tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Rio de Janeiro Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
VW Gol
VW Gol
gevonden op 1 jun. 2016 15:49 uur
Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Ford Ka Sedan
Ford Ka Sedan
gevonden op 1 jun. 2016 15:49 uur
Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Citroen C3
Citroen C3
gevonden op 1 jun. 2016 15:49 uur
Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
GM Cruze Automatic
GM Cruze Automatic
gevonden op 1 jun. 2016 15:49 uur

Autohuur Rio de Janeiro Luchthaven

Huurauto Airport Rio de Janeiro
Op reis naar het prachtige Rio de Janeiro? Gaan! Deze mooie en grote stad in Brazilië biedt u dé combinatie voor een geweldige vakantie! Bezienswaardigheden, prachtige natuur en stranden. Ga zelf op avontuur in deze heerlijke stad en huur een auto bij Autoverhuur Airport Rio de Janeiro! Ideaal, want u hoeft niet met het openbaar vervoer, bent van niemand afhankelijk en kunt gaan en staan waar u maar wilt. Het is handig en comfortabel! Het allergrootste voordeel van het huren van een auto bij Rental Car Airport Rio de Janeiro is dat de prijs een stuk goedkoper is in vergelijking met de taxi's en dure busjes. Daarnaast hoeft u de rest van uw vakantie niet meer te denken aan het betalen van uw vervoer.

Feiten over Rio de Janeiro
Rio de Janeiro is de op één na grootste stad in Brazilië en telt 13 miljoen inwoners! In het jaar 1502 op de eerste dag van januari werd de stad ontdekt door de Portugezen. Daar is de stad ook naar vernoemd. Rio de Janeiro betekent de rivier van januari. Rio de Janeiro bevindt zich in een bergachtig natuurgebied. Daarvoor is het ook erg handig om een huurauto te hebben van Autohuur Airport Rio de Janeiro, zodat u zich gemakkelijk kunt verplaatsen in het bergachtige gebied en met de verschillende wegen en hoogten. Rio de Janeiro heeft meerdere luchthavens, maar de twee grootste zijn Rio de Janeiro–Galeão International Airport en Rio de Janeiro–Santos Dumont Airport

Bezienswaardigheden
Als u in Rio de Janeiro bent moet u echt het reusachtige en meest bekende monument van Rio de Janeiro bezichtigen. Het prachtige beeld van Christus de Verlosser. Dit beeld is 38 meter hoog en heeft zijn armen uitgespreid over de stad, alsof hij waakt over de stad en Rio de Janeiro zegent. Het beeld staat op de Corcovadoberg vanaf het jaar 1931. Doordat deze berg boven de stad uitstijgt is het uitzicht op de stad Rio de Janeiro en de beroemde stranden, zoals de Copacabana zeer indrukwekkend. Zeker een bezoek waard! Als u veel van voetbal houdt kunt u in Rio de Janeiro goed terecht, ook wel de voetbal-hoofdstad van de wereld genoemd.Dan moet u zeker het Maracana-stadion gaan bekijken, want hier voetballen een aantal van de beste voetballers van Brazilië! Het is een enorm, groot en zeer modern en rond stadion, waar wel meer dan 100.000 voetbalfans kunnen geniet van een voetbalwedstrijd. Het stadion is gebouwd in het jaar 1950 en in 2007 gerenoveerd. Tijdens het WK Voetbal in 2014 dat plaatsvond in Rio de Janeiro zijn er ook veel WK-wedstrijden in het Maracana stadion gespeeld.
De haven van Rio de Janeiro moet u zeker ook bezoeken, want het wordt beschouwd als één van de zeven wereldwonderen. Het trekt altijd veel bezoekers en is goed te bereiken met een auto van Huurauto Airport Rio de Janeiro.
Als laatste bezienswaardigheid zijn de botanische tuinen tussen het strand en het beeld van Christus de Verlosser zeer de moeite waard! Deze tuinen dragen de mooie naam Jardim Botânico, wat letterlijk Botanische Tuinen betekent. De tuinen werden aan het begin van de negentiende eeuw aangelegd door Dom Joao en zijn sindsdien uitgegroeid tot de meest bijzondere tuinen van Brazilië. Naast een wandeling door de ontelbare prachtige bloemen en planten is er ook gelegenheid om tussendoor even iets te drinken in één van de cafés.

Rondreis
Het natuurgebied rondom de stad Rio de Janeiro is enorm uitgestrekt en leent zich dus perfect voor een rondreis met gehuurde auto van Rental Car Airport Rio de Janeiro. Tijdens deze reis heeft u een geweldig uitzicht op de favela’s, de stranden Copacabana en Ipanema en het prachtige woud met de naam Tijuca. Voor al deze dingen is het huren van een auto perfect! Vooral vanwege de aantrekkelijke prijs! Hier bij Autohuur Airport Rio de Janeiro is het mogelijk om de prijzen te vergeljken van lokale aanbieders van huurauto’s. Bijvoorbeeld de aanbieders: RentalCars, Sunny Cars en AutoEurope. Zo kunt u zelf kiezen hoe u op de goedkoopste en meest comfortabele manier de tijd van uw leven kunt hebben in Rio de Janeiro. De hele reis lang, vanaf de Autoverhuur Airport Rio de Janeiro naar de stad, langs het beeld van De Verlosser, door de bossen en bergen en weer terug naar het vliegveld!