Auto huren vliegveld Calgary

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 28 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 23 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Calgary Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 10:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 10:04 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 10:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 10:04 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 10:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 10:04 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 10:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 10:04 uur.

Beoordeling autoverhuur in Calgary Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Calgary Airport:

4.5 tot 5 (765 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Goede service en behulpzaam met advies
Huurauto beoordeling van Richard H.- 18 apr. 2018 16:49
(4.8 tot 5 )
Advies gevraagd aan het service team, en daarna ook geboekt via HappyCar super.
Huurauto beoordeling van Jamie L.- 20 jul. 2015 13:09
(4.6 tot 5 )
Voor het zonnige weer een cabrio gehuurd en een hele dag lekker genoten van de zon zonder zorgen, thnx happycar.
Huurauto beoordeling van Calabro A.- 20 jul. 2015 18:52
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Calgary Airport

Canada is het land van de grote afstanden. Daar rijdt u soms een uur om een hamburger te kopen. Via een autohuur bij Airport Calgary kunt u probleemloos een auto huren. HAPPYCAR geeft u een overzicht van alle maatschappijen die daar beschikbaar zijn, vergelijkt de prijzen van huurauto's waarbij kwaliteit niet uit het oog wordt verloren. Als u naar Airport Calgary reist, heeft u beslist vervoer nodig en dat kan via onze site snel en probleemloos worden geregeld. Wanneer u naar Ljubljana reist, is het wel zo fijn als u meteen vervoer ter plaatse hebt. Calgary Airport ligt op 17 kilometer van het centrum van Calgary en is het op 3 na drukste vliegveld van Canada, met een rental car bij Calgary Airport bent u vrij in uw doen in laten in Canada.

Ontdek Calgary
Met een huurauto van bijvoorbeeld Hertz of Europcar kunt u een bezoek brengen aan het Canada Olympic Park, waar de O.S. In 1988 plaatsvonden. Bij HAPPYCAR kunt u eerst op zoek gaan naar de voordeligste huurauto die bij uw smaak past. Calgary heeft niet alleen het Olympische park te bieden. De stad met meer dan een miljoen inwoners is de op twee na grootste stad in het dunbevolkte Canada en biedt vele bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen bij uw bezoek aan deze bijzondere stad. Natuurlijk zijn al deze plaatsen door een huurauto heel eenvoudig voor u te bereiken, u hoeft vaak slechts enkele minuten te rijden om vlakbij het monument of het museum te komen. Daarbij kunt u de vrije tijd heel simpel besteden aan een korte stop bij een onverwachte bezienswaardigheid. Heeft u een beetje trek onderweg? Dan stopt u simpelweg bij een van de restaurants die u tegenkomt om een hapje te eten.

Met een huurauto Calgary ontdekken
Een auto huren bij Calgary Airport is zo gebeurd. Vanuit uw luie stoel is het via de site van HAPPYCAR een fluitje van een cent en de keuze is groot. Calgary is een moderne stad zoals alle andere steden in dit uitgestrekte land. De inwoners worden Calgarians genoemd. De stad wordt ook wel Cowtown genoemd en een witte cowboyhoed is het symbool van de stad: een herinnering aan het verleden. Het moderne Calgary biedt een groot aantal musea. Het bekendste museum is het Glenbow Museum, tevens het grootste van West Canada. Veel kleine kunstgaleries zijn gecentreerd rond17th Avenue en Stephen Avenue. Voor wie iets anders zoekt dan kunst is er ook een militair museum alsmede een ruimtevaartmuseum. Natuurlijk is er ook één gewijd aan de Olympische spelen van 1988. Calgary heeft tevens een bekende dierentuin, waarbij het prehistorisch park internationale vermaardheid geniet. Hier vindt u ook verscheidene dinosauriërreplica's. Wie wil genieten van de ruige natuur rond de stad, moet een bezoek aan de Calgary Tower zeker niet overslaan. Dit 190 meter hoge bouwwerk biedt tevens een schitterend uitzicht over de stad zelf. Het uitgaansleven in Calgary is bruisend zoals u van een grote stad mag verwachten. Er zijn vele horecagelegenheden en de Canadese keuken biedt veel meer dan uitsluitend hamburgers. Canada heeft door de vele immigranten uit Europa het beste van de Europese overgenomen en in de vele kleine restaurantjes is er voor elk wat wils. Maar vlees is iets dat op de menukaarten een hoofdrol speelt, dat hoort ook echt bij de Calgarians. Het nachtleven is minder uitbundig dan in Europese steden van gelijke omvang, maar ook op dit punt zal de stad u niet teleurstellen.

Rondreis door de regio Calgary
Een autohuur bij Calgary Airport biedt nog veel meer voordelen, doordat u ook de omgeving van de stad heel eenvoudig kunt ontdekken. Calgary is dan wel de grootste plaats in de provincie Alberta en slechts Montreal en Toronto hebben meer inwoners. Op slechts 80 kilometer afstand vindt u de Rocky Mountains. De ruige natuur hier is adembenemend. De ongereptheid van de natuur is in documentaires al vele malen vastgelegd. Indien u deze streek wilt bezoeken, houdt u dan wel rekening met het feit dat uw huurauto dient te zijn afgestemd. Voor langere afstanden bezoek dan ook Vancouver of Ottawa. Via HAPPYCAR kunt u ook voor deze wegen de juiste auto via een autoverhuur bij Calgary Airport vinden. Geniet met eigen ogen van hetgeen u tot dusverre slechts op het scherm kon zien.