Auto huren vliegveld Malta

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Malta Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 07:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 07:13 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 07:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 07:13 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 07:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 07:13 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 07:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 07:13 uur.

Beoordeling autoverhuur in Malta Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Malta Airport:

4.6 tot 5 (768 beoordelingen)

(4 tot 5 )
makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van A H.- 05 jul. 2016 10:44
(4 tot 5 )
Gemakkelijk bij het boeken
Huurauto beoordeling van Regina D.- 05 sep. 2016 10:54
(4.5 tot 5 )
Wij hebben zelf al dan niet samen met vrienden op vakantie goede ervaringen met Happycar.
Huurauto beoordeling van Riemer W.- 16 feb. 2017 14:51
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Malta Airport

U bent van plan om binnenkort het mooie eiland Malta te bezoeken. Of u nou gaat voor zaken of voor vakantie en ontspanning, u heeft vast nagedacht over vervoer. Hoewel Malta niet al te groot is, te vergelijken met de provincie Utrecht, wilt u toch de kans aangrijpen om het eiland op eigen gelegenheid te verkennen. Heeft u overwogen om een auto te huren? Het feit dat men op Malta links rijdt, schrikt u niet af. U komt aan op Malta Airport en wilt daar uw auto van Rental Car Malta Airport huren. Maar bent u wel goed op de hoogte van het beste aanbod van Europcar, Hertz of Avis? En weet u ook of er misschien tijdelijke aanbiedingen zijn. Als u behoefte heeft aan vakkundig advies, kijkt u dan op de site van HAPPYCAR. HAPPYCAR is een onafhankelijke vergelijkingssite, gericht op autoverhuur. Hun onafhankelijke blik geeft u de garantie dat u nog voordat u vertrekt weet waar u de meest voordelige huurauto van Malta Airport kunt vinden.Ontdek Malta

Malta is een prachtig eiland met een rijk historisch verleden. Er zijn ruïnes van tempelcomplexen te vinden, die ouder zijn dan de piramides van Egypte. Invloeden van de Carthaagse overheersing vindt men vooral in de taal. De invloed van de Romeinen en de latere Maltezer ridders zijn in gebouwen en architectuur duidelijk aanwezig. Malta is overwegend katholiek en het eiland kent vele indrukwekkende kerkgebouwen. Het klimaat is er warm en droog en de natuur met name ruig. Stranden zijn er voldoende, maar vooral de ruigere steenstranden. De onderwaterwereld is bijzonder en zeer populair bij duikers en snorkelaars. De meeste Maltezers leven in de noordelijke regio, in en om de hoofdstad Valetta. Het uitgaansleven is vooral te vinden in het stadje St. Julians, aan de overkant van de baai met Valetta. Op Malta zijn de wegen over het algemeen goed begaanbaar en modern. Alleen in de meer afgelegen gebieden kunnen ze wat hobbelig en smal zijn. In Malta rijdt men aan de linkerkant. Wie aankomt op Malta, doet dat meestal via Malta Airport, ruwweg in het midden van het eiland gelegen. Hier is de plek voor uw huurauto van autoverhuur Malta Airport. Van daaruit ontdekt u dit prachtige eiland.Met een huurauto Malta ontdekken

Valetta is een kleine hoofdstad, met een geheel eigen gezicht. Uw auto kunt u het beste buiten de stadsmuren parkeren en vervolgens te voet verdergaan. Aanraders zijn St. John's Co-Cathedral en de rust en schoonheid van de Upper Baracca Gardens. maar bezoekt u zeker ook de terrasjes aan Valetta Waterfront. Aan de overkant van de baai, tussen de plaatsjes Gzira en St. Julians vindt u vele terrasjes en restaurants aan de kilometerslange boulevard. Probeert u vooral de nationale frisdrank Kinnie. Wilt u 's nachts uitgaan in een van de bars of clubs van St. Julians? Met uw huurauto van Rental Car Malta Airport bent u ongebonden en vrij.

Als u de binnenlanden in rijdt, bezoekt u dan vooral de oude middeleeuwse hoofdstad Mdina. Autoverkeer is er in principe niet toegestaan, maar buiten de stadspoort is er voldoende parkeergelegenheid voor uw huurauto Malta Airport. Mdina probeert men zo authentiek mogelijk te houden en het wijde uitzicht vanaf de middeleeuwse stadsmuren maakt duidelijk dat deze stad op een strategisch belangrijke plek gebouwd is. als u de stad Mostar bezoekt, neemt u dan zeker een kijkje in de kathedraal. Een Duitse vliegtuigbom is daar een heilig relikwie. Ooit viel het tijdens een dienst door het dak van de kathedraal, maar het bleek een blindganger te zijn.Rondreis door Malta

Wie met zijn huurauto van autohuur Malta Airport het zuiden van het eiland bezoekt, zou echt een kijkje moeten nemen bij een van de mooiste plekken om te snorkelen of te duiken: de Blue Grotto. Vlak in de buurt ligt het oude tempelcomplex van Hagar Qim, dat gebouwd is voordat de Egyptenaren aan hun piramides werkten. Realiseert u zich dan goed dat u rondloopt op een plek dat meer dan 5000 jaar geleden gebouwd is.

Malta is niet het enige eiland van de republiek Malta. Het kleinere eiland Gozo is goed te bereiken via een veerpont; uw huurauto van Autoverhuur Malta Airport neemt u eenvoudigweg mee. Gozo maakt een wat ouderwetsere indruk dan het hoofdeiland. De vele kerken op Gozo en de kleine pittoreske dorpjes zijn echte aanraders.


Wat ook de reden voor uw bezoek aan Malta is, u haalt het meeste profijt uit uw verblijf met een huurauto van Autohuur Malta Airport.