Auto huren Jakarta

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 28 per dag
Middenklasse

Goedkope voorbeeldprijs Middenklasse

bij een huurperiode van 1 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Jakarta - Goedkoopste aanbiedingen

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:17 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 feb. 2019 05:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 feb. 2019 05:54 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Jakarta

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Jakarta:

4.4 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Top van HappyCar deze mooie aanbiedingen
Huurauto beoordeling van Hanneke C.- 17 jul. 2015 14:55
(4 tot 5 )
Ik ga zeker nog eens met happycar huren
Huurauto beoordeling van Tim R.- 17 jul. 2015 04:15
(4.3 tot 5 )
HappyCAR heeft geleverd wat het zou moeten leveren, maar door de vriendelijke en goede service willen wij ze toch nog even een warm hart toe dragen.
Huurauto beoordeling van Frens S.- 19 jul. 2015 01:03
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Jakarta

De hoofdstad van Indonesië, Jakarta, is zeker de moeite waard om te bezoeken. Jakarta staat bomvol met bezienswaardigheden en toeristische attracties. Er zijn vele winkelcentra, kleine verborgen straatjes en lekker eten. Daarnaast kent het een bruisend nachtleven en is er altijd veel gezelligheid.

Indonesië is een land dat bestaat uit meer dan 13.000 eilanden en heeft een bevolking van meer dan 180 miljoen mensen. Met meer dan 300 etnische groepen en 200 verschillende talen kent de bevolking van Indonesië zeer veel diversiteit in haar taalkundige, culturele en religieuze tradities. Jakarta is dan ook een smeltkroes van deze etnische groepen. De stad is gelegen op de noordwestkust van het eiland Java. Het is hét centrum van de overheid, handel, industrie en heeft een uitgebreid communicatienetwerk met de rest van het land en de buitenwereld. De stad is strategisch gepositioneerd en het is de belangrijkste toegangspoort tot de rest van Indonesië omdat het aan de kust ligt. Het land heeft lange tijd onder Nederlands bestuur gestaan. In 1597 waren de gebroerers Houtman de eerste Nederlanders die het eiland betraden. Echter werd het eiland pas in 1798 een Nederlandse kolonie en kreeg het de naam Nederlands Oost-Indië.


Ontdek Jakarta

In Jakarta is ontzettend veel te doen. Het ligt aan de kust en de temperaturen zijn zeer aangenaam. Wanneer u tot rust wilt komen, kunt u uw dagen op het strand doorbrengen. Wilt u liever toch wat bezienswaardigheden ontdekken? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem. U kunt gaan naar het Monas monument. Dit is een icoon van de stad en een symbool van de strijd van Indonesië. Vooral ‘s avonds bij zonsondergang is het Monas monument prachtig om te zien. Als aanvulling op het monument is er in de buurt ook The National History Museum gebouwd. In dit museum zijn er veel diorama's te bewonderen die de geschiedenis van Indonesië uitbeelden. Het monument en het museum liggen in het centrum van Jakarta en zijn gedurende de hele week dagelijks geopend. Omdat religie een grote rol speelt in Jakarta is het zeker aan te raden om de prachtige kerken te bezoeken. Istiqlal is de grootste moskee in Indonesië en ook één van de grootsten in Zuidoost-Azië. De Katholieke kathedraal ligt aan de overkant van de Istiqlal-moskee. Dit is een prachtig gebouw met een neogotische stijl. Beide gebouwen bieden mooie en indrukwekkende architectuur.

De stad is ideaal om te ontdekken met een auto. Met de vergelijkingswebsite HAPPYCAR worden auto’s van verschillende verhuurders met elkaar vergeleken om uiteindelijk bij uw persoonlijke favoriet uit te komen. Alle merken, soorten en maten zijn op de website te vinden. Bij een gezinsvakantie kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een ruime gezinsauto. Door middel van een huurauto in Jakarta kunt u overal naar toe rijden, zonder gebonden te zijn aan tijden en eventuele vertragingen van het openbaar vervoer.


Rondreis door regio Jakarta

Begint u uw reis vanaf de luchthaven van Bali. Vanaf hier kunt een paar dagen blijven in de stad Bali zelf en doorrijden naar steden, zoals Surbaya en Yogyakarta, waarna u aankomt bij Jakarta. Ook kunt u nog andere gebieden in de nabije omgeving ontdekken met uw huurauto. Ten oosten van Jakarta ligt Bekasi, in deze plaats vindt u een geweldig waterpark genaamd Go! Wet Waterpark. Voor vooral families met jonge kinderen is plezier gegarandeerd. Wanneer u er voor kiest om een paar dagen in Bali te blijven dan kunt u gaan naar de mooie rijstvelden en de vulkanen. Ook is er hier een rijke aanwezigheid van bijzondere Balinese tempels en tropische stranden. Deze bezienswaardigheden maken het zeer aantrekkelijk om naast Jakarta, ook Bali te bezoeken.

Zoals u hierboven heeft gelezen is een huurauto zeer aan te raden. U bent nergens aan verbonden en u kunt er zelf voor kiezen waar u naar toe wilt. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Wij wensen u veel plezier met uw huurauto!