Auto huren Cagliari

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 19 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Cagliari - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2020 07:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2020 07:17 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2020 07:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2020 07:17 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2020 07:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2020 07:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Cagliari

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cagliari:

4.7 tot 5 (786 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Zeer te spreken over hoe dingen werden afgehandeld met de lokale verhuurder door HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Tove M.- 17 jul. 2015 19:15
(4.3 tot 5 )
Snel bakkie gehuurd
Huurauto beoordeling van Nils O.- 18 jul. 2015 22:05
(4.2 tot 5 )
Top HappyCar, ik word er blij van
Huurauto beoordeling van Harrie L.- 19 jul. 2015 06:46
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Cagliari

Cagliari ligt op het eiland Sardinië voor de Italiaanse kust in de middellandse zee en is de hoofdstad van het eiland. De stad Cagliari biedt de reiziger cultuur en historie, voor wie Sardinië wil verkennen is de beste optie om dat per huurauto te doen. Op Sardinië lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan, het eiland is onaangetast en kent kilometers witte stranden met prachtige baaien met azuur blauw helder water daarnaast zijn er vele rotsformaties, en heeft Sardinië een ruig binnenland met ongerepte natuur en bergen. Vele heuvels zijn begroeid met rozemarijn, tijm en mirte waardoor er op het eiland heerlijk geur heerst. Een perfecte manier om Sardinië te verkennen en de geur er van op te snuiven is dan ook om een auto te huren in Cagliari.


De oude stad van Cagliari ligt op een heuvel met een perfect zicht over de Golf van Cagliari, de meeste van de 14e eeuwse leem stenen stadsmuren zijn nog in takt en een aantal torens in de stad zoals de Torre di San Pancrazio en de Torre d’Elefante zijn hier prachtige voorbeelden van. De meeste gebouwen in deze stad zijn gemaakt van dezelfde steen als de muren en dit geeft Cagliari dan ook haar typische uitstraling. Er wordt ook wel eens gezegd dat Cagliari het witte Jeruzalem van Italië is vanwege de door de zon wit uitgeslagen leemsteen. Net buiten Cagliari ligt een groot Necropolis van de 5e en 6e eeuw na Christus dat nog bewaard is gebleven hier vindt u graven van de toenmalige bewoners van het eiland waarvan sommige nog prachtig beschilderd zijn, bij een bezoek aan de graven moet men zeker niet vergeten om een kijkje ten nemen bij Ureo’s graf dat schitterend gedecoreerd is.


Autohuur in Cagliari

Wanneer u naar de andere kant van het eiland reist komt u in Olbia. In Olbia kunt u de kathedraal bezoeken in de oude stad, deze is opgedragen aan St. Simplicio: een bisschop uit de derde eeuw en een martelaar voor het Christendom. De kathedraal is gebouwd op de resten van een oud Romeins Necropolis waarvan de resten nog steeds te zien zijn in de kathedraal. Rijdt u met uw huurauto een stukje verder dan komt u bij het Castello di Pedres, een kasteel met een Byzantijnse origine, een vierkant kasteel met vier hoektorens. Dit kasteel is gebouwd van de stenen uit de Nuraghe. Met de mooiste kust strook op Sardinië kunt u in Olbia ook prima lui aan het strand liggen, wanneer u uw huurwagen even aan de kant wil zetten voor wat welverdiende rust. In Olbia bevindt zich ook een luchthaven, daar kunt u uw huurauto gemakkelijk ophalen.


Cagliari en omstreken

Met uw huurauto kunt u eerst naar Arzchena rijden waar de Tomba dei Giganti Coddu Vecchju zijn, deze monumentale graven uit de bronstijd geven een kleine inkijk in hoe de mensen in de prehistorie hun doden begroeven en wat voor een indrukwekkende taak het was om zo’n graf te maken. Onderweg kunt u er voor kiezen om eerst nog Porto Rotondo en Porto Cervo te bezoeken waar u ontspannen aan de prachtige havens met uitzicht op de azuur blauwe zee kunt lunchen. Geniet van de lokale specialiteiten zoals bijvoorbeeld de Kreeft alla Catalana. Wanneer u met uw huurwagen uit Olbia verder rijdt komt u bij de beste excursie van het eiland uit, namelijk de Grotta di Nettuno ofwel de grotten van Neptunus, de god van de zee. Deze grotten ten westen van Alghero zijn deels per auto en deels per voet te bezichtigen. Het moge duidelijk zijn dat u zich in Olbia of in Sardinië absoluut niet hoeft te vervelen. Autohuur in Cagliari geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u zelf wilt.