 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 09:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 09:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zwijndrecht

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zwijndrecht:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Ik kom zeker terug bij happycar
Huurauto beoordeling van Tessa G.- 20 jul. 2015 10:41
(5 tot 5 )
Top services!
Huurauto beoordeling van Amy N.- 21 jul. 2015 00:54
(4.3 tot 5 )
Wat hebben wij een leuke reis gehad dankzij onze huurauto
Huurauto beoordeling van Yvon N.- 20 jul. 2015 07:21
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Zwijndrecht

In Nederland is veel te ontdekken. De vrijheid van Noord-Brabant de cultuurhistorische plekken van Zuid Holland en de woeste kusten van de provincie Zeeland. Met gebruik van een Rental Car in Zwijndrecht van www.happycar.nl Kunt u alle drie provincies bezoeken. Een huurauto in Zwijndrecht vindt u bij bijvoorbeeld: Avis, Hertz en Europcar. Voor een optimale prijs en kwaliteitsverhouding is het niet moeilijk om in een aantal dagen vele bezienswaardigheden van deze regio te ontdekken.

Ontdek Zwijndrecht


Zwijndrecht is een stad in de provincie Zuid-Holland met ongeveer 45.000 inwoners. De stad wordt omsingeld door andere steden zoals: Dordrecht, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Barendrecht. Zwijndrecht is gelegen aan de A16 en loopt naar het noorden naar Rotterdam en in het zuiden naar Antwerpen.

De naam Zwijndrecht komt van het woord Zwin (= zwijn) en drecht (= drift van de rivier) De rivieren Noord, Oude Maas en Beneden Merwede komen hier samen. Zwijndrecht is één van de drechtsteden. Autoverhuur Zwijndrecht zorgt dat u makkelijk op alle plaatsen in deze stad kan komen. De stad is rust, even weg uit de drukte van de Randstad. De stad staat bekend om zijn rust en gemoedelijkheid. Daar waar je rustig van deze oude stad uit 1006 na Chr. kan genieten. Zwijndrecht heeft een geschiedenis die bestaat uit zoutwinning, tuinderijen en andere industrieën.


Met een huurauto Zwijndrecht Ontdekken


Zwijndrecht is 22,77 km2 groot, Rental Car Zwijndrecht is dus zeer aan te raden als u de stad bezoekt. Natuurlijk is het openbaar vervoer goed vertegenwoordigd in deze regio maar voor een optimale tijd en reistijd verhouding is een huurauto in Zwijndrecht zeer aan te raden. Autohuur in Zwijndrecht brengt u razendsnel naar de beiaard die prachtige muziek speelt of het oude gemeentehuis. Wat dacht u van een bezoekje aan de neogotische Sint-Martinuskerk. Als u een wandel of fietsfanaat bent zijn de paden aan de oude Maas zeer geschikt. Hier kunt u uren fietsen tot in Rotterdam aan toe.

Rondreis door de regio Zwijndrecht


Niet alleen vanwege de rust in Zwijndrecht zou u Zwijndrecht eens moeten bezoeken. Zwijndrecht is ook de perfecte uitvalsbasis voor bezoeken in de buurt en regio. Dordrecht is een buurstad van Zwijndrecht die u met behulp van autohuur in Zwijndrecht makkelijk kan bezoeken. Er is slechts één brug over te steken en u staat in Dordrecht. Dordrecht is de oudste stad van Holland waar u veel historische en cultuur bezienswaardigheden kan vinden. Niet veel verder kan u ook reizen naar Papendrecht of Barendrecht. Zeer leuke steden om te bekijken.

Als u een natuurliefhebber bent is het Nationaal park 'de Biesbosch' een absolute aanrader. Hier kunt u een rondvaart meemaken of wandelen in het uitgestrekte natuurlandschap. Hier kunt u bevers, vossen reeën, boommarters, hazen en noordse woelmuizen vinden.

Ook voor stedentrips buiten de Drechtsteden is autoverhuur Zwijndrecht een uitstekende optie. De gezellige steden van Noord-Brabant: bijvoorbeeld Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg zijn dichtbij. Vooral tijdens carnaval rijdt u binnen korte tijd naar Roosendaal of Etten-Leur om zich aldaar in het feestgedruis te storten. Een stukje verder rijden en u staat zelfs in het prachtige Antwerpen. Geweldig voor een dagtripje.

Ook de dorpjes en steden van Zeeland zijn niet ver weg met een auto. In Zeeland vindt u de kusten om heerlijk te luieren en zwemmen op een warme dag. Leuk zijn de dorpjes in Zeeland waar u van hartenlust een dagje kan ronddwalen en uitwaaien.

Houdt u van rust maar wil u ook wel eens in de Randstad zijn om heerlijk een dagje te shoppen? Of gaat u liever naar een dierentuin? Dan is Rotterdam niet ver weg. In Rotterdam is altijd wel iets te doen. Of het nu uitgaan is of een terrasje pakken. In Rotterdam is veel te zien.

Wat u ook wilt gaan doen op uw vakantie, Zwijndrecht is DE basis van waaruit u vele dagtripjes kan plannen. In de avond komt u dan weer terug in een vriendelijke en rustige stad.