• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Fez Saiss Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
 • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
 • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
 • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Fez Saiss Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Fez Luchthaven?
U kunt op Fez Luchthaven net als bij een auto huren in Marrakech terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

 
Begin uw vakantie in deze bruisende stad in het noorden van Marokko. Fez is tot nu toe gespaard gebleven van het massatoerisme. Daarom kunt u de tijd heerlijk gebruiken om te ontspannen en tot rust te komen. U kunt vanuit de stad vele excursies maken naar indrukwekkende bezienswaardigheden in de omgeving. Om van de vrijheid te genieten en zelf uw excursies te plannen, is een huurauto vanaf Fes-Saïss Luchthaven (FEZ) aan te raden. 
 
Het huren van een auto draagt veel bij aan uw vakantie, omdat de mooiste toeristische locaties vaak vele kilometers van elkaar verwijderd zijn. Naast het huren van een auto op Fez Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Casablanca of een auto huren in Rabat. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Marokko vindt u daarom bij HAPPYCAR.
 

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een auto op Fez Luchthaven, dan bent u ook geïnteresseerd in de antwoorden op de volgende vragen:

1. Wie moet de huurauto komen ophalen?
De auto kan alleen worden opgehaald door de hoofdbestuurder die in de boeking staat vermeld.


2. Welke documenten heb ik nodig om de auto op te kunnen halen?
Elk autoverhuurbedrijf op Fez Luchthaven heeft de volgende documenten van u nodig: 
 • Identiteitskaart/paspoort
 • Rijbewijs
 • Creditcard
 • Uw autoverhuur voucher
Alle documenten moeten op naam van de hoofdbestuurder worden gesteld.


3. Is het mogelijk om op Fez Luchthaven een auto te huren zonder creditcard?
Waar u ook huurt, een creditcard is noodzakelijk. HAPPYCAR garandeert niet dat andere vormen van blokkering van de borg worden geaccepteerd door de verhuurder.


4. Hoeveel bedraagt de borg?
Het bedrag van de borg is afhankelijk van de voertuigklasse en de lokale huurvoorwaarden.


5. Wat zijn de voordelen van een "auto huren op Fez Luchthaven" via HAPPYCAR?
Met HAPPYCAR vindt u de beste aanbiedingen voor huurauto’s. Naast een duidelijke gebruiksvriendelijke interface en de beste tarieven bieden wij ook de mogelijkheid om ons Nederlands sprekende klantenservice team te raadplegen.


Wat heeft Fez Luchthaven de toeristen te bieden?
Fez staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en werd gesticht in de 8e eeuw. De focus ligt op het spirituele leven en Fez werd een van de heilige steden van de islam. De oudste universiteit, Médersa Bou Inania, heeft er haar plek gevonden. Één van de grootste moskeeën ter wereld is ook hier te bewonderen. De Karawikin-moskee werd gebouwd tussen 857 en 1135. Bezoek verder één van de indrukwekkende poortconstructies zoals de Bab Mahrouk. Een wandeling door Medina is zeker een aanrader. Hier kunt u de oude traditie van handwerk ervaren. Exotische geuren blazen hier uw neus in. Er zijn ook tal van winkels met veel lekkernijen.

Vanuit Fez kunt u gemakkelijk met de huurauto talrijke excursies maken naar prachtige gebieden in de omgeving. Breng een bezoek aan de stad Meknes aan de voet van het Midden-Atlasgebergte dat wordt gedomineerd door een bijna 20 kilometer lange stadsmuur. Of stop bij het plaatsje Volubilis, waar goed bewaarde opgravingen uit het Romeinse Rijk te bezichtigen zijn. Een bezoek aan Rabat mag zeker niet ontbreken. Bekijk hier het indrukwekkende Koninklijke Paleis, het mausoleum en het prachtige Merinide Necropolis Chellah.


Waarom kiest u voor een autoverhuur op Fez Luchthaven via HAPPYCAR?
 
 • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Fez Luchthaven.
 • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Fez Luchthaven.
 • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
 • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

​​​​​

Dankzij de gunstige ligging trekt Fez Luchthaven veel toeristen uit heel Europa. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.
 

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.