Vind de juiste auto in Campana

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Campana

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Campana:

4.3 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Hoera voor happyCar
Huurauto beoordeling van Jenny O.- 21 jul. 2015 09:37
(4.3 tot 5 )
Had lang gezoekt voor een prijsvergelijk die mij overtuigd. HappyCar was de enigste die mij in alle punte tevreden stelde.
Huurauto beoordeling van Milan Z.- 22 jul. 2015 00:45
(4.9 tot 5 )
Het HAPPYCAR services team heeft me heel goed geholpen
Huurauto beoordeling van Marja S.- 21 jul. 2015 03:55
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Campana

Campana is een mooie bestemming in het noordoosten van Argentinië. Vlak bij hoofdstad Buenos Aires en dicht bij buurland Uruguay. Wanneer u met het vliegtuig landt, wilt u verzekerd zijn van makkelijk vervoer. Dit regelt u door de juiste rental car te kiezen. Bij HAPPYCAR zorgen wij ervoor dat u de beste kwaliteit krijgt voor het minste geld. Eenmaal aangekomen hoeft u alleen nog maar naar de gekozen autoverhuur in Campana toe te wandelen. Met uw huurauto rijdt u vervolgens de vrijheid tegemoet.

Ontdek Campana

De stad Campana is niet heel erg groot. Er wonen een kleine 100.000 mensen met Italiaanse of Spaanse roots. Zoekt u naar de stad op internet, dan valt het mooie gemeentehuis op. Als u de taal van het land begrijpt, is het ook de moeite waard om even op de website van de stad te kijken. Campana heeft verschillende bezienswaardige plekken, zoals het Square Eduardo Costa. Dit is een zeer centraal gelegen plein midden in de stad. Dankzij de huurauto die u reserveerde bij de voordeligste autoverhuur van Campana, rijdt u hier op ontspannen wijze naartoe. HAPPYCAR biedt u op deze manier de mogelijkheid om in een relatief korte tijd deze leuke stad en omgeving te ontdekken. U krijgt een flink aanbod op uw scherm als u op huurauto in Campana zoekt. Let daarbij op de verschillende opties waaruit u vaak kunt kiezen. Bent u alleen, dan zult u waarschijnlijk kiezen voor een heel ander model dan wanneer u op stap bent met uw gezin. 

Met een huurauto Campana ontdekken

U heeft bij de voordeligste autoverhuurder van Campana de vooraf besproken huurauto opgehaald en wilt nu de stad gaan ontdekken. Het gemak waarmee u dit kunt doen, spreekt eigenlijk voor zichzelf. Dankzij uw huurauto bent u flexibel en komt u overal. U rijdt ook zo naar het prachtige natuurpark 'Natural Reserve Otamendi' toe. Zoals u misschien wel weet, beschikt het land Argentinië over een geweldige natuur. Met uw voertuig kunt u hier met volle teugen van genieten. Bezoek ook het wat vreemde ronde watertje 'The Eye'. Waar u ook ter wereld bent, altijd komt u wel weer iets bijzonders tegen. Campana is een rustige stad met een gezellige bebouwing. Ook zijn er prettige restaurants. Bij Heladeria Real kunt u op eenvoudige wijze de lekkerste gerechten zelf samenstellen. Ook Italpast is veel bezocht. Een authentiek Italiaans restaurant met een duidelijk Argentijnse sfeer. Wanneer u rustig met uw huurauto Campana doorkruist, loont het de moeite om geregeld uit te stappen. U proeft dan de sfeer van een typisch Argentijnse stad en doet daarmee ervaringen op die later tot leuke vakantieherinneringen zullen uitgroeien.

Rondreis door de regio Campana

De regio rond Campana biedt veel ruimte en rust. Het geheel wordt omlijst door een mooie natuur. Maar ook de grote steden liggen niet erg ver weg. Bent u in deze regio neergestreken, dan laat u vast de kans niet lopen om naar hoofdstad Buenos Aires te gaan. Slechts 80 kilometer afstand hoeft u hiervoor te overbruggen. U komt dan uit in een totaal andere sfeer, want de Argentijnse hoofdstad telt maar liefst 3 miljoen inwoners. Buenos Aires ligt aan zee, zodat u vast ook graag de beroemde stranden opzoekt. Hier heeft u lekker de ruimte, want de stranden zijn breed. Gaat u na een bezoek aan het strand de stad verder in, dan moet u heel wat keuzes maken uit de vele bezienswaardigheden. Bent u voor het eerst in deze stad, bezoek dan in ieder geval Plaza de Mayo. Het plein is wereldberoemd, niet in de laatste plaats omdat het ook bij politieke zaken vaak een belangrijke rol speelt.