Vind de juiste auto in Buenos Aires-Ezeiza Airport

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 26 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 32 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Buenos Aires-Ezeiza Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2020 11:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2020 11:32 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2020 11:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2020 11:32 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2020 11:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2020 11:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in Buenos Aires-Ezeiza Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Buenos Aires-Ezeiza Airport:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Happy car maakt mij heel erg happy
Huurauto beoordeling van Hans S.- 21 jul. 2015 00:02
(4.2 tot 5 )
Makkelijk en snel geboekt, super!
Huurauto beoordeling van Sam T.- 21 jul. 2015 03:15
(4.9 tot 5 )
We hadden een auto geboekt maar we moesten de auto buiten openingstijden terugbrengen gelukkig was dit geen probleem
Huurauto beoordeling van Carla C.- 20 jul. 2015 20:26
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Buenos Aires-Ezeiza Airport

Staat u op het punt om naar Argentinië af te reizen en komt u dan aan op het vliegveld van Buenos Aires? Dan is het slim om van tevoren goed na te denken over u hoe alles op meest voordelige en efficiënte manier kunt doen. Hoewel het openbaar vervoer in Argentinië en zeker in zijn hoofdstad goed geregeld is, wilt u wellicht profiteren van de vrijheid en het comfort dat alleen een huurauto u kan bieden. Weet u ook met welke aanbieder u zaken wilt doen? Bent u op de hoogte van alle voordelen die Avis, HolidayCars of Hertz u kan bieden? U heeft misschien een redelijk beeld van de standaardtarieven van de meeste aanbieders van autoverhuur bij Airport Buenos Aires, maar geldt dit ook voor hun speciale acties? Als u een actueel beeld wilt krijgen, kijkt u dan op de site van HAPPYCAR, de grootste vergelijkingswebsite op het gebied van autoverhuur. HAPPYCAR brengt overal ter wereld het lokale aanbod zo actueel mogelijk in kaart. Zodat u in de meest voordelige huurauto van Airport Buenos Aires kunt rondrijden.


Ontdek Buenos Aires

Als u de metropool Buenos Aires echt goed wilt leren kennen, kunt u eigenlijk niet zonder huurauto van Airport Buenos Aires. Deze stad is met meer dan 12 miljoen inwoners het bruisende centrum van Argentinië en biedt voor zowel de zakelijke als toeristische bezoeker een keur aan bezienswaardigheden. De stad is na Rio de Janeiro en Mexico-stad, de meest bezochte stad van Zuid-Amerika. Naast de duidelijke Zuid-Amerikaanse invloeden ziet Buenos Aires er ook beslist Europees uit. De stad stond niet voor niets lange tijd bekend als het Parijs van het zuiden. Dit is een stad om niet alleen te genieten van historische gebouwen, musea en kerken, maar vooral ook van de Argentijnse keuken en het levendige uitgaansleven. In uw huurauto van Autohuur Airport Buenos Aires bent u het die beslist waar en wanneer u ergens naar toe gaat. En u bent het die in alle vrijheid besluit wanneer het tijd wordt om uw hotelkamer weer op te zoeken.


Auto huren in Buenos Aires

Als u geïnteresseerd bent in de recente geschiedenis van dit mooie Zuid-Amerikaanse land, dan moet u echt het beroemde Plaza de Mayo bezoeken. Het was op deze plek dat de zogenaamde "Dwaze Moeders" tijdens de militaire dictatuur hun stille protest hielden. Bezoekt u ook zeker het Casa Rosada, het presidentieel paleis waar Evita Peron de menigte vanaf het balkon toesprak. Wilt u echt uitgebreid winkelen, parkeert u uw Rental Car van Airport Buenos Aires dan bij het grote winkelcentrum Galerías Pacifico. Bent u geïnteresseerd in oude kerkgebouwen? Slaat u dan een bezoek aan de 16e eeuwse Catedral Metropolitana de Buenos Aires beslist niet over. Als u wilt genieten van de Argentijnse tango, verrassende restaurantjes en een enerverend uitgaansleven, dan kunt u het beste uw huurauto van Airport Buenos Aires vlakbij de oudste wijk van Buenos Aires, San Telmo, parkeren om echt urenlang te kunnen ervaren en genieten.


Rondreis door de omgeving van Buenos Aires

Hoewel Buenos Aires elke bezoeker meer dan genoeg te bieden heeft, is het slim om ook de gebieden rond de hoofdstad te bezoeken in uw huurauto van Autohuur Airport Buenos Aires. Rondom Buenos Aires vindt u bijvoorbeeld vele grote landerijen, estancias, waar u als bezoeker welkom bent en kunt genieten van een Argentijnse barbecue en gitaarmuziek.. Voor een mooie stadswandeling parkeert u uw huurauto van Autoverhuur Airport Buenos Aires bij de Plaza Moreno en brengt u ook een bezoek aan de schitterende Nieuw-Gotische kathedraal. Bezoekt u ook zeker het museumdorp Parque Criollo y Museo Ricardo Güiraldes bij San Antonio de Areco. Wilt u genieten van natuurschoon? Dan is een bezoek aan het uitgestrekte nationale park Paraná de las Palmas beslist aan te raden. Als u onder begeleiding van een deskundige gids daar een boottocht maakt, haalt u nog het meeste profijt uit uw bezoek. Mooie plaatsen aan de oostkust zijn bijvoorbeeld Carilo en Mar del Plata, waar u een grote kolonie zeeleeuwen met eigen ogen kunt zien. In een huurauto van Airport Buenos Aires wordt uw verblijf in Argentinië pas echt onvergetelijk