Auto huren Dresden

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Dresden - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 03:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 03:04 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 03:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 03:04 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 03:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 03:04 uur.

Beoordeling autoverhuur in Dresden

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Dresden:

5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Lekker makkelijk en goedkoop een huurauto kunnen boeken
Huurauto beoordeling van Ellis T.- 21 jul. 2015 07:20
(4.7 tot 5 )
We moesten eenrichtingskosten betalen maar konden dit nergens vinden gelukkig konden ze ons dit vertellen nadat we even hadden gebeld
Huurauto beoordeling van Simone de B.- 21 jul. 2015 23:58
(4.1 tot 5 )
Geen seconden spijt gehad om voor HAPPYCAR te kiezen
Huurauto beoordeling van Alicia G.- 21 jul. 2015 09:18
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Dresden

In het jaar 1206 werd Dresden voor het eerst in een document vermeldt. De stad ontwikkelde zich tot electorale, later tot koninklijke residentie en vandaag de dag is deze stad de hoofdstad van de vrije staat Sachsen. De regio Dresden geldt als een van de econiomische en dynamische steden in Duitsland. Dresden kreeg aan het begin van het jaar 1900, naar aanleiding van de kunstverzameling en architectuur, de bijnaam ´Elbflorenz´.

 

Ontdek Dresden

Met 56 galeries, 44 musea en 36 theaters en podia biedt Dresden ook vandaag nog een omvangrijk aanbod van cultuur. Daarnaast vindt u in Dresden ook de bekende highlights zoals de ´Alte Meister´ galerie, met Raffael´s ´Sixtinischer Madonna´. Ook in muzikaal opzicht is Dresden van internationaal formaat: opera, de staatskapel, muziekgebouw en een koor. Deze plekken/evenementen worden door vele internationale bezoekers bezocht. Festivals, theater en dans bieden ook het hele jaar vreugde in Dresden. Uiteraard kunt u dit niet missen en is het heel eenvoudig om uzelf te verplaatsen met een huurauto.

Hoewel Dresden tijdens de tweede wereldoorlog compleet verwoest werd, is de stad volledige gerenoveerd en hersteld. Hierdoor ziet u echter wel de moderne architectuur samen met het oude herbouwde deel wat een bijzondere combinatie geeft. De architectische meesterwerken uit verschillende tijdperken werken perfect samen. Tijdens uw bezoek kunt u deze prachtige gebouwen natuurlijk niet missen.

 

Auto huren in Dresden

Een mijlpaal van Dresden is de vrouwenkerk. Zij behoort tot een van de prachtigste protenstantse kerken van de wereld. De koepel van dit prachtige gebouw is met haar 91 meter hoogte, vanuit de verte zichtbaar. In 1727 werd het gebouw door bouwstallige achterstand en hoge bezoekersaantal gesloopt en ongeveer 25 jaar later weer opgebouwd. Helaas werd de kerk en de omliggende gebouwen door de tweede wereldoorlog volledig verwoest. Plannen voor wederopbouw kwamen pas na de hereniging van Duitsland. In 2005 werd de kerk uiteindelijk feestelijk heropend. Vandaag de dag vinden er verschillende godsdiensten en bezichtigingen plaats. Wanneer u met uw huurauto onderweg bent, kunt u een bezoekje aan deze kerk uiteraard niet missen.

Ook een bezoek aan het operahuis Semperoper mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Dresden. Dit gebouw is volledig in Italiaanse stijl gebouwd en telt tot een van de mooiste operahuizen ter wereld. Aan de gevel herkend u zes sculpturen, welke de grootste dichters zoals Schiller en Goethe, Shakespeare en Sophokles, evenals Molière en Euripides voorstellen. In de binnenkant van het gebouw is een ruimte met talrijke schilderijen en pleisterwerk versiert.

 

Rondreis door de regio van Dresden

Dresden is het ideale uitgangspunt om de staat Sachsen te ontdekken. Regio´s die de moeite waard zijn om te ontdekken, het ertsgebergte, het Elbland of het kasteel- en heideland. Het saksische Zwitserland biedt voor wandel- en klimliefhebbers de perfecte plek om uw hobby uit te oefenen. Watersportliefhebbers kunt echter in ´New Lakeland´, in het zuiden van Leipzig, zich perfect uitleven. Sporten zoals windsurfen, zeilen en duiken zijn hier perfect om te doen en laten ieder sporthart sneller slaan.

Met een autoverhuur Dresden kunt u dus eenvoudig naar Leipzig rijden, dit is slechts 1,5 uur rijden. In de mooie stad Leipzig bevindt zich het internationale muziekcentrum. De opera en de concerthal zijn geliefde bezoekpunten voor musicale talenten en bieden excellent amusement. Daarnaast beschikt Leipzig ook over een van de beste carbertiers van Duitland. Hierom vindt zich ook elk jaar in Leipzig de ´Lachmesse´ plaats. De binnenstad van Leipzig beschikt over mooie passages, tuinen en plekken om heerlijk te genieten van de lokale specialiteiten.

 

Met een huurauto via HAPPYCAR kunt u Dresden en omgeving eenvoudig ontdekken. Twijfelt u dus niet meer langer en vergelijk eenvoudig verschillende lokale verhuurders zoals Hertz, Avis en Europcar en begin uw avontuur bijvoorbeeld eenvoudig vanaf de luchthaven van Dresden!