Auto huren Arrecife

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 11 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Arrecife - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 mrt. 2020 07:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 mrt. 2020 07:45 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 mrt. 2020 07:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 mrt. 2020 07:45 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 mrt. 2020 07:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 mrt. 2020 07:45 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 mrt. 2020 07:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 mrt. 2020 07:45 uur.

Beoordeling autoverhuur in Arrecife

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Arrecife:

4.5 tot 5 (765 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
goed en snel
Huurauto beoordeling van Peter v.- 04 jan. 2019 19:00
(4.9 tot 5 )
Het was goed om via hen een auto te huren
Huurauto beoordeling van Scot J.- 21 jul. 2015 23:24
(4.9 tot 5 )
Heel erg genoten van me zorgenloze vakantie
Huurauto beoordeling van Eric K.- 21 jul. 2015 12:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Arrecife

Reist u binnenkort naar het mooie Arrecife? Vergeet dan niet om uw vervoer te regelen. Bij HAPPYCAR kunt u kiezen uit verschillende partners. Over de hele wereld werken wij samen met bekende autoverhuurbedrijven, zoals Argus Car Hire, Holiday Autos en Enterprise. Kies voor een huurauto die bij u past bij een betrouwbare autoverhuur in Arrecife en reis op een comfortabele manier door de stad en haar omgeving. Wanneer u aankomt in Arrecife, zal er een wereld voor u opengaan. Niet alleen het eiland Lanzarote vraagt erom ontdekt te worden, ook de stad heeft een paar bijzondere hoogtepunten, zoals de bekende lagune, de Charco de San Ginés en de winkelstraat Calle León y Castillo.

Ontdek Arrecife

Dankzij uw huurauto kunt u de stad op uw eigen tempo ontdekken. Arrecife is een van de grootste steden op de Canarische Eilanden en de hoofdstad van het meest noordelijke eiland: Lanzarote. De eilandengroep ligt dichtbij Marokko (ongeveer 115 kilometer uit de kust), maar hoort bij Spanje en is daarmee tevens het meest zuidelijke puntje van de EU. Het eiland is vulkanisch van oorsprong en het is dan ook erg ruig, maar goed te berijden met een huurauto. Het eiland heeft een lengte van 62 kilometer en is 21 kilometer breed. Er zijn in de 18e en 19e eeuw nog heftige vulkaanuitbarstingen geweest. Een laag lava bedekt het grootste deel van het eiland en er is weinig begroeiing.

Met een huurauto Arrecife ontdekken

Kies uw favoriete auto bij de autohuur in Arrecife en ga op pad. In het oostelijke deel van Arrecife vindt u een schitterende lagune met hemelsblauw water. De lagune staat in directe verbinding met de zee en er zullen dan ook zeker diverse kleurrijke vissersbootjes op dobberen die zorgen voor schitterende plaatjes. De wandelpromenade om de lagune heen is ook bij de locals zeer geliefd. Even voor de kust van Lanzarote ligt het bijzondere Castillo de San Gabriel. Dit fort werd gebouwd als een verdedigingswerk, onder andere om de piraten buiten de deur te houden. Wanneer u uw huurauto op de kade parkeert, kunt u er naartoe wandelen via de Puente de las Bolas, de beroemde Kogelbrug. In het fort zelf is vandaag de dag een museum gevestigd, maar dat is niet de enige reden om er naartoe te gaan. Het uitzicht op de stad is vanaf dit punt namelijk geweldig. Vergeet dan ook niet om uw camera mee te nemen wanneer u met uw rental car uit Arrecife naar deze bezienswaardigheid gaat.

Rondreis door de regio Arrecife

Met het gemak van uw rental car uit Arrecife kunt u natuurlijk ook de omgeving van de stad en de rest van het eiland Lanzarote gaan verkennen. De Canarische eilanden hebben veerbootverbindingen en op de grote eilanden is er een net van autosnelwegen, zodat u daar goed uit de voeten zal kunnen met uw huurauto. De bekendste eilanden zijn Tenerife en Gran Canaria. Beide eilanden staan bekend om hun prachtige stranden en feestelijke activiteiten tijdens het zomerseizoen, maar u vindt hier ook prachtige natuurgebieden en stranden waar nauwelijks toeristen komen. Als u van duiken en snorkelen houdt, is een bezoek aan het zuidelijk gedeelte van Gran Canaria een must. De stranden zijn hier breed en mooi maar vooral de onderwaterwereld is er van adembenemende schoonheid. Verder is een bezoek aan Marokko een mogelijkheid, omdat de afstand vanaf Lanzarote tot de Marokkaanse kust iets meer dan 100 kilometer bedraagt. Kies voor autoverhuur in Arrecife en ontdek het allemaal!