Auto huren vliegveld Bali

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 29 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bali Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 06:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 06:50 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 06:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 06:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bali Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bali Airport:

4.9 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Hadden veel vragen maar gelukkig hadden ze bij happycar het antwoord hierop
Huurauto beoordeling van Irene L.- 17 jul. 2015 12:27
(4.4 tot 5 )
HappyCar is een echte aanrader voor mijn
Huurauto beoordeling van Bernald Q.- 17 jul. 2015 20:40
(4.2 tot 5 )
Hielpen me om een auto naar wens te vinden
Huurauto beoordeling van Mandy R.- 18 jul. 2015 22:20
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bali Airport

 Bali, het eiland van de duizend tempels, is het populairste eiland van Indonesië. Het eiland staat, naast de ontelbare tempels, voornamelijk bekend om het relaxte karakter, het heerlijke eten en de vriendelijke bevolking. Maar ook qua natuur heeft het eiland enorm veel te bieden. Neem bijvoorbeeld de beeldschone stranden, het vulkanische berglandschap en de prachtige rijstvelden.

De mogelijkheden op Bali zijn oneindig, terwijl het relatief gezien maar een klein eiland is, niet groter dan de provincie Gelderland. Bali is daarom ook uitermate geschikt om er zelfstandig op uit te trekken. U kunt met een huurauto vanaf het vliegveld van Bali vertrekken en gemakkelijk de rest van het eiland verkennen. Vanaf de stad Dempasar op het zuiden van Bali, ligt het eiland werkelijk aan uw voeten.

HAPPYCAR is dé oplossing wanneer u opzoek bent naar autoverhuur op Bali Airport. Als onafhankelijke prijsvergelijker vinden wij altijd, tegen de laagste prijs, de beste huurauto van voor u. HAPPYCAR vergelijkt onder meer aanbiedingen van Avis, AutoEurope en AutoEscape, maar ook van kleine, lokale aanbieders.

 

Ontdek Bali

Bali heeft van oudsher bestaan uit verschillende kleine vorstendommen, waarvan nu nog de vele overgebleven tempels te bewonderen zijn. Daarnaast heeft het eiland ook lange tijd onder Nederlands bestuur gestaan. Al in het jaar 1597 waren het de gebroeders Houtman die als eerste Nederlanders het eiland bestraden. Maar pas in 1798 werd het eiland een Nederlandse kolonie en kreeg het, samen met de rest van Indonesië, de naam Nederlands Oost-Indië.

Toch heeft het eiland Bali nooit haar typerende karakter verloren. Nog altijd is het een eiland met een overduidelijk Hindoeïstisch karakter, wat in tegenstelling staat tot de rest van Indonesië, alwaar de bevolking voornamelijk Islamitisch is.

Denpasar is de hoofdstad van Bali en ligt in het stedelijke en voornamelijk vlakke zuiden van het eiland. Meer naar het noorden van het eiland wordt het landschap steeds meer bergachtig. Met als hoogste punt de Gunung Agung in het noorden. Deze vulkaan is maar liefst 3142 meter hoog. In het noorden van het eiland vindt men prachtige witte stranden en zijn hier ook de rijstvelden te vinden.

 

Met een huurauto Bali ontdekken

Met een huurauto is Bali Airport een ideaal uitgangspunt om uw reis te beginnen. De autoverhuur van Bali Airport is namelijk gelegen op het zuidelijkste punt van het eiland. Vanaf daar is de reis dus flexibel in te delen en kunt u gaan waar u wilt.

Vlak ten noorden van het vliegveld ligt de bekende badplaats Kuta. Deze plaats is vooral bekend onder de toeristen vanwege de surfstranden en het uitgaansleven. Hier is zoveel te beleven dat er van verveling geen sprake zal zijn. Doet men het liever iets rustiger aan, hoeft daarvoor niet ver gezocht worden. Het stadje Ubud, iets meer naar het noorden, is dan de ideale plek. Dit culturele centrum van Bali is werkelijk een tegenpool van de drukke badplaatsen. In Ubud staan voornamelijk kunst en geestelijke verrijking centraal. Ubud is ook de plaats waar de film 'Eat, Pray, Love' met Julia Roberts is opgenomen. Ook is er vlakbij Ubud een heilig apenbos te vinden, waar wilde apen nog vrij rondlopen. Dit bos is open voor bezoekers en zeker het bezoeken waard.

Daarnaast is een bezoek aan Bali niet compleet zonder een bezoek aan de prachtige tempels die het eiland rijk is. De mooiste tempels zijn onder andere de Pura Besakih Tempel, Bakungan Tempel, Gunung Tempel en Tanah Lot. Vooral de laatst genoemde is, met zijn ligging op een rots in zee, een absoluut plaatje. Vooral tijdens zonsondergang levert dit bezoek een onvergetelijke ervaring op.

U kunt natuurlijk ook van Bali een tussenstop op uw reis maken. Populaire bestemmingen in de buurt zijn bijvoorbeeld Jakarta en Kuala Lumpur.

Omdat Bali zoveel te bieden heeft is het huren van een auto een absolute verrijking van uw bezoek aan Bali. Het tot de beschikking hebben van een eigen auto geeft veel gemakken. De rondreis kan flexibel verlopen en u heeft de mogelijkheid om te stoppen waar u maar wilt. Op een prachtig eiland als Bali, waar het ene uitzicht nog mooier is dan de ander, is dat zeker geen overbodige luxe.