Auto huren India

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in India

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in India:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Kregen een mooie auto mee
Huurauto beoordeling van Mary I.- 18 jul. 2015 05:10
(4.9 tot 5 )
Wij hadden wat problemen met kiezen maar gelukkig werden we goed geholpen door happycar en hebben wij de auto die naar onze wensen was gekregen
Huurauto beoordeling van Dorine V.- 18 jul. 2015 21:57
(4.3 tot 5 )
Wanneer ik HappyCar niet had gevonden had ik die prachtige aanbieding nooit gevonden. Ga zo door
Huurauto beoordeling van Massimo L.- 18 jul. 2015 05:45
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in India

India heeft schitterende natuurgebieden en is voor een groot gedeelte omsloten door water. Ook de prachtige steden kunt u niet voorbijgaan zonder een bezoekje. Om dit flexibel aan te pakken staat HAPPYCAR voor de vakantieganger klaar. Want met een huurauto door India maakt de vakantie nog een stuk leuker. Bij de prijsvergelijker HAPPYCAR vindt u daarom onder andere de bekende huurbedrijven zoals Car Del Mar, Rental Cars en Argus Car Hire. Om de vakantie onvergetelijk te maken hebben wij alvast handige informatie en tips voor u op een rijtje gezet!


Ontdek Indian

India is om een aantal redenen bekend geworden. Allereerst is de bevolking uit verschillende etnische groepen opgebouwd. Een van de meest belangrijke religies hierin is wel de islam en het hindoeïsme. Daarnaast is er op het gebied van natuur veel te beleven. Naast grotten, woestijnen en stranden vindt u hier namelijk ook oerwouden en berggebieden. Met een auto van HAPPYCAR kunt u dus van alles wat meepakken. De natuurgebieden zijn in veel gevallen terug te vinden in de nationale parken. Hier vindt u natuurlijk ook alle wilde dieren zoals de apen, tijgers, olifanten, panters en natuurlijk leeuwen. Een aantal diersoorten hiervan worden door het land als heilig beschouwd. De reden hiervoor is het hindoeïsme. Onder andere de rat, koe, aap, de stier en slang zijn heilige dieren. De meest bekende hiervan zijn wel de koeien die overal mogen lopen en in geen geval gedood worden. Naast natuur en de bijzondere bevolking zijn ook de bouwwerken opvallend. Denk onder andere aan de Taj Mahal in Agra of de Meenakshitemel die zich in Madurai bevindt. In ieder geval zal deze gehele reis vanuit autohuur in India comfortabel verlopen. Niet meer in de overvolle trein reizen maar gewoon een eigen huurauto in India.


Met een huurauto India ontdekken

Begin de reis met het bezoeken van een van de mooiste gebouwen van India, de Taj Mahal. Met een auto van HAPPYCAR zal die in ieder geval al comfortabel beginnen. Het gebouw wordt als absoluut hoogtepunt beschouwd van het gehele land. De toenmalige keizer liet het bouwen voor zijn vrouw en om deze reden is de Taj Mahal nog altijd het symbool van de liefde. U vindt hem net buiten de stad Agra waar zich immers nog veel meer unieke gebouwen bevinden. Ga daarom ook naar het Agra Fort. Vanuit deze mooie plaats reizen we door naar het Rode Fort. Het is gelegen in de hoofdstad Delhi en is tevens een van de mooiste bezienswaardigheden van het land. In de 17e eeuw werd dit bijzondere bouwwerk gestart door Shah Jahan die tevens de verantwoording draagt voor de bouw van de Taj Mahal! Voornamelijk de onafhankelijkheid van India werd hierin uitgesproken en staat nog altijd centraal. Want op de jaarlijkse Onafhankelijkheidsdag worden hier nog altijd toespraken gehouden. Met een huurauto wordt het in ieder geval heel eenvoudig om hierheen te gaan.


Rondreis door de regio in India

India is een schitterend land vol natuur. Om dus zo veel mogelijk mee te maken van deze prachtige locatie is een eigen huurauto een prettige optie. Het biedt de mogelijkheid om naast de bovenbeschreven bestemmingen nog veel meer te bezichtigen. Denk bijvoorbeeld aan de typische badplaatsen met de lange witte stranden die erbij horen. Een van de meest bekende hiervan ligt in de deelstaat Goa en Kerala. Een auto maakt het heel eenvoudig om hier naartoe te reizen. Van daaruit gaan we door naar het Mehrangarh Fort. Het is de grootste variant van geheel Rajasthan. Het is dan wel een steile klim maar het uitzicht dat u hierna hebt is adembenemend. Kijkend over de blauwe stad Jodhpur is dit een onvergetelijke ervaring. Om natuurlijk vervolgens door te rijden naar de Gouden Tempel. Het wordt zelfs beschouwd als de mooiste tempel van India! Dan gaan we hierna naar de Gateway van India. Deze hoge poort die op zich veel weg heeft van de Arc de Triomphe moet u gezien hebben. Het staat symbolisch voor de Mumbai en werd in 1911 opgebouwd. Dit alles ter ere van het Britse koningshuis. In al die haren is het goed bewaard gebleven en dat ziet u goed terug. Tot slot maken we onze reis met de huurauto af door naar het Amber Fort te gaan. Gelegen buiten de stad Jaipur is zowel van binnen als van buiten een schitterende plaats. Er is genoeg te zien om een heerlijk dagje rond te brengen. Kortom, waar de reis ook naartoe gaat. Een huurauto in India maakt de vakantie pas echt een succes!