tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Düsseldorf - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen
Hyundai i10
Hyundai i10
gevonden op 19 jul. 2016 08:47 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen
Ford Focus Estate
Ford Focus Estate
gevonden op 19 jul. 2016 08:47 uur
Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Volkswagen Passat Variant
Volkswagen Passat Variant
gevonden op 19 okt. 2016 13:43 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen
VW Tiguan SUV AC
VW Tiguan SUV AC
gevonden op 21 okt. 2016 10:04 uur

Autohuur Düsseldorf

In Düsseldorf is voor iedereen iets te beleven. Gaat u er heen om te shoppen in de Shadow Arkaden of om uw ogen uit te kijken op de “Königs Allee“, of gaat u er heerlijk Aziatisch eten? Aziatisch? Jazeker, dit komt omdat Düsseldorf het grootste aantal migranten uit Japan heeft in heel Europa. Zij hebben zich in de stad gevestigd en in de “Immermansstraße” vind u dan ook vele Japanse restaurants. Wilt u graag de omgeving verkennen, dan kunt u ook prima een auto huren in Düsseldorf om mobiel te zijn tijdens uw verblijf in deze metropool in Noordrein Westfalen. Gaat u alleen voor een stedentrip naar Düsseldorf en komt u aan op het vliegveld? In dat geval kunt u uw huurauto eenvoudig en snel ophalen bij één van de partners van HAPPYCAR daar. Op die manier omzijlt u de stress en moeite van het ter plekke nog een auto uitzoeken.

Auto huren in Düsseldorf
Deze prachtige stad ligt aan de rivier de Rijn en staat bekend om zijn kerstmarkten. U kunt een wandeling maken langs de rivier of een bezoek brengen aan de wijk Oberkassel, één van de weinige wijken die de Engelse bombardementen in de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. Het huren van een auto in deze stad heeft vele voordelen, u kunt zo van de ene naar de andere kant van de stad en bent flexibel om te doen wat u graag wilt. Verder is Düsseldorf een bezienswaardige stad met vele chice straten en allees waar zich natuurlijk ook alle prominente mode- en designmerken hebben gevestigd. Hiernaast is er ook nog een hele andere kant van Düsseldorf, namelijk de sportieve kant. Fortuna Düsseldorf is de club van de stad en ondanks dat ze in de tweede Bundesliga spelen hebben ze een stadion en een fan schare groter dan die van bijvoorbeeld Feijenoord in Nederland. Wanneer u hier niet de voorkeur aan geeft kunt u, wanneer u zich rond mei in de stad mocht bevinden, ook nog naar de grootste kermis aan de Rijn.

Rondom Düsseldorf
U bevindt zich in het Ruhr gebied en er zijn meerdere grote steden op steenworpafstand van Düsseldorf, die via de befaamde Duitse autobahn prima te bereiken zijn. U bent zo in Essen, Wuppertal, Duisburg, Dortmund en wat dacht u er van om de Dom in Keulen te gaan bekijken. Verder kunt u ook nog uitstapjes maken naar Solingen of naar Mönchen-Gladbach waar u ook prima kunt winkelen. Bent u Duitsland zat? Binnen een uurtje staat u in Maastricht waar u de Sint Servaas kerk kunt zien, of wat drinken op het Vrijthof. U kunt natuurlijk ook met uw huurauto richting het drielandenpunt rijden op de Vaalserberg. Op deze berg bevindt zich het hoogst gelegen punt van Europees Nederland. Of maakt u gelijk een rondje Zuid-Limburg en ontdek bijvoorbeeld het gezellige Valkenburg. Is wielrennen een hobby van u? Ga dan eens kijken bij de verschillende ‘bergen’ die Nederland rijk is: de Loorberg, de berg bij Camerig (natuurlijk eet u onderaan eerst een lekker ijsje), de Keutenberg en natuurlijk de bekendste, de Cauberg.

In Duitsland zijn ook nog enkele andere populaire bestemmingen in de buurt. Wat dacht u van Winterberg? ’s Winters is dit een populair skigebied. Een andere populaire bestemming in de buurt is ook Koblenz, waar vooral liefhebbers van historie hun hart op kunnen halen. Er zijn meer dan 10 kerken waar u een kijkje in kunt nemen en 2 oude forten. Daarnaast kunt u ook enkele musea bezoeken: wat dacht u van het spoorwegmuseum? Als u meer van kunst houdt, dan gaat u natuurlijk naar het Ludwig Museum im Deutschherrenhaus, met een grote collectie kunst waar de nadruk ligt op de periode na de Tweede Wereldoorlog.

Met een huur auto in Düsseldorf heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt wanneer u dat wilt. Daarnaast geeft het u de mogelijkheid om probleemloos de omgeving te verkennen. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, autohuur vanaf Düsseldorf geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.