Auto huren Bali

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 34 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bali - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2019 07:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2019 07:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bali

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bali:

4.4 tot 5 (774 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Een busje gehuurd voor de verhuizing van mijn zoon naar zijn studenten kamer, is prima verlopen.
Huurauto beoordeling van Marol P.- 18 jul. 2015 03:55
(4.8 tot 5 )
Makkelijk, snel en simpel. Super gewoon!
Huurauto beoordeling van Tessa M.- 19 jul. 2015 14:22
(5 tot 5 )
Op deze manier wordt een auto huren simpel en leuk, bedankt happycar
Huurauto beoordeling van Pjotr E.- 21 jul. 2015 14:47
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bali

Jaarlijks bezoeken veel vakantiegangers het Indonesische eiland Bali. Ze trekken onder andere naar dit eiland vanwege het mooie, uit rijstplateauvelden en vulkanen bestaande, landschap. Ook de rijke aanwezigheid van bijzondere Balinese tempels en tropische stranden maat het zeer aantrekkelijk om Bali te bezoeken. Wie naar het eiland komt, kan door middel van autohuur Bali gaan bezichtigen. Zo'n huurauto zorgt er voor dat men zich op een flexibele en comfortabele manier kan verplaatsen over het eiland. Een aantal van de verhuurbedrijven op Bali zijn Holiday Autos, EasyAuto en Argus Car Hire. Auto's van deze bedrijven kunnen van te voren eenvoudig worden vergeleken en gehuurd via www.happycar.nl. HAPPYCAR biedt het beste huurauto aanbod in Bali voor aantrekkelijke prijzen.

Ontdek Bali

Bali is een eiland dat voor een groot deel bestaat uit vulkanisch gebergte. Een aantal van de aanwezige vulkanen zijn nog steeds actief. De top van de vulkanische berg Gunung Agung ligt op 3142 meter en is daarmee het hoogst gelegen punt van Bali. Een andere noemenswaardige Balinese berg is de Gunung Batur. Deze berg heeft een totale hoogte van 1717 meter, en de diepte van zijn vulkanische krater is 180 meter. Een ondiepe straat scheidt Bali van het eiland Java. Aan de andere kant van het eiland ligt een bredere zeestraat, die de scheiding vormt tussen Bali en Lombok. De Balizee bevindt zich ten noorden van Bali, en de Indische Oceaan ligt aan de zuidkant van het eiland. De hoofdstad van Bali is Denpasar. Op cultureel gebied zijn onder andere de plaatsen Batuan en Sukawati interessant. De plaatsen Candi Dasa, Pantai Lovina en Sanur zijn populaire toeristische locaties.

Met een huurauto Bali ontdekken

Het is erg aantrekkelijk om met een huurauto Bali te gaan ontdekken. De auto maakt het namelijk mogelijk om op een comfortabele manier diverse bezienswaardigheden te bezoeken in de Balinese hoofdstad Denpasar. Een van die bezienswaardigheden, in het centrum van de stad, is de Jagatnatha tempel. Deze tempel is gebouwd om Sanghyang Widi (de oppergod) te eren. Het beeld van deze hindoeïstische god van Bali is gemaakt van goud en staat op een verhoogde troon van wit koraal. Hij wordt vergezeld door een kosmische schildpad en twee serpenten. Op de tempelmuren staan taferelen uit traditionele verhalen uitgebeeld. De Jagatnatha tempel wordt ook door de lokale bevolking veel bezocht, die er komen om te bidden. Tijdens nieuwe maan en volle maan worden er bij de tempel wayang voorstellingen vertoond. Maak tevens gebruik van autohuur Bali om in Denpasar het Puri Pemecutan paleis te bezichtigen. Dit paleis is gebouwd om het vroegere koninkrijk van Badung te herdenken. De originele versie van het uit de zestiende eeuw stammende paleis werd in het jaar 1906 vernietigd door het Nederlandse koloniale leger. In het heropgebouwde paleis kan men tegenwoordig een rijke collectie van historische Balinese voorwerpen bekijken. Het in het complex aanwezige hotel biedt bezoekers tevens de mogelijkheid om op een bijzondere manier te overnachten in het paleis.

Rondreis door de regio Bali

Wie met een huurauto Bali gaat ontdekken, is niet afhankelijk van openbaar vervoer. Die flexibiliteit maakt het aantrekkelijk om ook bijzondere bezienswaardigheden te bezoeken buiten de stedelijke gebieden. Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Bali. Bezoek ook eens de grotere steden zoals Jakarta en Yogyakarta. Zo kan men bijvoorbeeld een trip maken naar de Olifantengrot (Goa Gajah). Deze bijzondere grot ligt in de buurt van de plaats Ubud en stamt uit de elfde eeuw. Goa Gajah kenmerkt zich met name door de opvallende grotopening. Deze opening is namelijk uitgehouwen in de vorm van een wezen dat zijn mond open spreidt. In de grot staat onder andere een beeld van de hindoegod Ganesha. Door gebruik te maken van autoverhuur Bali, kan men ook een rit maken naar het Nationaal park West-Bali (Taman Nasional Bali Barat). Dit park bevindt zich in het noordwestelijke gedeelte van het eiland. Het beschikt over een rijke verscheidenheid aan landschappen, zoals bijvoorbeeld een mangrovebos, een savanne en een moessonbos. In het noordelijk gedeelte light een uitgerekt rifgebied, en in het centrale gedeelte vindt men de overblijfselen van diverse, uit het Pleistoceen stammende, vulkanen. In het park bevinden zich zo'n 160 verschillende diersoorten en er groeien diverse bedreigde plantensoorten. Maak gebruik van autoverhuur Bali om de Olifantengrot en het Nationaal park West-Bali te bezoeken tijdens een ontspannen eilandvakantie.