Auto huren Fez

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Fez - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:45 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:45 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:45 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:45 uur.

Beoordeling autoverhuur in Fez

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fez:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Kregen een mooie auto mee
Huurauto beoordeling van Mary I.- 19 jul. 2015 15:09
(4.9 tot 5 )
Goed autotje gehuurd echt luxe met happycar.
Huurauto beoordeling van Noa m.- 19 jul. 2015 05:05
(4.4 tot 5 )
HappyCar, voor mij de website die zowel aan service als aan uw portomonaie denkt
Huurauto beoordeling van Kristel H.- 19 jul. 2015 23:06
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Fez

De derde stad van Marokko Fez is, samen met Marrakech, Meknes en Rabat, één van de vier Koningssteden. Fez heeft een lange en bijzondere geschiedenis. Fez is oorspronkelijk namelijk twee steden (Fez en al-'Aliyah) die sinds 1070 na Chr. samen doorgegaan zijn als één stad genaamd Fez. Fez heeft tegenwoordig rond de miljoen inwoners. Vanaf het vliegveld van Fez, genaamd Fes-Saiss Airport, is het simpel om bij één van de autoverhuurbedrijven zoals: Avis, Hertz of Europcar een auto te reserveren. Via HAPPYCAR kunt u de beste auto's vergelijken, zodat u de beste auto voor de beste prijs vindt.


Ontdek Fez

Fez heeft een lange en zeer rijke geschiedenis van veroveraars en als hoofdstad en konningsstad. In 789 Na Chr. stichtte Idris I (788-791) de stad Fez op de rechteroever van de Jawhar rivier. In 808 Na Chr. stichtte zijn zoon Idris II (791-828) ook een stad (al-'Aliyah) op de linkeroever van de Jawhar rivier. In datzelfde jaar werd Fez de hoofdstad van het rijk van de Idrisiden (Idris I en Idris II). In 927 werden de steden veroverd door de Fatimiden. Deze werden op hun beurt in 1001 verdreven door de Maghrawaden. In 1070 werden zij weer verdreven door de Almoraviden welke de beide steden samenvoegden tot de stad Fez. Hierna begon Fez aan zijn Gouden tijdperk. Alle belangrijke gebouwen en bouwwerken in de stad, stammen uit deze periode. Verschillende overheersers zijn na de Gouden eeuw veroveraars van de stad geweest, waaronder: de Saadi dynasty, het Ottomaanse Rijk, de Fransen en uiteindelijk het Koninkrijk Marokko.


Auto huren in Fez

Met een huurauto Fez ontdekken is handig als u ook buiten de stad Fez de prachtige omgeving wil ontdekken. In het oude centrum is het niet mogelijk om met een auto te rijden. Dit gedeelte is autovrij en heeft te smalle straatjes. In andere plekken in de stad kunt u prima rijden. Na de drukke Medina bezocht te hebben kunt u prima de bezienswaardigheden van de stad bezoeken. De Attarin Medersa is een zeer mooie Koranschool in Medina. Zowel van binnen als buiten is het prachtige houtsnijwerk, pleisterwerk en tegelwerk een aanrader Het Moulay Abdellah Quarter is een wijk in Fez waar in het verleden de overheid gevestigd was maar tegenwoordig een buurt voor prostitutie is. Er zijn hier echter ook winkels en industriële werkzaamheden te vinden zoals de bekende leer en tapijt industrie en keramiek en goud en zilver industrie. Ook het Glaoui Palace, oftewel het paleis, is zeer interessant om eens te bezoeken. Met autohuur in Fez kunt u vervolgens naar de paleistuinen te gaan genaamd Jardin Jnan Sbil. Een stuk groen met een eiland in een meer waar Fez zich komt vermaken op een mooie dag. Er is heel veel te zien in Fez, denkt u ook aan: het Arabische koninklijke paleis, de stadspoort Bab Boujloud en de Joodse wijk Mellah Fez. Voor een prachtig uitzicht over Fez en de ondergaande zon is het Borj Nord (wapenmuseum) een aanrader waar u vanaf het dak van dit zestiende eeuwse fort over het prachtige Marokkaanse landschap kan kijken.


Rondreis door de regio van Fez

Met autoverhuur in Fez bereikt u gemakkelijk bezienswaardigheden in de omgeving van Fez. Begin uw rondreis meteen vanaf de luchthaven van Fez. Fez is één van de vier koningssteden. De andere steden, Rabat en Meknes, zijn gemakkelijk te bereiken via de A2 naar het westen. Iets verder naar het zuiden kunt u ook een bezoek brengen aan de wereldberoemde stad Casablanca. Een aanrader voor Marokko is een reis naar het Atlas gebergte of zandduinen waar u met een kameel, buggy of motor door de duinen kunt crossen. De omgeving van Fez is groen en heuvelachtig. Vlakbij Fez vindt u ook veel bezienswaardigheden zoals de Romeinse ruïnes van Volubilis en het plaatsje Moulay Idris. Alleen al voor het uitzicht is de omgeving van Fez een aanrader. U rijdt door groene heuvels met wit gestucte boerderijen en eindeloze olijfboomgaarden. Een uitzicht om niet te vergeten. Autohuur in Fez is onmisbaar voor het ideale plaatje voor uw vakantie!