• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Cagliari Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
 • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
 • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
 • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Cagliari Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Cagliari Luchthaven?
U kunt op Cagliari Luchthaven net als bij een auto huren in Alghero terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Als hoofdstad van het eiland Sardinië is Cagliari een aantrekkelijke reisbestemming. De oude stad genaamd Castello met zijn charmante arcades biedt op veel punten een uniek uitzicht over het hele eiland. De beste manier om de stad en het hele eiland te verkennen is natuurlijk met een huurauto. U kunt gemakkelijk via HAPPYCAR een laag geprijsde auto huren op Cagliari International Luchthaven Elmas (CAG).

Naast het huren van een auto op Cagliari Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Olbia of een auto huren in Palermo.

De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Italië vindt u daarom bij HAPPYCAR.


 

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een auto op Cagliari Luchthaven, dan bent u ook geïnteresseerd in de antwoorden op de volgende vragen:


1. Wie moet de huurauto komen ophalen?

De auto kan alleen worden opgehaald door de hoofdbestuurder die in de boeking staat vermeld.2. Welke documenten heb ik nodig om de auto op te kunnen halen?

Elk autoverhuurbedrijf op Cagliari Luchthaven heeft de volgende documenten van u nodig: 

 • Identiteitskaart/paspoort
 • Rijbewijs
 • Creditcard
 • Uw autoverhuur voucher

Alle documenten moeten op naam van de hoofdbestuurder worden gesteld.3. Is het mogelijk om op Cagliari Luchthaven een auto te huren zonder creditcard?

Waar u ook huurt, een creditcard is noodzakelijk. HAPPYCAR garandeert niet dat andere vormen van blokkering van de borg worden geaccepteerd door de verhuurder.4. Hoeveel bedraagt de borg?

Het bedrag van de borg is afhankelijk van de voertuigklasse en de lokale huurvoorwaarden.5. Wat zijn de voordelen van een "auto huren op Cagliari Luchthaven" via HAPPYCAR?

Met HAPPYCAR vindt u de beste aanbiedingen voor huurauto’s. Naast een duidelijke gebruiksvriendelijke interface en de beste tarieven bieden wij ook de mogelijkheid om ons Nederlands sprekende klantenservice team te raadplegen.Wat heeft Cagliari Luchthaven de toeristen te bieden?

Cagliari biedt een spannende combinatie van oud en nieuw in architectuur en levensstijl. Deze stad was in de Romeinse oudheid al het bruisende centrum van het eiland Sardinië. Aan te raden is om in de oude stad de kathedraal van Santa Maria di Castello, uit de 13e eeuw, te bezichtigen. Het beklimmen van de Olifanten Toren en de Pancrazo Toren is een must voor bezoekers van de oude stad. Beide torens maakten deel uit van het stadsfort uit de 14e eeuw en dienden later als gevangenissen en executieplaatsen. Tegenwoordig zijn het uitkijktorens die een adembenemend uitzicht over de Golf van Cagliari bieden. Voor meer ontspanning of juist sportieve watersporten brengt u een bezoek aan het stadsstrand Il Poetto. 


Met de huurauto kunt u gemakkelijk een uitstapje maken naar andere delen van het eiland. Zo kunt u de adembenemende Grotta del Bue Marino bezoeken. Het zuidelijke deel van deze grot is een uitgebreide tunnel waarin enerzijds water uit de zee binnendringt, en anderzijds zijn er talloze zoetwatermeren die worden gevoed door ondergrondse rivieren. Of maak een tocht naar het Gennargentu National Park. Ver weg van de gebruikelijke toeristische paden, kunt u op eindeloze paden een bijna ongerepte natuur ontdekken.Waarom kiest u voor een autoverhuur op Cagliari Luchthaven via HAPPYCAR?

 • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Cagliari Luchthaven.
 • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Cagliari Luchthaven.
 • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
 • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Cagliari Luchthaven veel toeristen uit heel Europa. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.