Auto huren Newark

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 23 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Newark (NJ) - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 11:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 11:41 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 11:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 11:41 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 11:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 11:41 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 11:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 11:41 uur.

Beoordeling autoverhuur in Newark (NJ)

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Newark (NJ):

4.7 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
De Volgende keer weer HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Namon S.- 17 jul. 2015 05:22
(4.2 tot 5 )
Omdat het zo goedkoop is heb ik een betere auto kunnen huren dan gedacht
Huurauto beoordeling van Rene P.- 18 jul. 2015 06:08
(4 tot 5 )
zeer scherpe prijzen
Huurauto beoordeling van Loes U.- 21 jul. 2015 13:33
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Newark

Op steenworp afstand van de metropool New York ligt Newark, deze levendige stad die officieel niet bij New York hoort heeft zoals zoveel plaatsen in en om Manhatten een geheel eigen karakter. De stad is al in 1666 gesticht en heeft een aantal typische gebouwen die Newark een heel op zich zelf staande stad maken, zoals bijvoorbeeld de Kathedraal dit gebouw is een van de laatste Gotische Kerken in Amerika deze is gebouwd in 1899 waarmee het een van de oudste nog staande gebouwen in Newark is. De kerk heeft meer dan 200 glas in lood ramen en wel 14 klokken die in Italië gegoten zijn, zeker de moeite waard dus om een kijkje te nemen in dit prachtige stukje geschiedenis. Newark is etnisch zeer divers, van oudsher komen hier vele immigranten terecht die in New York aankwamen de huren zijn er bijvoorbeeld beter betaalbaar dan in het centrum van New York, deze diversiteit valt te zien door de vele festivals die er door het jaar heen gehouden worden, zoals een Braziliaans Carnaval of een Caribisch feest.


Autohuur Newark
De grote broer van Newark is New York, de grootste stad van de Verenigde Staten en ligt in de gelijknamige staat New York. New York is ‘the city that never sleeps’. Deze bijnaam kreeg deze metropool niet voor niets. In New York vindt u een prachtige skyline met de meest imposante wolkenkrabbers, een breed scale aan musea en theaters met als hoogtepunt natuurlijk broadway en als u even wilt bijkomen dan maakt u een wandeling door het rustgevende Central Park of brengt u een bezoekje aan een van de vele winkelcentra’s die New York rijk is. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto ontdekt u Newark op een leuke en makkelijke manier. Bijzoner handig is de overname direct bij de luchthaven van Newark Airport.

Bezienswaardigheden in New York
Op de kruising van Broadway en Seventh Avenue vindt u Times Square. Times Square wordt ook wel de grote binnenstad van New York genoemd en is het cultureel centrum vol met billboards en neon verlichting. U kunt hier een voorstelling bijwonen in een van de Broadway theaters.

Het symbool van New York en eigenlijk van heel Amerika is het Vrijheidsbeeld. Het Vrijheidsbeeld werd in 1886 geschonken vanuit Parijs als teken van vriendschap. U kunt het Vrijheidsbeeld makkelijk bereiken per veerboot en de toegang tot het Vrijheidsbeeld en Ellis Island Immigration Museum zijn gratis. Vanuit de kroon boven in het Vrijheidsbeeld heeft u een mooi uitzicht over de skyline van New York.

Voor een mooi uitzicht over de stad moet u naar het Empire State Building. Deze imposante toren met 102 verdiepingen was vanaf 1931 40 jaar lang de hoogste toren van de wereld. Op 320 meter (86e verdieping) is een buitendek waar u een prachtig uitzicht heeft over New York.

In New York vindt u talloze kleine en grote musea. Het Metropolitan Museum of Art, opgericht in 1870, is een van de grootste en belangrijkste kunstmusea ter wereld. De permanente collectie bevat meer dan 2 miljoen kunstwerken van over de hele wereld. Een ander museum van wereldklasse, maar dan voor moderne en hedendaagse kunst is het Museum of Modern Art. Naast deze top musea kunt u ook een kijkje nemen op de Museum Mile waaraan negen musea zijn gevestigd waaronder het Guggenheim Museum.

Als u even genoeg heeft van de stadse drukte dan vindt u in het midden van Manhatten het Central Park. In de 19e eeuw werd al aan het welzijn van de inwoners van New York gedacht en werd het toen nog moerassige landschap omgetoverd in een prachtig park. In het park is van alles te zien en te beleven, zo kunt u roeien, paardrijden, fietsen, een evenement bezoeken of gewoon lekker een wandeling maken.

Met een huurauto in Newark
Met een huurauto in Newark bent u vrij om te gaan en staan waar uzelf wilt. U rijdt met een huurauto makkelijk van het ene stadsdeel naar het andere stadsdeel, the Bronx, Brooklyn, Queens of Staten Island. Ieder stadsdeel heeft zijn eigen charme. Met autohuur in Newark rijdt u overal zo naar toe!