Vind de juiste auto in Buenos Aires-Ezeiza Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Buenos Aires-Ezeiza Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2016 22:36 uur.

Chevrolet Corsa Classic

Chevrolet Corsa Classic

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2016 22:36 uur.

Ford Ecosport

Ford Ecosport

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 19:01 uur.

Beoordeling autoverhuur in Buenos Aires-Ezeiza Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Buenos Aires-Ezeiza Luchthaven:

4.8 tot 5 (13786 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Overzichtelijk, duidelijk en de site is gemakkelijk te gebruiken.
Huurauto beoordeling van Kimberly B. - 28 mei 2017 14:15
(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20

Autohuur Buenos Aires-Ezeiza Luchthaven

Buenos Aires, de grootste stad en tevens de hoofdstad van Argentinië, is de thuisbasis van een enorme haven: de Ezeiza International Airport (EZE), officieel bekend als de internationale luchthaven Ministro Pistarini, maar wordt ook vaak Ezeiza Airport genoemd.

De luchthaven ligt op ongeveer 35 km /21 mijl ten westen van het centrum van Buenos Aires en binnen de regio Ezeiza. Deze internationale luchthaven is met de stad verbonden door een snelweg, de General Ricchieri Expressway. Deze snelweg is uiteraard ook te bereiken met een goede huurauto van Airport Ezeiza.

Beste luchthaven in de regio
In 2007 werd Ministro Pistarini verkozen tot de beste luchthaven in de regio, naar aanleiding van een onderzoek van Skytrax. In 2010 daalde het naar de derde plaats en stond het daarmee achter de internationale luchthaven Comodoro Arturo Merino Benitez en de internationale luchthaven Jorge Chávez. Het blijft evenwel een luchthaven van enorme waarde. Ministro Pistarini in Ezeiza is de belangrijkste luchthaven in het heel Argentinië en verzorgt op dit moment ruim negen miljoen passagiers per jaar. Dit komt neer op meer dan 70 procent van het internationale luchtverkeer van het land. Dat maakt van Ezeiza Airport een bijzonder opmerkelijk vervoersknooppunt in Latijns-Amerika.

Makkelijk een auto huren via Rental Car Airport Ezeiza
Airport Ezeiza biedt efficiënte service en een scala aan voorzieningen, zoals de hedendaagse reiziger dat verwacht. Dagelijks worden letterlijk duizenden passagiers afgehandeld. De luchthaven bestaat uit drie terminals: International Terminal A, de secundaire Aerolineas Argentinas Terminal B en de Nationale Terminal C. De Argentijnse hoofdstad leent zich uitstekend voor toeristische uitstapjes. Handig is dat kwalitatief goede huurauto’s van diverse merken beschikbaar zijn bij Rental Car Airport Ezeiza, waardoor u in principe gelijk na aankomst op de luchthaven over een degelijk huurvoertuig kunt beschikken. Zodra u uw bagage in bezit heeft en de douane u heeft gevisiteerd, dan zult u wellicht merken dat veel mensen u zullen benaderen om hun vervoersdiensten aan te bieden. Het aanvaarden van deze diensten is geen aanrader. Een optie is daarom om na te gaan welke mogelijkheden Autohuur Airport Ezeiza voor u heeft.

Buenos Aires verkennen met een huurauto van Airport Ezeiza
De stad Buenos Aires biedt een grote verscheidenheid aan toeristische attracties, waaronder het Museo Nacional de Bellas Artes, Casa de Gobierno, Galerias Pacifico, het Recoleta Cultureel Centrum en de Recoleta begraafplaats. Ook is een bezoek aan Centraal in Buenos Aires is de Plaza de Mayo, de verkeersvrije straat Florida en de historische wijk San Telmo een bezoek waard.  Gaat u naar niet-toeristische bestemmingen buiten Buenos Aires, dan is het aan te raden voorzichtig in het verkeer te zijn, onder meer vanwege het grote aantal voertuigen.


Drukke seizoenen
De accommodaties in Buenos Aires zijn goed berekend op het toenemende aantal toeristen en de vele lokale hotels zijn onlangs gemoderniseerd. Juli, augustus, november en december zijn de drukste maanden. Wie gebruik wil maken van vakantiewoningen in Buenos Aires moet dit op voorhand goed organiseren. Vooral als u op zoek bent naar een verblijf in populaire gebieden zoals Congreso, Microcentro, de Plaza de Mayo, Recoleta, Retiro en San Telmo. Eén voorziening heeft u gelukkig altijd mee: Autoverhuur Airport Ezeiza beschikt altijd over degelijke huurauto’s.

Toeristische attracties
Buenos Aires, zoals de hoofdstad van de Argentijnse Republiek heet, betekent in het Spaans gunstige wind, of letterlijk goede lucht. De officiële naam is Ciudad Autónoma de Buenos Aires. Het is één van de grootste steden in Latijns-Amerika, met een groot cultureel aanbod, en is het uitgangspunt voor reizen naar de rest van het land. Inwoners van Buenos Aires worden porteños genoemd: mensen uit de haven. Dit is impliceert dat veel van de inwoners in één of ander opzicht immigranten zijn. Buenos Aires is een unieke, open stad, die het de bezoeker alleszins de moeite waard maakt om er een uitzonderlijke stedelijk avontuur te beleven. Autohuur Airport Ezeiza maakt het u mogelijk om vanaf uw aankomst op de luchthaven zo snel mogelijk te genieten van alle toeristische attracties van Buenos Aires.

Een reis naar Iguazu is absoluut de moeite waard. Het is een plaats in het noord-westen van Argentinië op de grens met Brazilië en Paraguay.