Auto huren vliegveld Palma De Mallorca

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Palma de Mallorca Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 01:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 01:14 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 09:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 09:14 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 01:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 01:14 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 01:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 01:14 uur.

Beoordeling autoverhuur in Palma de Mallorca Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Palma de Mallorca Luchthaven:

5 tot 5 (786 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Super vakantie gehad, lekker makkelijk met een huurauto via Happycar
Huurauto beoordeling van Mendy D.- 18 jul. 2015 03:03
(4 tot 5 )
Lekker makkelijk geboekt
Huurauto beoordeling van Janne L.- 17 jul. 2015 08:49
(4.5 tot 5 )
Alles verliep soepel en snel, wat voor mij ideaal is omdat ik zo druk ben
Huurauto beoordeling van Kevin S.- 18 jul. 2015 09:09
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Palma De Mallorca Airport

Palma de Mallorca Airport is een luchthaven gelegen op 8 km van Palma de Mallorca, grenzend aan het dorp van Can Pastilla. Het vliegveld staat ook bekend als Son Sant Joan Airport en is de derde grootste luchthaven van Spanje, na de luchthaven Madrid Barajas en de luchthaven van Barcelona. Tijdens de zomer maanden is Palma de Mallorca Airport een van drukste luchthavens van Europa. In 2011 maakten 22.7 miljoen passagiers gebruik van Luchtaven Palma de Mallorca om zo hun weg op Mallorca te vervolgen. Wanneer u meer van Mallorca wilt zien kunt u dit het beste doen met een huurauto die u gemakkelijk kunt ophalen bij het vliegveld Palma de Mallorca.

Autohuur Palma de Mallorca luchthaven
Met een huurauto van luchthaven Palma de Mallorca kunt u op een gemakkelijke en leuke manier Mallorca leren kennen. Met een huurauto van het vliegveld Palma de Mallorca rijdt u binnen 30 minuten naar de top attractie van Mallorca, de Valldemossa. De Valldemossa is een heerlijk rustig gebied dat rijk is aan amandelbomen, olijfbomen en andere gewassen. Verder staat Valldemossa bekend om haar prachtige klooster, La Cartuja. Ook kunt u voor romantiek goed op Mallorca terecht. U kunt heerlijk dineren op een van de mooiste locaties van Moalarca, Porto Christo. Porto Christo is een rustige plaats aan de kust met een prachtig uitzicht op zee.

Palma de Mallorca staat daarnaast bekend om de La Seu kathedraal. Het verhaal gaat dat koning Jacobus I op weg naar het heroverde Mallorca in een hevige storm terecht kwam. Als hij veilig aan zou komen op het eiland beloofde hij een kerk te bouwen ter ere van de Maagd Maria. De bouw van de 121 meter lange kathedraal is begonnen in het jaar 1229. Na bijna 400 jaar bouw werd de bouw in het jaar 1601 afgerond. Ook aan dit bouwwerk heeft Gaudí gewerkt. Tussen 1903 en 1914 werkte hij aan het interieur. Helaas heeft hij niet alles af kunnen ronden.
Het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze in Catalaans gotische stijl gebouwde kathedraal gelegen boven op de voormalige citadel van de Romeinse stad. Het Plaça Major is een perfecte replica van het Plaza Mayor in Madrid en bevindt zich precies in het midden van de vesting. Het wordt omringd door leuke winkels en gezellige terrassen, dus mocht u honger en dorst gekregen hebben, dan is een terrasje in de buurt.

Een goed idee voor een leuke avondje uit is de dinnershow Pirates. Deze spektakelshow loopt al meer dan 20 jaar en heeft al miljoenen mensen een leuke avond bezorgd. Aansluitend kunt u uw huurauto even laten staan en genieten van een heerlijke cocktail Abaco in de stad. Deze cocktailbar staat bekend voor zijn specialiteit. De stad zit vol met kleine barretjes en cafe’s volledig in de Spaanse ambiance.
Geeft u aan om liever een club of discotheek te bezoeken moet u naar de nabijgelegen plaatsen El Arenal of Magaluf. Beide zijn toeristen hotspots voor uitgaan en daar zijn de grootste clubs van het eiland te vinden.

Palma de Mallorca is daarnaast ook een shopping paradijs! Aan de Passeign de Borne zijn veel winkels en luxe boetieken te vinden. Lekker slenteren over een markt? In Palma de Mallorca is de grootste markt van het eiland en van Europa te vinden, de Markt van Inca. De plek voor sappige sinaassappels of een leuke souvenir.

Verder over Mallorca

Naast Palma de Mallorca kunt u natuurlijk ook naar andere dorpen en steden op Mallorca. Zo kunt u bijvoorbeeld met een huurauto van Palma de Mallorca Airport naar Lloseta, Llucmajor, Campos en Manacor. Elk dorp biedt u iets nieuws en zorgt er voor dat u een vakantie krijgt om nooit te vergeten. Zoals u kunt zien, kunt u met een huurauto van het vliegveld Palma de Mallorca heerlijk van de omgeving genieten. Zo kunt u op een leuke manier de verschillende dorpen, steden en natuurgebieden ontdekken. Autohuur op Palma de Mallorca Airport zorgt er voor dat u kunt gaan en staat waar uzelf wilt.